E36 taurings tauta runa siltumnica :D
tad ja nemaldos bija vel 647
nu tam gan butu janjem
aa un depo pirktais ir mesls,njam to kas kraasas veikalos
nu tam gan butu janjem
ar kompatu pa brugji
nepielienNixon rakstīja:Bingo! Uz mēles bija tie cipari, bet bija bail sadirst.
ar kompatu pa brugji
cipruss18 rakstīja:tad ja nemaldos bija vel 647
nu tam gan butu janjem
ok brauksu bik velak uz auto veikal ieskries pie krasotajiem iekert!! lielu lielais paldies par info :))
EVIL-FLY
smuka ir bet kad bus normalas lampas noversti paris skarapejumi un normali diski tad busss bommba
protams ja viss izdosies ta ka ir palnots :))
protams ja viss izdosies ta ka ir palnots :))
EVIL-FLY
Varbūt var pamēģināt ar max smalku smilšpapīru un ūdeni?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Nokasīt ar kkadu skrapekli nevar? es agrak ar logu skrapekli skrapeju nost lampu tonejumu. Vari mēģināt uzjuatāt PM lietotājam Orkans, viņs ir uz TU ar autokrāsām, varbūt zinās kādu paņēmienu.
Smilšpapīrs 600/1200/2000 un pulējamā pasta izdarīs vājprāta brīnumus ar tiem lukturiem
kads mazz priecinjs ari mana kuuti!! sagadati visi nepieicesamie materialli lai atgrieztu atpaklj originalo lampu spidumu un krasu!! rita bus ko darities !! ja bus rezultats tiks atradits bet nu cerib aliela tak aceres uz rezultatu
EVIL-FLY
Sterils tourings, smuks lampu tonējums, kas nepatīk?!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
tatad kkas ir atgadijies un kkas nav atgadijies :(
tika savestas lampas puslidz kartiba respektivi atdzivinatas vecas!! sadaritas sadas tadas lietinas un aizbraukts uz TUW
protams netika iziets :(
bet nju sikumi vien i !! taka drizuma pavisam driiz!!
bus ari skate loga :))
ka ari ir sadaritas sadas tadas lietinas!! bildes bus velak taka atskaite ari bus skatama :)
tika savestas lampas puslidz kartiba respektivi atdzivinatas vecas!! sadaritas sadas tadas lietinas un aizbraukts uz TUW
protams netika iziets :(
bet nju sikumi vien i !! taka drizuma pavisam driiz!!
bus ari skate loga :))
ka ari ir sadaritas sadas tadas lietinas!! bildes bus velak taka atskaite ari bus skatama :)
EVIL-FLY
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
EVIL-FLY
Kkas izdariits pasam patiik beet ir bet aktuaali prieksu lejaa ja ir kas piedaavaajumaa ludzu pm ja sapratigs cipars paldies ;-)
EVIL-FLY
koili,amartiinii....iebrauciii?? vismaz es taa pec rakstiita saprotu.
Jaa sitaa ir labaak baigi forsi esi nosedinajis bet jaa kautka tomer nav isti jaa forsi