E36-Infeasible
Neatrodos apstākļos, lai ko tādu izdarīt un neredzu jēgu kaut ko tādu darīt šim konkrētajam puferim, jo doma pirkt citunleai rakstīja:kāpēc jāvelk viss ar tām savilcēm? jēga labot ja tāpat drausmīgi izskatās. salodēt, uzvilkt špakteli un nopust kaut ar baloniņu neaizņem tik šausmigi lielu laiku un naudu...
Pēdējais labojis Infeasible - 29 Mar 2015, 23:00, kopā labots 1 reizi.
Fuck the fuel economy!
priekšējo arī jaunu pirksi? es laikam pieradis, ka visu var sataisīt.
@instagram - anrijs.v
par priekšējo vēl neesmu pārliecināts, ko ar viņu darīt, gribētos m puferi, bet pagaidām ir citas prioritātesnleai rakstīja:priekšējo arī jaunu pirksi? es laikam pieradis, ka visu var sataisīt.
Fuck the fuel economy!
Ko lai saka - auto tiri tads ka pirmais auto - iemacities skeret.
Cau varbut ka es tevi sodie vakara redzeju viestures prospecta?
Tas arī tiek darītsLācis rakstīja:Ko lai saka - auto tiri tads ka pirmais auto - iemacities skeret.
P.S auto tika iegādāts šādam mērķim
Pēdējais labojis Infeasible - 29 Mar 2015, 23:13, kopā labots 1 reizi.
Fuck the fuel economy!
Sveiks, nevarēja būt, auto visu dienu stāv pagalmā un šodien netika no vietas kustinātsVitala rakstīja:Cau varbut ka es tevi sodie vakara redzeju viestures prospecta?
Fuck the fuel economy!
Ari melnaja kupeja bigi lidziga
Manu varētu atšķirt, manai nav nāšu un haube pelēkaVitala rakstīja:Ari melnaja kupeja bigi lidziga
Fuck the fuel economy!
Tur bija izputejs lidzigs tavam
M-tech2Infeasible rakstīja:
Neliels update
Iegādāti jauni diski, sapists priekšējais puferis un radiators kā arī orģinālā donkrata vieta (viena) , pusas izbeigusies Aizmugurē saliktas poly bukses, nomainīts reduktors uz 3.23, pielikts priekšā cits, pagaidu puferis, mazais radiators, kā arī pusas drīzumā tiks nomainīta, nomainīti kārbas un motora spilveni, aizmugurē nomainītas peldošās. Diemžēl bilžu nav, jo kā parasti, kad taisu auto aizmirstu sabildēt
Iegādāti jauni diski, sapists priekšējais puferis un radiators kā arī orģinālā donkrata vieta (viena) , pusas izbeigusies Aizmugurē saliktas poly bukses, nomainīts reduktors uz 3.23, pielikts priekšā cits, pagaidu puferis, mazais radiators, kā arī pusas drīzumā tiks nomainīta, nomainīti kārbas un motora spilveni, aizmugurē nomainītas peldošās. Diemžēl bilžu nav, jo kā parasti, kad taisu auto aizmirstu sabildēt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Fuck the fuel economy!
savilcēji daudz ātrāk
un daudziem patīk
un daudziem patīk