E36-sedilous
Sarkans e36
Tās lampas točna neliec!!!!
ar to pulesanu ir gruti reiz nedela puleju,kad biju nopircis drusku vis bedigag iskatijas!Aduks rakstīja:Pamats ir labs.. Sarkans e36+ sapulēts + sasēdināts + labi diski ir sex!
Lampas - dievs žēlīgs neliec tādas. Ja gribi tumšākas - ieliec krustus un būs super!
Paldies,vienmer bija sapnis par sarkano kupeju,jebkadu masinu,sportiska un tads ka pussy magnetElvijsR rakstīja:Sarkans e36
Diskus gan mainisu,kautko interesantako gribas,ar plauktu vai rondel0021 veidigos,bet kamer neuzlabosu tehniski pie vizuala nenemsos !
P.S. uzticesu jums par tam faram )
Traks esi taadas faras likt? Tas vairs nebuus pussy magnet, bet gan chigaans magnet! Bet taa auto smuks!
uz bildes vini iskatas nevainigi ! bet uz auto hz!
Īsti nesaprati manu domu - nevis ievaskot - bet aizvest pulēt. Tā ir cita lieta pilnīgi.. :)
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Diemzel,bet menti istaki pidari :-(
Kupeja aizdzita uz Preiliem,nokera menti(nav tiesibu man) 400min
Garam gaja draugs kuram bija tiesibas un tam izradas ka ir promiles(tiesibas nahuj)min 700eiro sods
Un taatad evakuators 150-200eiro apmeram
1 diena stavieta 11eiro
Tiesa 29(un var draugam ielikt pat 1 000)
Tiklidz iznak ka izdevigak sito skaistuli actat uz muzigo stavesanu :-(
Pizdec vnk nezn ko darit vnk pzdc!LOTI LOTI LOTI ZEEEL!
P.S.var izdzeest topiku!
P.P.S. pizdaaa
mja ....
pag tad sanak tevi panema kad tu bez tiesibam a draugu pa to ka dzeris pie stures bija ? LOL
ja panema čomu ka bija dzeris , tad masinu tu dabus atpakalj ja vinja bija registreta uz tevi , abus reize nevar panemt , pie stures tak viens sedeja ...
pag tad sanak tevi panema kad tu bez tiesibam a draugu pa to ka dzeris pie stures bija ? LOL
ja panema čomu ka bija dzeris , tad masinu tu dabus atpakalj ja vinja bija registreta uz tevi , abus reize nevar panemt , pie stures tak viens sedeja ...
Tie teica vai vaditaijs ar tiesibam jeb saucam evakuatory,tas pabraucis 4m uz stavietu a ti uzreiz pie mums ar alko metru! Uz 1 masinu 2 protokoli!
Pizdex,pat nezn ko darit,tik zel sitas masinas,bledh menti :@ visus planus apdirsa! Un ari zel draugu jo es ari no puses esu vainigs,bet hz ko darit!
Mmmmjaaa nezheliigi. :(
Jūtu līdz
Tūlīt visi mani bez sāls apēdīs, bet tiešām!?
Tie daži komentāri:"nežēlīīīīgi" un "jūtu līdz".
Kāda līdzi jušana? Ņekkuj lieki riskēt un mizot bez tiesībām? Neesi pirmais ko paņem, maz piemēri bijuši?
Draugs arī āpsis, ka mentu priekšā, zem grādiem lien aiz barankas.
Un, protams, menti "istaki pidari", ka noņem jūs no ceļa.
Jā, labi, situācija neapskaužama, un stulbi, ka tā sanācis, un mašīna mierā, bet nu nav tur ne mentu vaina, ne pidaru gēni kādam. Vien pašu bezatbildība un nedomāšana par iespējamām sekām.
Negribēju nevienu aizvainot, ja nu kāds tagad pa purnu man solīs. Pīs!
Tie daži komentāri:"nežēlīīīīgi" un "jūtu līdz".
Kāda līdzi jušana? Ņekkuj lieki riskēt un mizot bez tiesībām? Neesi pirmais ko paņem, maz piemēri bijuši?
Draugs arī āpsis, ka mentu priekšā, zem grādiem lien aiz barankas.
Un, protams, menti "istaki pidari", ka noņem jūs no ceļa.
Jā, labi, situācija neapskaužama, un stulbi, ka tā sanācis, un mašīna mierā, bet nu nav tur ne mentu vaina, ne pidaru gēni kādam. Vien pašu bezatbildība un nedomāšana par iespējamām sekām.
Negribēju nevienu aizvainot, ja nu kāds tagad pa purnu man solīs. Pīs!
Piekritu reinissp, man ari apnikusi sie cilveki kas saka ka menti pidari utt. Ta itka vini jums lika parkapt likumu, lika bez tiesibam braukt pie stures, ieleja jums mute alkaholu un pielika pie stures lai brauktu alkahola reibuma utt. Ja likumus parkapj tad nevajaga cikstet.
Man ari nebija tiesibas un bija aptuveni kadas 4 masinas lidz dabuju tiesibas, bet es braucu ar tiem auto tikai tad kad bija kads kas sez blakam, viens pats nebraucu bez tiesibam un ja brauktu un nokertu mani tad necikstetu jo pasa vaina butu bijusi.
Man ari nebija tiesibas un bija aptuveni kadas 4 masinas lidz dabuju tiesibas, bet es braucu ar tiem auto tikai tad kad bija kads kas sez blakam, viens pats nebraucu bez tiesibam un ja brauktu un nokertu mani tad necikstetu jo pasa vaina butu bijusi.
Nevis menti pidari bet bļed Tu. Un tikai tu.
Ka var pat iedomāties braukt bez tiesībām idiots tāds.
Nebrīnos kādēļ ir stereotipi uz bmw lēto galu ja ir tādi ka Tu.
Pats vainīgs ka noņēma.pats vainīgs ka līki "draugu"" pie stūres.
Un tagat man kā nodokļu maksātāju vel būs jāuztur tavs parāds.
Būtu man teikšana vispār sēdētu cietuma Tu un Tev līdzīgie "varoni".
Ka var pat iedomāties braukt bez tiesībām idiots tāds.
Nebrīnos kādēļ ir stereotipi uz bmw lēto galu ja ir tādi ka Tu.
Pats vainīgs ka noņēma.pats vainīgs ka līki "draugu"" pie stūres.
Un tagat man kā nodokļu maksātāju vel būs jāuztur tavs parāds.
Būtu man teikšana vispār sēdētu cietuma Tu un Tev līdzīgie "varoni".
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nehuj čīkstēt! Ja var braukt bez tiesībām, tad vismaz esi vecis un atzīsti savu vainu! Protams, stulba situācija, bet policija nav vainīga ka tu braukā apkārt bez tiesībām.
Pats ieberzies, menti šajā situācijā nu gan nav vainīgi
Ja brauc bez tiesībām, tad lai naļiks vienmēr pieejams ir.
Pats vainīgs un neviens cits. Veiksmi atgūt mašīnu!
Ja brauc bez tiesībām, tad lai naļiks vienmēr pieejams ir.
Pats vainīgs un neviens cits. Veiksmi atgūt mašīnu!
Mhm,jur tad vinu cilveciba ja ti saka nonemat masinu no cela ar vaditaju ar tiesibam,tie radija vinam ,tev ir tiesibas un atved,un tas ir marazams braukt 4m aizm un skriet pie alkometra!es ne ko nesaku ka esu baltais mikstais,bet paskatitos uz jums ja jums sarakstitu 2 protokolus 5min laika!un ja mentam vajadzetu just ka vins zem alko,jo kad es biju aizmugure gaidiju masina,tas prieksaja loga meginaja sarunat ko un pec ta sita visa kur var teikt ka vini nav pidari lai tik izsukt naudu un zinajot to atlaut cilvekam apsesties pie stures!
P.S. nakti zvaniju Rezeknes Policijai,uxjautaju,ko man jadara maneja situacija,vinu atbilde bija tas risinas dienas laika un tas ir maksas konsultacijas! Bet zvankt uz rigu pavisam cita atbilde,,tas velreiz norada ka iet stradat par mwntu jabut slimam cilvekam kuram gribas valdibas!
P.S. nakti zvaniju Rezeknes Policijai,uxjautaju,ko man jadara maneja situacija,vinu atbilde bija tas risinas dienas laika un tas ir maksas konsultacijas! Bet zvankt uz rigu pavisam cita atbilde,,tas velreiz norada ka iet stradat par mwntu jabut slimam cilvekam kuram gribas valdibas!
So postu ludzu pienaglot pirma lapa sim saitam ka Gada Idiotssedilous rakstīja:
Diemzel,bet menti istaki pidari :-(
Kupeja aizdzita uz Preiliem,nokera menti(nav tiesibu man) 400min
Garam gaja draugs kuram bija tiesibas un tam izradas ka ir promiles(tiesibas nahuj)min 700eiro sods
Un taatad evakuators 150-200eiro apmeram
1 diena stavieta 11eiro
Tiesa 29(un var draugam ielikt pat 1 000)
Tiklidz iznak ka izdevigak sito skaistuli actat uz muzigo stavesanu :-(
Pizdec vnk nezn ko darit vnk pzdc!LOTI LOTI LOTI ZEEEL!
P.S.var izdzeest topiku!
P.P.S. pizdaaa
brauc bez tiesibam atrod otru soferi piedzerussu un policisti pidari es gar zemi no tadas logjikas
bus vismaz tev tagad viela pardomam
Instagram INDIGAIS
Lūdzu saliec komatus, lai es spētu normāli uztvert Tavu tekstu, kur nu vispār kopumā kaut ko saprastu.
Vienīgā izeja - Ja Tavam draugam lika braukt pie stūres un pēc tam pārbaudīja vai viņš nav dzēris, tad tu vari sūdzēt viņus tiesā, jo Tavs draugs pildīja policijas pavēli.
Vienīgā izeja - Ja Tavam draugam lika braukt pie stūres un pēc tam pārbaudīja vai viņš nav dzēris, tad tu vari sūdzēt viņus tiesā, jo Tavs draugs pildīja policijas pavēli.
bļeg, ko?
kā varēja savārīt tādus sūdus? cik tev gadu ir?
nakuj vajadzēja sēdināt dzērušu čomu pie stūres??? cik promiles vecim bija?
kā varēja savārīt tādus sūdus? cik tev gadu ir?
nakuj vajadzēja sēdināt dzērušu čomu pie stūres??? cik promiles vecim bija?