E36-Artūrs O_o cabrio
oriģināli no dzimšanas viņa ir alpineweis3 krāsā
ikey07 rakstīja:Baigi labs
Pirmā mašīnu kura izskatās labi ar melniem diskiem.
Paldies vecais. rekur bilde ar diskiem tuvāk.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
skaidrsArtūrs O_o rakstīja:Iesitot viņas vin numuru, var reedzēt, ka viņai oriģinālā iet hrom line t.i. riņķi spidometram, ap skaļruņiem, durvju rokturi, un ap logu pacēlāj pogām
zuze91 rakstīja:Pasaka vecīt !
Paldies paldies.
Kautkā sen neko neesmu rakstījis un licis šeit.
Tātad pa šo laiku ir izdarītas pāris lietas, samainīti aizmugurējie bremžu diski, bremžu loki, iztaisnots izpūtējam viens gals. izieta skate ar melno uzlīmi protams, ar vienu vieninieku un vienu divnieku, divnieks bija par ksenonu :( bet nekas jau lampiņas nomainīju kautkad drīz došos uz skati vēlreiz. tas laikam pagaidām viss
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nomainit pagriezienus, diskus un buus megaskaists
pagriezieni jau ir plāna, likšu melnos. diski jau top. nosmilšoti un palēnām tiek krāsoti, bet lai pagaidām paliek neliela intriga
Mega skaists
Manīju vakar centrā, likās, ka ex Karrlo kabris, bet laikam nē.
Par brīnumu man arī patīk melnie diski un kopskats baigi labs, baltās ručkas pat laikam izskatās ok un melnie spoguļi.. kkāds mindfuck!
Par brīnumu man arī patīk melnie diski un kopskats baigi labs, baltās ručkas pat laikam izskatās ok un melnie spoguļi.. kkāds mindfuck!
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Paldies visiem.
Jā vakar beidzot nolēmu pavizināties ar viņu, jo kautkā ilgi viņa man stāv pagalmā
Jā vakar beidzot nolēmu pavizināties ar viņu, jo kautkā ilgi viņa man stāv pagalmā
Glauns!
Atbrauc kādreiz uz kādu pasākumu, lai varam ievērtēt dzīvē!
Atbrauc kādreiz uz kādu pasākumu, lai varam ievērtēt dzīvē!
Paldies.
obligāti atbraukšu. Kas ar tiem piektdienas sabraucieniem, tur tikkai izredzētie nokļūst, vai visi kas vēlās var braukt?
obligāti atbraukšu. Kas ar tiem piektdienas sabraucieniem, tur tikkai izredzētie nokļūst, vai visi kas vēlās var braukt?
ok. tad jau šo piektdien būs jāaizbrauc
japiekrit visiem kas saka ka auto smuks
bet par tiesam smuku exemplaru vares nosaukt tikai tad kad linijas tiks savestas kartibaa..
personigi man ta ir viena no primajam lietam kas iekrit acis, neatkarigi kas tam auto ir salikts, ja linijas skibas, nau arshana
bet par tiesam smuku exemplaru vares nosaukt tikai tad kad linijas tiks savestas kartibaa..
personigi man ta ir viena no primajam lietam kas iekrit acis, neatkarigi kas tam auto ir salikts, ja linijas skibas, nau arshana
...
man aizmugurē ar tādi paši no Ulda , vispār brīnos, ka šis vēl nav baigā topā...platie bleķinieki