E36-Natalija13
Paldies biedriem par shodienas dotiem padomiem un jaunu info. ka ari noteikti iegriezishos darbnīca lai izārstētu to rūsu.
Pēdējais labojis Natalija13 - 24 Okt 2014, 19:23, kopā labots 1 reizi.
Es varētu iemainīt Tev savus baltos pagriezienus priekšējos un arī aizmugurējos lukturus ar baltajiem pagriezieniem pret tavējiem dzeltanajiem! Gaidu PM ar piedāvājumu
Šodien ievērtēts dzīvē! Stāvoklis teicams. Novērsīs mazos rūsas paveida defektus, sapucēs, uzliks ///M paku virsū un būs
P.S. Mašīnai jau stāv virsū aizmugurējie lukturi ar balto pagriezienu.
P.S. Mašīnai jau stāv virsū aizmugurējie lukturi ar balto pagriezienu.
Man patīk - kā kāda sieviete ieliek savu auto tā visi sajusmā. butu džeks ielicis būtu tāda šķēpu jūra.
PS: nomaini lukturus un noņem dieva dēļ uzacis.. :))
Jāieliek tikai normālas bildes!
Runa jau iet par auto nevis par to kaads dzimums pie stuures.Ivo_Fr rakstīja:Man patīk - kā kāda sieviete ieliek savu auto tā visi sajusmā. butu džeks ielicis būtu tāda šķēpu jūra.
Un piemeram man uzacis patiik, pagriezienus gan mainishu..
labi labi, vienkārši visas džangas kuras ieliek šeit auto, tā viņas ceļ debesis.
Un es nezinu nevienu auto, kam uzacis izskatās seksīgi. :)
Riit sabildeshu un ielikshu. :PZzevsS rakstīja:
Jāieliek tikai normālas bildes!
Natalija13 rakstīja:Runa jau iet par auto nevis par to kaads dzimums pie stuures.Ivo_Fr rakstīja:Man patīk - kā kāda sieviete ieliek savu auto tā visi sajusmā. butu džeks ielicis būtu tāda šķēpu jūra.
Pagriezienus ieteiktu OEM. Uzacis man patikNatalija13 rakstīja: Runa jau iet par auto nevis par to kaads dzimums pie stuures.
Labais sparns izskatās cita krasa...
Es par kritiku nekuztraucos, zinu savam auto + un -Ivo_Fr rakstīja:labi labi, vienkārši visas džangas kuras ieliek šeit auto, tā viņas ceļ debesis.
Centishos dariit ko varu,to kas man patiik un kaa iedomajos savu auto. Visiem tapat neizpatikt.
Veiksmi un lai labi ripo. Nopietni. Man ja godīgi sāk patikt kompakti. :)
Paldies
Nav taisnībaIvo_Fr rakstīja:labi labi, vienkārši visas džangas kuras ieliek šeit auto, tā viņas ceļ debesis.
Par kompotu runājot - normāls autiņš, prieks, ka rajonā ir vēl kāds kas pieslīdēs uz sabraucieniem
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
izskatās jau (laikam dēļ auto krāsas un disku toņa salikuma) tik tas X5 sēdinājums
p.s.
uzacis vajag atstāt
p.s.
uzacis vajag atstāt