E36-Elinaaa
kapec tik neprieciga ? drusku jauzgaida, un bembis bus ka jauns , vajag priecaties par to
laikam vienkārši ir žēl noskatīties,bet jābūt labi
kad ieraudzisi pirmo nokrasotu detaju, garastavoklis uzreiz pacelsies . Kad savejo krasoju, beigas garasstavoklis bija nekads, bet kad ieraudziju svaigi nokrasotu pirmo detalu saules staros, biju vnk "7 debesis no laimes" . tak 4to novelu tev nedaudz pacietibas, un viss bus
prieksejais bamperis kaut ka divaini izskatas, kinietis? jo ta pati apaksa divaini gara izskatas, bet ta jau normals auto.
Skaists auto. Šo redzēju ss.lv pārdošanā, bija doma aizbraukt apskatīt, kas un kā, bet neaizbraucu 1.6 motora dēļ.
Lai labi ripo
Lai labi ripo
Man patīk, uz auto varētu izskatīties labi, ņemot vērā, ka nav OEM.
nez man jau liekas labak panemt lietotus OEM ka piemeram style 32 dažādu platumu ar zemprofila riepu bus uz urra
Aftermarket diski ir: work, rays, enkei, wedsports, oz, BBS un vēl daži.
Šos labāk neņem!
Noteikti var atras smukus OEM.
Šos labāk neņem!
Noteikti var atras smukus OEM.
Uz haubes labāk gan nesēdēt Ja runā par motoru, tad tas nav motors BMW sākās motori no 2.5 ja tā padomā tas 2.5 tev ēdīs par kādiem 2 litriem vairāk (pie nosacījuma ka pilnā ručkā neiesi katrā līkumā) Man personīgi deforsētais 2.5 patēriņš uz šosejas mierīgi braucot 6.5 - 7 (100 km/h) pa pilsētu 10 Un braukšanas prieks 3x labāks nekā braucot ar 1.6
P.S. Labi izskaties
P.S. Labi izskaties
Tu pati viņu sagatavo?
Pēdējais labojis ikey07 - 15 Sep 2014, 19:35, kopā labots 1 reizi.
- ikey07
nuu, var teikt,ka jā
pati arī krāsosi?
protams,ka nē
zel kad sis iesunojis, cerams lidz pavasarim paradisies ielas ar mazu palidzibu
man patīk "deforsētais 2.5" labākais tajā visā ir tas ka 323 iet labāk nekā 325nelegalais rakstīja:Uz haubes labāk gan nesēdēt Ja runā par motoru, tad tas nav motors BMW sākās motori no 2.5 ja tā padomā tas 2.5 tev ēdīs par kādiem 2 litriem vairāk (pie nosacījuma ka pilnā ručkā neiesi katrā līkumā) Man personīgi deforsētais 2.5 patēriņš uz šosejas mierīgi braucot 6.5 - 7 (100 km/h) pa pilsētu 10 Un braukšanas prieks 3x labāks nekā braucot ar 1.6
P.S. Labi izskaties
kāds vārētu varbūt man paskaidrot, kas tad īsti ir tā forsēšana un deforsēšana
seeingman rakstīja:man patīk "deforsētais 2.5" labākais tajā visā ir tas ka 323 iet labāk nekā 325nelegalais rakstīja:Uz haubes labāk gan nesēdēt Ja runā par motoru, tad tas nav motors BMW sākās motori no 2.5 ja tā padomā tas 2.5 tev ēdīs par kādiem 2 litriem vairāk (pie nosacījuma ka pilnā ručkā neiesi katrā līkumā) Man personīgi deforsētais 2.5 patēriņš uz šosejas mierīgi braucot 6.5 - 7 (100 km/h) pa pilsētu 10 Un braukšanas prieks 3x labāks nekā braucot ar 1.6
P.S. Labi izskaties
kāds vārētu varbūt man paskaidrot, kas tad īsti ir tā forsēšana un deforsēšana
cik zinu,tad tas 2.3 ir tas pats 2.5 tik ar mazaku droseli,iepludes kolektoru un vel dazham niancem
un 2.3 neiet labak par 2.5
ar kompatu pa brugji
ir tāds 2.3 ?