E36-Kiko
Tie paklājiņi neizskatās pārāk labi šofera pusē
bljin kaa man patiik shii kupeja.tik nereaali atsit manu veco kupeju
krasa peleka,bet kkas piedur nereaali
ar kompatu pa brugji
Izmeklējos viskautko, bet lai dabūtu žurai smukus paklājiņus (gumijas) nezinu pat kur jāmeklē, varbūt bildēs sliktāk nekā dzīvē, varbūt man ar gaumi problēmas, bet mani apmierina.Kristaaaaps rakstīja:Tie paklājiņi neizskatās pārāk labi šofera pusē
Jāatzīst gan ka pirkšu velūra arī, ar tiem tomēr pavisam cits skats.
Prieks dzirdēt, ka kādam arī patīk, centīšos vairot prieku Tev un visiem pārējiemcipruss18 rakstīja:bljin kaa man patiik shii kupeja.tik nereaali atsit manu veco kupeju
Dir*anu atlikt!
Nopērc gan velūra, tā summa ir to vērta, uzreiz salons izskatīsies labāk
eparts.lv ir labi bmw analogie gumijas paklājiņi.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nu nezinu, šitos jau skatījos, kaut kā galīgi nepatīk... Domāju pagaidām, līdz tiks iepirkti Velūra šie gumijas būs ļoti labi, perfekti pieguļ un slapjajā laikā nekur nekas garām netek... Un vispār braucot jāskatās uz ceļa nevis paklājiņiemkompots rakstīja:eparts.lv ir labi bmw analogie gumijas paklājiņi.
Dir*anu atlikt!
te vien lietotājs tirgo paklājiņus labu labos.... vajag nr. tad PM
GF-2134?cipruss18 rakstīja:bljin kaa man patiik shii kupeja.tik nereaali atsit manu veco kupeju
Apstulbu ieraugot, ka esi uzcepis topiku! Priekā!
Varu tikai minēt, ka šis auto ir vienkārši leģendārs, kādus tik mirkļus un izvirtības nav pieredzējis! :Vasils:
Varu tikai minēt, ka šis auto ir vienkārši leģendārs, kādus tik mirkļus un izvirtības nav pieredzējis! :Vasils:
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Tātad, lai topiks atkal nenomirst, iemetīšu bildīti ar jaunajiem diskiem (BBS RC 041 (Style 29) ...
Uzreiz gan pasaku, ka krāsosies visi (arī plauktiņš) Gaiši zilā krāsā ar melnām skrūvēm.
Vel esmu izdomājis, ka savu auduma recaro, gribu nomainīt uz pelēku ādas recaro ar visām apšivkām.
Bildīte:
Uzreiz gan pasaku, ka krāsosies visi (arī plauktiņš) Gaiši zilā krāsā ar melnām skrūvēm.
Vel esmu izdomājis, ka savu auduma recaro, gribu nomainīt uz pelēku ādas recaro ar visām apšivkām.
Bildīte:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Dir*anu atlikt!
ou atkal zilie diski būs
Kas vainas ziliem diskiem, domāju, ka ar mašīnas krāsu ļoti labi saies kopā, bija doma arī par melniem, bet nu tas tā truli liekas, pārāk vienkārši un bez odziņas.blondaaa rakstīja:ou atkal zilie diski būs
Dir*anu atlikt!
pa cik ieķēri diskus?
nee tekkas vnk rakstija ka sogad modee zilie diskiKiko rakstīja:Kas vainas ziliem diskiem, domāju, ka ar mašīnas krāsu ļoti labi saies kopā, bija doma arī par melniem, bet nu tas tā truli liekas, pārāk vienkārši un bez odziņas.blondaaa rakstīja:ou atkal zilie diski būs
viss kartiba ,domaju ka bus labi un tiesham sajies kopa ar krasu
Beigās sanāca 200 Euro, bet izskatās, ka vismaz tik pat vēl jāielie.RENIO rakstīja:pa cik ieķēri diskus?
Hmm, nu galīgi nebija doma skriet pakaļ modei, bet cerams, ka tā arī beigās neiznāks, gribas ko orģinālu un salīdzinoši neredzētu uzmesitarotblondaaa rakstīja:nee tekkas vnk rakstija ka sogad modee zilie diskiKiko rakstīja:Kas vainas ziliem diskiem, domāju, ka ar mašīnas krāsu ļoti labi saies kopā, bija doma arī par melniem, bet nu tas tā truli liekas, pārāk vienkārši un bez odziņas.blondaaa rakstīja:ou atkal zilie diski būs
viss kartiba ,domaju ka bus labi un tiesham sajies kopa ar krasu
Dir*anu atlikt!
šodien iemēģināju Kerherīti...
Sapratu, ka sliekšņi krāsojums galīgi garām (viss nonāca nost)
Bildē gan to grūti saskatīt, bet nu...
Sapratu, ka sliekšņi krāsojums galīgi garām (viss nonāca nost)
Bildē gan to grūti saskatīt, bet nu...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Dir*anu atlikt!
Ir, bet nevaru klipšus atrast , Negribu kkādus mēslus, kas saplīst pie pirmās uzspiešanas (pirmstam tādi bija), tapēc meklēju kur var normālus dabūt, pagaidām nesekmīgi.cipruss18 rakstīja:uzlikas nav?
+ vel man jāsakrāso tās uzlikas, savādāk nav jēgas likt virsū.
Dir*anu atlikt!