Aivory 318IS Coupe
Nu labi, tur bija smieklīgs ātrums, tapēc arī nekas traks nenotika, bet zinkā, varēja jau arī kaut kur citurAivory rakstīja:Tāpēc jau rakstīts, ka bampers gaida vasaru, tāpat kā diskiedzis rakstīja:Par diskiem, padomā, kas notika pie kultūras nama
Par M paku - Nē, tev viņu tagad nevajag, ir ziema
Skaņu gan es gribu dzirdēt, jo man tā isa pļerkšķoņa kretinē, moš arī kaut ko būs jāuztaisa.
A tam diskam vispār viss kārtībā, pat gaisu nelaiž un neieskatoties pat pamanīt nevar!
Vispār par izplūdi runājot, par savējo man bija doma tāda - Pārdot motoru, ielikt 2.5 reāli sanāk piemest klāt maksimums 200 euro ar visām eļļām, jo arī ieguldīt šajā sūda motorā nav īsti jēga! nu tie tādi mani plāni
Par 2.5 arī esmu domājis ilgi un dikti, tikai tas arī ir tāds diezgan riskants variants, vari nopirkt labu vai arī nopirkt labu kurš labs būs mēnesi, par cik man isiņam vēl zirgi nav aizbēguši un nepuņķojās nekas, tad vēlviena vasara būs jānobrauc
Kaut gan doma ir kautkad ieķert to 2.5 un lēnām nekur nesteidzoties viņu pārlasīt un tad likt iekšā, bet tā doma pa mākoņiem vēl lidinās tikai
Kaut gan doma ir kautkad ieķert to 2.5 un lēnām nekur nesteidzoties viņu pārlasīt un tad likt iekšā, bet tā doma pa mākoņiem vēl lidinās tikai
Jāatdzīvina no miroņiem.
Autiņš vēl dzīvs un ripo.. kas tad pa šo laiku izdarīts.
Nopirkti Style 23 contūras r17, uzmesta gumija 225/45, liekas baigie baloni, bet par cik jābrauc pa rīgu katru dienu un ar šiem jau riktīgi pa risēm svaida domas dalās
Arī ilgi kārotais M bampers un pašlaik arī sliekšņi ar aizmugurējais bampers krāsojas, sasēdināts, nopirkta OMP stūre, ļoti ērti braukt uzreiz, nenožēloju, šodien pēc 3 mēnešiem beidzot sataisīta taure un slīdlente, noriebās pagrieziennus slēgāt ārā un, ka nevar uztaurēt idiotiem uz ceļa, arī nosēdināts, prasās dirsu zemāk, bet tad strīķējas arkās jau.
Pavasaris, galvu pagrozam Tuvākie plāni, haube un abi priekšējie spārni, rusļiks nedaudz iemeties pa ziemu.
Autiņš vēl dzīvs un ripo.. kas tad pa šo laiku izdarīts.
Nopirkti Style 23 contūras r17, uzmesta gumija 225/45, liekas baigie baloni, bet par cik jābrauc pa rīgu katru dienu un ar šiem jau riktīgi pa risēm svaida domas dalās
Arī ilgi kārotais M bampers un pašlaik arī sliekšņi ar aizmugurējais bampers krāsojas, sasēdināts, nopirkta OMP stūre, ļoti ērti braukt uzreiz, nenožēloju, šodien pēc 3 mēnešiem beidzot sataisīta taure un slīdlente, noriebās pagrieziennus slēgāt ārā un, ka nevar uztaurēt idiotiem uz ceļa, arī nosēdināts, prasās dirsu zemāk, bet tad strīķējas arkās jau.
Pavasaris, galvu pagrozam Tuvākie plāni, haube un abi priekšējie spārni, rusļiks nedaudz iemeties pa ziemu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Gadijumā nestrādā Teikas statoilā, bieži redzu šo auto tur