E36-Ivo_Fr
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
Vissi meneša beigās tādi nervozi izklausās!
Izlasiju sapratu ka sabliezi un sitas cik noprotu pagaidu variants (es tā ceru!)
Par pārējo Nixons un Ch jau pateica +1
Veiksmi darbos un
Gribu redzēt To do listu:
Izlasiju sapratu ka sabliezi un sitas cik noprotu pagaidu variants (es tā ceru!)
Par pārējo Nixons un Ch jau pateica +1
Veiksmi darbos un
Gribu redzēt To do listu:
Uzmanību sanese...
@Janķels Plānojās uzlikt sporta bunduli, lai var biedēt vecmāmiņas, iespējams ielikšu vēl sveci iekšā lai uguntiņu izsit. :)) Tālāk jāpērk metāla diski un jāved metināt kāt plauktu. M buferis, jumta reliņi un tjomkas priekšējie logi no pirmā posta.
Nezinu ko Jūs te sprēgājas par atbaidošu. Neko atbaidošu neredzu. Viss ir kārtībā.
Nezinu ko Jūs te sprēgājas par atbaidošu. Neko atbaidošu neredzu. Viss ir kārtībā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
hui*a!
Bet ja nopietni, tad ir ok. Turpini daboties.
Dabon zemu uz foršiem diskiem NEstyle5 un būs
Bet ja nopietni, tad ir ok. Turpini daboties.
Dabon zemu uz foršiem diskiem NEstyle5 un būs
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Mļeczuze91 rakstīja:@Janķels Plānojās uzlikt sporta bunduli, lai var biedēt vecmāmiņas, iespējams ielikšu vēl sveci iekšā lai uguntiņu izsit. :)) Tālāk jāpērk metāla diski un jāved metināt kāt plauktu. M buferis, jumta reliņi un tjomkas priekšējie logi no pirmā posta.
Uzmanību sanese...
Tu jau esi izdarījis. Uzacis ir smukas?marux rakstīja:Kaut ko tik briesmīgu pat es nespētu savam auto izdarīt...
Hei, tu taču laikam esi manu topiku lasījis! Jā, esmu daudz ko darījis, un uzacis ir smukas (bet ne visas).
Bet tas nemaina faktu, ka tava auto paskats ir briesmīgs. Ceru uz drīzām pozitīvām pārmaiņām.
Un iemācies kritiku neuztvert tik personīgi.
Bet tas nemaina faktu, ka tava auto paskats ir briesmīgs. Ceru uz drīzām pozitīvām pārmaiņām.
Un iemācies kritiku neuztvert tik personīgi.
Kas te iet vaļā par Poweru?
Ja kritizējat, tad tā neaizskarot cieņu, pilnīgs bērnudārzs pat kluba biedru aprindās jau vai?!
Viss tip top, katrs izslimo vienu posmu un iet tālāk, galvenais nebaro ar sāli.
Ja kritizējat, tad tā neaizskarot cieņu, pilnīgs bērnudārzs pat kluba biedru aprindās jau vai?!
Viss tip top, katrs izslimo vienu posmu un iet tālāk, galvenais nebaro ar sāli.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
am starp citu kas brillei vainas? :) tā jau sen ir sakrāsota. Bildēs var redzēt.Nixon rakstīja:Arī varētu pateikt, cik te viss ir slikti, bet, kā sarkanu kupeju cienītājs, palūgšu uzlikt normālu spārnu, brilli un kapotu, kā arī, protams, to visu nokrāsot attiecīgajā krāsā (pateikšu priekšā - sarkanā)... Pēc tam vari variēt ar diskiem, sēdinājumu utt., lai atšķirtos no citiem. Ceru, ka apzinies, ka šādas sarkanas (Hellrot un Brilliantrot) kupejas vairs uz stūriem nemētājas.
Visi kaut ko tiešām sacepās ! Ir jau arī mašīnas kuras ir ar piedūrienu ! Butu citi diski uzreiz tagad virsū diez vai tik samaga kritika būtu ! Tos diskus var likt aizmugurē lai ir ko kurināt ! Būtu virsū jau sākumā labi diski te vispār nekādas smakas no kritikas nebūtu !
Cīnies, daries viss būs kedā !
Cīnies, daries viss būs kedā !
Nu pievienošos par tām uzlīmēm, viņas vairāk priekš hondām, nevis bmw (piedodams ja pagaidu variantā.)
pārējais itkā izskatās pat diezgan labi.
ko novēlētu? Lai izdodas uzcelt vismaz tādā paskatā kā bija sākumā, un protams lai labi ripo!
pārējais itkā izskatās pat diezgan labi.
ko novēlētu? Lai izdodas uzcelt vismaz tādā paskatā kā bija sākumā, un protams lai labi ripo!
kadu gadu atpakaļ redzets sigulda
veiksmi darbos
veiksmi darbos
Pa Siguldas ielām arī ripinās pārsvarā. :)
Minči tiek atpestīti no ziemas riepām. Lai gan žurkulēnam nebija jēgas to darīt.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tikām pie jauna spārna, praktiski celka.
Viss salikts un novērtēts, jāķeras pie paint job.
Bet Stāmerienas šrotā lopi iesmērēja sedana pagriezienu.
Viss salikts un novērtēts, jāķeras pie paint job.
Bet Stāmerienas šrotā lopi iesmērēja sedana pagriezienu.
nu bet ko tad es rakstīju zem bildes?!!cipruss18 rakstīja:tur taa pat izskatijas ka tai haubei nak ko zaudeet
Brīvdienai darbs sagādāts. Bet plus tam vēl jāpērk bremžu diski.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right