E36 325-MatissK
style 32 varbut balti prasaas?
melni pie tas krasas pazuud kka
ar kompatu pa brugji
Par to čali vispār diezgan interesanti, es tieši biju aiz viņa tehniskajā komisijā. Visas mašīnas diezgan nopietni skatījās (stupicas, eļļas noplūdes utt), šim vnk pienāca un parakstīja papīru, pat nemaz nepaskatījās auto.cipruss18 rakstīja:es vispar esmu nedaudz neizpratnee par tehnisko komisiju
tak var redzet gan lenkjus un visu parejo,ja ne uz parbaudi,tad trasee uz asfalta shkjereejot
Varbūt kāds čomiņš hvz
Katrā ziņā nav īpaši godīgi pret pārējiem.
Bet Matīss malacis
Vot nezinu, man kkā patīk melni.cipruss18 rakstīja:style 32 varbut balti prasaas?
Starpcitu, bundulis nopirkts un difuzors. Tagad tik atliek uzlikt to. Pie reizes jāsataisa lai negrab lūka un apšifkas un lai var nolaist vadītāja logu.
Vēl pagaidām plānotais -
Koili
Mpack bufers + miglinieki dzidrie ar xenonu
Vēl pagaidām plānotais -
Koili
Mpack bufers + miglinieki dzidrie ar xenonu
Haha
Paldies, paldies!
Paldies, paldies!
Steidzami meklēju pāreju bundulim o divām trubām uz vienu kas iet bundulī, trubu diametrs 50, bunduļa ieeja 60
kādi coili paredzēti ?
Melnas krāsas diski tieši izceļ sarkanos toņus uz jebkuras mašīnas. Arī šeit, krāsa savā veidā kļūst vēl izceltāka un skaistāka.cipruss18 rakstīja:style 32 varbut balti prasaas?
Mašīna ir tiešām godam, ir patestēta, tehniski un vizuāli
Noteikti parastie lētā versija.alen rakstīja:kādi coili paredzēti ?
Tā ir labākā un primitīvākā krāsa, melna.fishers rakstīja:Melnas krāsas diski tieši izceļ sarkanos toņus uz jebkuras mašīnas. Arī šeit, krāsa savā veidā kļūst vēl izceltāka un skaistāka.cipruss18 rakstīja:style 32 varbut balti prasaas?
Mašīna ir tiešām godam, ir patestēta, tehniski un vizuāli
Gaidam kad tu būsi ielās ar savu.
Malcis..
Motoram nekas nav darits?
Lenkis, reduktors vel aizvien 3.7x?
Motoram nekas nav darits?
Lenkis, reduktors vel aizvien 3.7x?
Bija mans favorits.
Bet par darbu un parejo respect, ta turpini.
Bet par darbu un parejo respect, ta turpini.
rocene stock vai kko darījis esi?
Pa šo laiku veikti nelieli vizuāli uzlabojumi, tika iegādāts un uzlikt M bampers ar dzirdrajām miglām un xenon
Pie reizes. Tā nu ir noslēdzies Daugavpils posms, ceļā uz to radās problēmas ar reduktoru un nācās lēnām ripināties 50km atpakaļ uz Rīgu lai nomainītu to un veiktu atpakaļ ceļu uz Daugavpili ar 3.15 lsd, neskatoties uz to, sacensību beigās paliku pēc pirmā tandēma brauciena 8.vietā, kura bija diezgan pat negaidīta.
Drīz gaidāmi vēl nelieli uzlabojumi.
Rocene stock, īsti pat nestrādāalen rakstīja:rocene stock vai kko darījis esi?
Pirmā bilde
zjbis, tā tik turpini