Klapē ciet
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right
Atsauc daudz atmiņu šitais izjauktais salons.
Tev nebija dīvaina sajūta griezt atslēgu kamēr nav panelis? tāds frankenšteins
Bet labs darbs izdarīts
Tev nebija dīvaina sajūta griezt atslēgu kamēr nav panelis? tāds frankenšteins
Bet labs darbs izdarīts
- ikey07
Vaitad tavs bardacoks neder!tik japarliek ta prieksa ar pogu no jauna!
Lai arī labi apzinies, ka nekas jau nevar notikt, tāpat sajūta bija maksimāli pretīga un likās, ka vajadzēs skriet raut nost klemmes, ka viss uz īsto saies
Es jau priekšas mēģināju pārlikt, bet viņas neder, bardakam tā bedre ir nedaudz savādāka + faceliftam ir tā lēnā atvēršana, bet vecajam nav
Es jau priekšas mēģināju pārlikt, bet viņas neder, bardakam tā bedre ir nedaudz savādāka + faceliftam ir tā lēnā atvēršana, bet vecajam nav
Tad nu šodien arī dabūju to ezi, liels paldies ruu par pečku, bet ar paneli esmu iegrābies uz visiem 100% izrādās tas panelis ir no sedana un man neder :( Ir škrobe, bet nu neko darīt, ja nu kādam vajag šo facelift paneli pilnā komplektā, varat viņu pa teiksim 10 euro dabūt, pirku pa 15! Kā arī meklēju kupejas facelift paneli, ar bardaku!
Tad nu tiem, kas varbūt arī nekad nav redzējuši šo ezi un grib ar to iepazīties! Biju diezgan šokā ieraugot šādu brīnumu
Tad nu tiem, kas varbūt arī nekad nav redzējuši šo ezi un grib ar to iepazīties! Biju diezgan šokā ieraugot šādu brīnumu
Tas ir pretestību bloks, kas regulē pečkas motorīša apgriezienus. Tāds ir tikai digitālajām pečkām.
Tad nu atgriežoties nedaudz pagātnē, pirms laika jau nopirku tās sēdinātās atsperes, par kurām es runāju un reāli esmu vīlies!
Jā, mainu kā bomārs ārā, lietū bija slinkums dzīt mašīnas ārā, lai tiktu pie pacēlāja..
Te mums jaunā atspere
Un tā viņš mums izskatās ar to tā saucamo sēdinājumu, pietam ar 60 riepu
Nezinu ko esmu nepareizi izdarijis, bet nu nenosauksi to par sēdinājumu
Jā, mainu kā bomārs ārā, lietū bija slinkums dzīt mašīnas ārā, lai tiktu pie pacēlāja..
Te mums jaunā atspere
Un tā viņš mums izskatās ar to tā saucamo sēdinājumu, pietam ar 60 riepu
Nezinu ko esmu nepareizi izdarijis, bet nu nenosauksi to par sēdinājumu
Neesmu experts ,bet man izskatās pēc stock atsperes tikai nokrāsota sarkana .....
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Biki vajadzeja vēl fleksi iemest in butu ideali
Ja atsperes ir pilnībā jaunas , vajag viņas iebraukāt , lai sasēžas , sev ar 1.8 is uzliku sedīnātās jaunas , super low nebūs , bet ir manāma gan atšķirība
bouncin' with 68' chevy
Tak pretīgi!
Ņem no Kļaviņa FK koilas un būs cih pih.
Ņem no Kļaviņa FK koilas un būs cih pih.
Es vel pagaidām negribu ņemt nekādas koilas, aizbraukšu sākumā pie viena čaļa no japfactory, lai šis man pastāsta ko tur var lietas labā darīt, negribās nopirkt šitās kriesās fk vai ta tehnix koilas un tad nožēlot. Tāpat sākumā jāsaliek iesāktais salons, jānomaina logs. priekšējie amīši tāpat ir pilnīgi beigti, takā tad arī sākšu domāt par tām koilām, tik būs jāizstudē kas ir kas, jo pats no tā īsti nesaprotu.
Nu tad beidzot, beidzot, beidzot tas ir noticis! Es atradu paneli par cilvēcīgu ciparu, protams kā jau pērkot no krieva, viss nebija tā kā tam vajadzētu būt, bet es jau bendzīnā meklējot biju nobraukājis vairāk kā tas panelis vispār maksā, tādēļ es viņu paņēmu. Principā bija pilnīgi pliks panelis, pat viena truba(gaisa) bija izrauta, no 3 paneļiem salasiju vienu un sanāca viss superīgi un klima arī strādā ideāli(īsteībā gandrīz, tas pūtēja motors aizdomīgi klikšķ)
Pa pāris stundām jau saliku visu atpakaļ, izjaukt bija čakars, bet salikt prasīja nepilnas 3 stundas.
Lūk rezultāts,(pirms, pēc)pats esmu baigi apmierināts!
Vienīgi maģis man ir izbeidzies un jāņem būs kaut kas jauns, bet tas nav primārais. Šobrīd domāju ar ko man apstrādāt grīdu salonā, jo negribu vairs to paklāju ņemt ārā, vajag visu uzreiz pienācīgi sataisīt, varbūt arī kāds var ko ieteikt? :?
Tad jau pēc grīdas apstrādes visu mauksim iekšā, obc paliks pagaidām tas pats 7 pogu, jo šobrīd naudas aizgāja diezgan, ņemot vērā, ka vel no kļaviņa koilas pasūtiju. Un tad jau nākošmēnes plānos ir dabūt tiesības un tad jau mani gaida 2 gadu nodoklis + skate + jauns vējstikls! :) tālāk jau dzīvosim un redzēsim!
Pa pāris stundām jau saliku visu atpakaļ, izjaukt bija čakars, bet salikt prasīja nepilnas 3 stundas.
Lūk rezultāts,(pirms, pēc)pats esmu baigi apmierināts!
Vienīgi maģis man ir izbeidzies un jāņem būs kaut kas jauns, bet tas nav primārais. Šobrīd domāju ar ko man apstrādāt grīdu salonā, jo negribu vairs to paklāju ņemt ārā, vajag visu uzreiz pienācīgi sataisīt, varbūt arī kāds var ko ieteikt? :?
Tad jau pēc grīdas apstrādes visu mauksim iekšā, obc paliks pagaidām tas pats 7 pogu, jo šobrīd naudas aizgāja diezgan, ņemot vērā, ka vel no kļaviņa koilas pasūtiju. Un tad jau nākošmēnes plānos ir dabūt tiesības un tad jau mani gaida 2 gadu nodoklis + skate + jauns vējstikls! :) tālāk jau dzīvosim un redzēsim!
Nē vel, griestus ielikšu tieši pirms priekšējo krēslu ielikšanas
Darbi lēnām kust uz priekšu!
Pasūtiju beidzot jaunu logu, vienīgi 3 nedēļas jāgaida.
Šodien izmazgāju paklāju ar ūdeni un šampūnu, izsūcu ar ūdens putekļusūcēju, nācās žāvēt ar sildītāju un ventilātoru, jo ārā vairs nav tas siltākais, saliku reāli visu paneli, aizmugurējos benķus ar iemaucu pielaikot! Pirmdien sākšu pārvilkt abšifkas un tad jau gaidam nākošo apdeitu!
Jā, zinu, obc bojā visu skatu, bet tas arī drīz būs!
Pasūtiju beidzot jaunu logu, vienīgi 3 nedēļas jāgaida.
Šodien izmazgāju paklāju ar ūdeni un šampūnu, izsūcu ar ūdens putekļusūcēju, nācās žāvēt ar sildītāju un ventilātoru, jo ārā vairs nav tas siltākais, saliku reāli visu paneli, aizmugurējos benķus ar iemaucu pielaikot! Pirmdien sākšu pārvilkt abšifkas un tad jau gaidam nākošo apdeitu!
Jā, zinu, obc bojā visu skatu, bet tas arī drīz būs!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right