Mans e36 orange :-)
Sorry, nebiju ieprieks pamanijis topiku ar so modeliRidlihs rakstīja:Rudziņ, Tava neizglītotība cērtas vnk acīs palasi Orkaana topiku par šito auto kas tur iekšā ir 2.5 no drifta auto, keramiskais, atvieglinātais spararats utt.Rudziņš rakstīja:nu nejau 1.6
Varbūt tev aizmugurējā vāka spoilerīts nevisai iet pie sirds , ja kas labprāt viņu savāktu °
bet tā sveikts ar pirkumu
bet tā sveikts ar pirkumu
Man tas spoileris iet pie sirds :)
Pameklē ss.lv ganau kaut ko atradīsi
Tu nestradaa balticovo?
Esmu tur stajankaa manijis auto
Smuks, galvenais uzturi taadu, kaa ir
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Ieskats uz doto momentu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
matissc rakstīja:Tu nestradaa balticovo?
Jāā strādāju gan
nu? un ko ta neviens neuzbruuk nomelnotajiem pagriezieniem?
Jā ,auto ar vēsturi
Neredzu jēgu šim topikam, ja pats lāga neko neesi darijis bmw labā? Cits ieliek topiku ar nesmuku bmw, daudz ko izdara, bet viņu noliek, jo cipa "studentu" variants. Tu nopērc smuku bmw, neko gandrīz neizdariji un visi jau fano, nav smuki. Varbūt tu esi daudz darijis, bet pēc topika tā neizskatās...
Izsaku, savu viedokli.
Izsaku, savu viedokli.
Forums vispār pilns ar interneta varoņiem un tvneta daiļdirsējiem, kad tik tiešām neko negribas likt un rādīt citiem
pilnīgas muļķības ...driftaelks rakstīja:Neredzu jēgu šim topikam, ja pats lāga neko neesi darijis bmw labā? Cits ieliek topiku ar nesmuku bmw, daudz ko izdara, bet viņu noliek, jo cipa "studentu" variants. Tu nopērc smuku bmw, neko gandrīz neizdariji un visi jau fano, nav smuki. Varbūt tu esi daudz darijis, bet pēc topika tā neizskatās...
Izsaku, savu viedokli.
Pats taisu bmw, bildes taisu, lai velāk varu uztaisīt topiku ar redzamiem darba augļiem. Pilns te tādu, kas ieliek bildes 3 un uztaisa savu topiku un ar to viss beidzas. , cerams, ka džeks taisīs savu kūtiņu un viss ies uz priekšu, bet uzskatu, ka topikam par ātru, jo pamaz izdarīts. Neesmu nekāds tvnet dirsējs, palasi manus postus tad.
Esmu tikai sācis veidot topiku ,un tas vēl nav pabeigts ;-)
Pēc tevis teiktā šeit var likt kaut ko tikai tie, kas kaut ko dara, šeit neviens nevienu, cik zinu, tad neapdala, gatavs - labs vai beigts - tiek taisīts. Lai arī, tas ir tikai viedoklis, tas ir lielākais bullshits ko esmu dzirdējis, nepatīk, neskaties.driftaelks rakstīja:Pats taisu bmw, bildes taisu, lai velāk varu uztaisīt topiku ar redzamiem darba augļiem. Pilns te tādu, kas ieliek bildes 3 un uztaisa savu topiku un ar to viss beidzas. , cerams, ka džeks taisīs savu kūtiņu un viss ies uz priekšu, bet uzskatu, ka topikam par ātru, jo pamaz izdarīts. Neesmu nekāds tvnet dirsējs, palasi manus postus tad.
Es, piemēram, esmu priecīgs redzēt šo kūtiņu te, jo sen viņai sekoju, jau, kad bija Orkāna kūtiņa, esmu laimīgs redzēt, dzirdēt, ka nav vēl grāvī un tiek uzturēta.
Labs pirkums, apsveicu
Dāmas, pietiek!
Smuks auto, lai veicas!
P.S. Manuprāt, melnie pavaroti priekšā nepārāk, ja nu vienīgi kā Orkāns jau bija visu priekšu bandit lukā, tad izskatījās tīri ok!
Smuks auto, lai veicas!
P.S. Manuprāt, melnie pavaroti priekšā nepārāk, ja nu vienīgi kā Orkāns jau bija visu priekšu bandit lukā, tad izskatījās tīri ok!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
ss gan neko neatradīsi, bet no poļiem caur ebayu iet pa ~90eurguns250 rakstīja:Man tas spoileris iet pie sirds :)
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
labāk būtu nelicis to bmperu pat uz ziemu un braukajis bez...
Nu diezin vai bez bampera butu glitak un masinai veseligak
Tpeec jau uzliku lai ira vismaz kaut kas , ar domu kad braukt bez nebuutu veselīgi.