JānisK-[JK]-E36-Ķiršu-Kompots
par atrumklokja prezi es pakluseshu
bet griesti man ljoti patika
bet griesti man ljoti patika
ar kompatu pa brugji
Nebaidos, bet jo mazāk jo labākLawwr rakstīja:ja baidies no rūsas, pērc audāku!
Un Q audārs arī ir
Ar prezi viss vienkārši, čiks un gatavs man patīk, labāk kā saplīsušais dermantīns var jau uzšut no kožas rožas, tam viss ir, bet šitam aparātam tik šiki nevajag....
audi !!!!!!! es labak esu izbijis coms ruslanam,bet ne audi.
Nu ja man jaizvēlās ar ko braukt ikdienā e36 vai audi quattro A6C5 4.2L pilns ar visām ekstrāmtad izvēlos audi un ar to arī braucu bembis ir tikai izklaidei kā agrāk bija e30 tā tagad e36...... Savā dzīvē esmu braucis ar daudzām auto markām un modeļiem, katrai savi plusi un mīnusi, neizprotu to nodiršanu, ja kādam kāds auto nepatīk tad tā ir viņa personīgā problēma, ok šī tēma nav kur apsriest šādas lietas
Tu ar salīdzināji E36 ar C5 4.2JānisK-[JK] rakstīja:Nu ja man jaizvēlās ar ko braukt ikdienā e36 vai audi quattro A6C5 4.2L pilns ar visām ekstrāmtad izvēlos audi un ar to arī braucu bembis ir tikai izklaidei kā agrāk bija e30 tā tagad e36...... Savā dzīvē esmu braucis ar daudzām auto markām un modeļiem, katrai savi plusi un mīnusi, neizprotu to nodiršanu, ja kādam kāds auto nepatīk tad tā ir viņa personīgā problēma, ok šī tēma nav kur apsriest šādas lietas
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Nu to arī gribēju likt saprast, ka pateikt bembis kruts un audi sūds vai audi kruts un bembis sūds ir stulbi (skarbāk neizsakoties)
Wtf??? dzinsi??
Doma laba bet neeee
Doma laba bet neeee
Varētu arī beņķus ar biksēm pārvilkt
Laikam vajadzēja dermantīnu ar stikerbomu nolīmēt??? neredzētu sadilušo
Tas auto ir uz ko paspēlēties, sen gribēju to prezi no biksēm uztaisīt un tā arī izdarīju, visiem viss patikt nevar, taisu sev un parādu citiem nu ja nepatīk tad neko, katram sava patikšana
Tas auto ir uz ko paspēlēties, sen gribēju to prezi no biksēm uztaisīt un tā arī izdarīju, visiem viss patikt nevar, taisu sev un parādu citiem nu ja nepatīk tad neko, katram sava patikšana
Ja tu viņu taisi tīri for fun.uztaisi mega platums blekiniekus,nomet uz zemes un par vizuālo tik traki neiespringstam
ar kompatu pa brugji
Tagad stila guru viedoklis
1. Džinsi ir pa gaišu, vajag tumšāku krāsu!
2. Šņores vietā es ieteiktu tev izvilk labāk savilcēju, piemēram: Tumši zili džinsi un melns savilcējs noknieb galu un neviens tev to savilcēju nepamanīs + turēsies labāk neko uz šņori!
3. Izklausās ka plāni tev te ar plāniem viss kārtībā, tāpēc noteikti sekošu šim auto stāstam līdzi.
1. Džinsi ir pa gaišu, vajag tumšāku krāsu!
2. Šņores vietā es ieteiktu tev izvilk labāk savilcēju, piemēram: Tumši zili džinsi un melns savilcējs noknieb galu un neviens tev to savilcēju nepamanīs + turēsies labāk neko uz šņori!
3. Izklausās ka plāni tev te ar plāniem viss kārtībā, tāpēc noteikti sekošu šim auto stāstam līdzi.
Šo es iesaku darīt jebkuram, kuram īpašumā pieder kompots!cipruss18 rakstīja:uztaisi mega platums blekiniekus,nomet uz zemes un par vizuālo tik traki neiespringstam
Labāk pastāsti, kur tādu audumu var dabūt
Ak, jel Par griestu audumu domāju
mana vaina, sabūros. Domāju ka nēesi paskatījies iepriekšējo lapu
Nē, nē, es vienmēr visu izlasu
darbi un plāni daudz maz pareizie, būs interesanti pasekot, vienīgais tas džinsu prezis gan nepiesaista
Kāda tur problēma nopirkt vēl sešus rāmīšus, apdarināt ar melno džinsu drēbi un visām citām, katrai nedēļas dienai savu prezi
Par melno matreālu, būšu pie mājas kompja pameklēšu atdresi.
Par melno matreālu, būšu pie mājas kompja pameklēšu atdresi.
Par cik tas ir winter beaters, tad manuprāt prezis piestāvJānisK-[JK] rakstīja:Varētu arī beņķus ar biksēm pārvilkt