Andžiņjas - Red coupe
+77
Kautkas no OEM klāsta ļoti labi izskatītos.
https://www.google.lv/search?q=hellrot+ ... 80&bih=909
.. Bet melns arī nemaz neizskatās tik slikti ! Tā teikt gaumes lieta ! , Vieniigais tikko iedomājos, ja ar šitiem pašiem ar krāsu paspēlētos un pieliktu kādu akcentu, arii iespējams nebūtu nemaz tik slikti.. - Būs man viela pārdomām !Nixon rakstīja:+77
Protams, ka nav slikti... Te tak normala majaslapa, tā kā būs vien mūs jāklausa.
da ko jus piesejaties viss tam auto ir labi gan diski gan kopskats /dreimanis centas / vienigi slieksniem tas novelcenes jakasa nost jo atsit uz reiz kaut kadu leto nfs variantu
.. Hah, tas gan , cik zinu pat ļoti centās ! ;D , a kā tu zini par tām novelcenēm uz sliekšņiem ? ( Tieši to bildi viņš man neņēma pretī, kur viņas varēja redzēt :| ) .. Bet esam ar daudziem par viņam runājuši , ka no vienas puses izskatās labi, jo kkāda odziņa, bet no otras puses galiiga hujņa !
neesmu tas novelcenes tur liimejis
Man vel ir dafiga bilzu ar sho auto
Baigi glaunais aparāts :]] Lai labi braucās :]
Jau gaidiju kad būs topiks
Ļoti patīk šī kupeja, jau iečekots dzīvē kad bijāt tripiņā izbraukuši uz Latgali
Lai labi ripo
Ļoti patīk šī kupeja, jau iečekots dzīvē kad bijāt tripiņā izbraukuši uz Latgali
Lai labi ripo
loti skaista coupe
Siekalas saskreja skatoties uz salona bildii.
Laba kupeeja,lai labii ripo.
P.s malaacis ka viisu ar pirmo reiz noliiki.
.. Nu neviens jau nesaka, ka tu viņas tur līmēji ! ;P .. Iepriekšējais saimnieks līmēja..dreimanis_lv rakstīja: neesmu tas novelcenes tur liimejis
.. Nu es tev atļauju kādu smuku man atsūtiit !
.. Prieks, ka patīk ! .. Jap, bija tāda lieta kā tripiņš uz Latgali ! Un ka izsekojāt mūs !blondaaa rakstīja:Jau gaidiju kad būs topiks
Lai labi ripo
.. Paldies !!
.. Salons ir tieši tāds kā vēlējos ! :) , Tikai pečkai ir nojukuši tie mikromotoriņi, jāmaina !Robiiiits rakstīja:Siekalas saskreja skatoties uz salona bildii.
.. Nu da, es ar saku, ka es malacis !
blondine vai tur tak taja vidika kur castrolis pa celu maisas var redzet ka slieksni aplimetiAndžiņja rakstīja:.. Hah, tas gan , cik zinu pat ļoti centās ! ;D , a kā tu zini par tām novelcenēm uz sliekšņiem ? ( Tieši to bildi viņš man neņēma pretī, kur viņas varēja redzēt :| ) .. Bet esam ar daudziem par viņam runājuši , ka no vienas puses izskatās labi, jo kkāda odziņa, bet no otras puses galiiga hujņa !
Kaimiņa bijusī kupeja Pucēja katru dienu
Tikai tās uzlīmes nevajadzēja līmēt
.. Nju ķipa dažreiz sanāk tādai būt ! .. Nu jā, neiedomājos ! ;DDDj_Zii rakstīja:blondine vai tur tak taja vidika kur castrolis pa celu maisas var redzet ka slieksni aplimetiAndžiņja rakstīja:.. Hah, tas gan , cik zinu pat ļoti centās ! ;D , a kā tu zini par tām novelcenēm uz sliekšņiem ? ( Tieši to bildi viņš man neņēma pretī, kur viņas varēja redzēt :| ) .. Bet esam ar daudziem par viņam runājuši , ka no vienas puses izskatās labi, jo kkāda odziņa, bet no otras puses galiiga hujņa !
.. Nu baac ! , Es viņas tur nelīmēju, nopirku un jau bija !Piileens rakstīja:Kaimiņa bijusī kupeja Pucēja katru dienu