Lagun un Morea zaļie...

Diski smuki, tikai Tavam prasās ko glaunāku, uz otra šitie būtu smuki
Loga spoileris vnk izskatās tāds mazliet par garu, un lampas...kas var būt labāks par orģinālajām(tikai ne rižajām)

Loga spoileris vnk izskatās tāds mazliet par garu, un lampas...kas var būt labāks par orģinālajām(tikai ne rižajām)

Manējās lampas labākas par orģinālajām ar balto pagriezienu... 

Nu bet protams 

Jau uzmetu skatu pagalmā, vai manējais vēl vietā.dogMa rakstīja:Tas ir marux'a bembis

Ir jau ir tā lagūna smuka.kad pirkām braucām citu žurci skatīties un pa ceļam ieraudzījām šo lagūniņu...

Bembīši tikuši pie jaunām mantām;
Lagūnzaļajam jauni aizmugures amīši ar atsitējgumijām.
Moreazaļajam jauni ātrumkloķa aksesuāri.
Lagūnzaļajam jauni aizmugures amīši ar atsitējgumijām.
Moreazaļajam jauni ātrumkloķa aksesuāri.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Man šim autiņam piesaista ļoti priekša... 

nja, arturam taisniba, tas aizmugurejaas lampas kauka paboja to skatu! bet ta jau smuks autins 

...

Aizmugurējām lampām jāieliek 'krusti' (nedaudz jāietonē)
, bet tā, visumā, ļoti kopts autiņš 

Viss metināšanai! Visa veida metināšanas iekārtas un metināšanas materiāli. Sīkāk PM

Man arī patīk tikai priekša, jo tās aizmugurējās faras galīgi nepiesaista un diskus vēl var pieciest :) ..
- bet nu kopumā ir o.k.
- bet nu kopumā ir o.k.

Skaists parasta auto.
Tik pakaļas lampas gan nomainītu. Bojā skatu. 

Cenšos jau kopt tos autiņus,bet nu par lampām nezinu,orģinālās lampas ar rižo pagriezienu jau atpakaļ nelikšu. 

Lai kā tur ar nebūtu bijis,bet šonedēļ dabūts šāds skaitlis odometrā, 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

originalais nobraukums 

bet kapec ne, ja piemeram cilveks gada tik nobrauc kadus 10k tad jau mierigi varetu but 

...

Tādam kā man! 

ja nu vienigi kadam bija e36 320i sedans svetdienas braucamaisArmando rakstīja:bet kapec ne, ja piemeram cilveks gada tik nobrauc kadus 10k tad jau mierigi varetu but

bet nu reku es ar savejo ari ipashi daudz gada nenobraucu, ta uz tiem 10k jau ari sanak
...