E36 trampdrifter
Kas tur sūdīgs ? vizuali drausmīgs, te pusē tadu:D , bet ok , var jau dzēst ārā , nezinu vai man vienam liekas tagad ,bet te tagad pieradas tas ja nav sterils ar m paku , tad uzreiz ir kapidogMa rakstīja:Nevar saprast.. Izdzēst šo topiku, vai neizdzēst. Izskatās pēc drūma sūda, bet džeks kaut ko dara.. Dilemma.
nu pec skata ir kapi,bet man patik ka cilveki dara kko
butu man liekas naudas un kupeja neapestu visu naudu,butu velviens tads pats drots
butu man liekas naudas un kupeja neapestu visu naudu,butu velviens tads pats drots
ar kompatu pa brugji
Nu pēc skata ja kapi , bet tehniski viss ok
Ja Tu gribētu mēmi krāmēt un to arī daudz maz ok. līmenī darītu, tad šāds topiks te nemaz nebūtu..
tev ir aero vai kāda tur pakacipruss18 rakstīja:baumani man nav m paka un vel nav izdzests topiks mans
Tev jau krutaka paka ir :-Dcipruss18 rakstīja:baumani man nav m paka un vel nav izdzests topiks mans
bet pa lielam domaaju ka shadi topiki ir vajadzigi,lai cilveki redz kas un kaa
sterili auto topiki ir labi,bet shadus man brizhiem pat interesantak palasiit un pasekot liidzi
sterili auto topiki ir labi,bet shadus man brizhiem pat interesantak palasiit un pasekot liidzi
ar kompatu pa brugji
Nekāda konfekte te nebūs , vienīgais būs vienā krāsā un viss , pārējais tiks darīts tikai un vienīgi gar motoru un hadeniyanks rakstīja:man jau liekas ka vis ir ok kamēr jēdz pats kaut ko darīt, saproti ka tas auto priekš plēšanas un nesāc stāstīt, ka šito uzcelsi līdz konfektiebaumanis rakstīja:Kas tur sūdīgs ? vizuali drausmīgs, te pusē tadu:D , bet ok , var jau dzēst ārā , nezinu vai man vienam liekas tagad ,bet te tagad pieradas tas ja nav sterils ar m paku , tad uzreiz ir kapidogMa rakstīja:Nevar saprast.. Izdzēst šo topiku, vai neizdzēst. Izskatās pēc drūma sūda, bet džeks kaut ko dara.. Dilemma.
Tieši tā! Man ari saistosak lasit un skatities bildes ar realiem darbiem no ka var pamacities. Briziem jau pilnigs boorings skatities tik smukas fotosesijas, sapuletus plauktus utt. Tas viss ir super protams bet nu ....cipruss18 rakstīja:bet pa lielam domaaju ka shadi topiki ir vajadzigi,lai cilveki redz kas un kaa
Teikšu kā ir, man kkas te piedur.. Patīk pārvērtības un baisais izskats, kamēr vien tehniski kārtībā un neviens uz ceļa dēļ šī auto neiet bojā.
Konkrēti es šeit saņēmu motivāciju un mierinājumu, ka tad jau mans gāžamais vēl top sterils..
Konkrēti es šeit saņēmu motivāciju un mierinājumu, ka tad jau mans gāžamais vēl top sterils..
Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
ŠITO TOPIKU DZĒST NEVAJAG!!!!
Fucking fucking bomba! Kārtīgs drift missile, esmu sajūsmā!! Galvenais uzturi kārtīgu raķetes skatu un auto būs gaļa!!
Ja man būtu lieks piķis arī gribētu sev šādu laužamo aparātu, jo savu 328 žēl ziedot šādām perversībām, bet kkādu missili gribās.
Cepums par uzņēmību, dod vēl updeitus! 5+ no manis :)
Fucking fucking bomba! Kārtīgs drift missile, esmu sajūsmā!! Galvenais uzturi kārtīgu raķetes skatu un auto būs gaļa!!
Ja man būtu lieks piķis arī gribētu sev šādu laužamo aparātu, jo savu 328 žēl ziedot šādām perversībām, bet kkādu missili gribās.
Cepums par uzņēmību, dod vēl updeitus! 5+ no manis :)
D**** ej, te viss ir kedāzuze91 rakstīja:Baronam 100% bikses pilnas būs no šī topika.
+ Piekrītu!AizdomāmBagāts™ rakstīja:Teikšu kā ir, man kkas te piedur.. Patīk pārvērtības un baisais izskats, kamēr vien tehniski kārtībā un neviens uz ceļa dēļ šī auto neiet bojā.
Man ar kaut kas tajā lūznī piedur..
Un man ar ir doma par šādu gāžamo,kad būs pabeigts mans sedans..
Instagram - Sandis_e36
Reāls topiks ar reāliem darbiem, ja kādam kas nepatīk laipni lūgti izdzēsties
Sveiciens vecīt, manu šrotu arī visi nodirsa. Cilvēki jau nesaprotu cik viegli, vai cik grūti ir uzturēt divus auto. Turies un cel augša.
nu jā , man jau ir otrs e36, kurs arī nav ideāls, bet nu ikdiena var pārvietoties , tiem kam nepieleca ar pirmo reizi tad atkārtošu , ka šo auto nopirku tikai lai varētu slīpēt , locīt , sasist, sataisīt un gāzt tālāk , lai nebūtu jalauž otrs e36 un to varētu mierīgi ripināties. man vispār e36 kā parasts ikdienas auto galīgi nepatīk, tikai vienīgi gāzt un lauzt
normāls yolo aparāts ar pareizo attieksmi, topikam jāpaliek
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Drift missle!baumanis rakstīja:nu jā , man jau ir otrs e36, kurs arī nav ideāls, bet nu ikdiena var pārvietoties , tiem kam nepieleca ar pirmo reizi tad atkārtošu , ka šo auto nopirku tikai lai varētu slīpēt , locīt , sasist, sataisīt un gāzt tālāk , lai nebūtu jalauž otrs e36 un to varētu mierīgi ripināties. man vispār e36 kā parasts ikdienas auto galīgi nepatīk, tikai vienīgi gāzt un lauzt
Godīgi sakot, šis topiks ir interesantāks nēkā tavs auto topiks ar 100 neinteresantām lapām, kurā tiek ielikti tādi sūdi kā lampiņu nomaiņa, spogulīša maiņa utt.dogMa rakstīja:Nevar saprast.. Izdzēst šo topiku, vai neizdzēst. Izskatās pēc drūma sūda, bet džeks kaut ko dara.. Dilemma.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Normāls kaujamais zirgs, vēl tik 2.5 lai kautcik kustās un bus zbis. Protams, nav fanātiski izlaizīta veca žurka, bet neslikts auto sportošanai. Veiksmi!
Un piekrītu iepriekš teiktajam, e36 priekš ikdienas sūkā. Laužanai vai brīvdienām ir ok. (Mans viedoklis)
ir ok, laužamais aparāts
p.s. starpcitu tā zaļā krāsa, ar kuru esi priekšu nopūtis, tāda diezgan interesanta, ieteiktu pat visu mašīnu tādu nokrāsot un miers
p.s. starpcitu tā zaļā krāsa, ar kuru esi priekšu nopūtis, tāda diezgan interesanta, ieteiktu pat visu mašīnu tādu nokrāsot un miers