marihuaana kabris glabts no kapsetas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Nekad šito nesapratīšu, - auto ir jau 20gadus vecs, tu viņā ieliksi nenormālu darbu, pūles, laiku, līdzekļus, sviedrus un naudu. Un tāpat nepārdosi par tādu cenu ko būsi tur ielicis naudas ziņā, nemaz nerunājot par visu to ko iepriekš minēju, pārdodot un sludinājumā rakstot tas nevienam neinteresēs kad ar slapju dirsu caurām naktīm skrūvēji visu no pirmās līdz pēdējai skrūvei. Un ja uztaisīsi tikpat skaistu viņu kā pirmajā bildē, cepuri nost! Rokas no dirsas neaug un viss kārtībā, - bet es tāpat neticu ka centīsies pārdot viņu lētāk nekā marihuāns pārdeva, jo viņš vēl bija laipns un powerī arī cik atceros kkādus ciparus nometa no pilnās cenas. Un šā vai tā neviens neņēma.
Šis ir tas ko es tev iesaku ar viņu izdarīt, un blakus dekorācijai uztaisi rāmītī pirmo bildi kāds viņš izskatījās.
Bet nu, šis tik man viedoklis - cīnies!
Šis ir tas ko es tev iesaku ar viņu izdarīt, un blakus dekorācijai uztaisi rāmītī pirmo bildi kāds viņš izskatījās.
izskatās pēc normāla projekta, apņēmība jau liela, lai veicās, būs interesanti palasīt
Nezinu vai pat apsveikt ar pirkumu. Tavā vietā sākumā kuzavu uzliktu uz stenda un pārbaudītu stāvokli + ja tur kaut kas nebūtu kā nākas taisnotu un pilnībā pārkrāsotu. Jo kad viss būs salikts to nevarēs vairs izdarit.
Bet cepuri nost par apņēmību. Turies
Pēdējais labojis A_C - 03 Nov 2014, 22:42, kopā labots 1 reizi.
Jup, sanāca.Dj Plosky rakstīja:Un detaļās sanāca tik daudz atsist?!?!AndzaK_LV rakstīja:ja pareizi atceros tad cena bija 6 vai 6,5k eiro par to kabri,
neviens normals cilveks nepirktu e36 par tadu cenu, tadel ari izjauca,
A_C rakstīja:Nezinu vai pat apsveikt ar pirkumu. Tavā vietā sākumā kuzavu uzliktu uz stenda un pārbaudītu stāvokli + ja tur kaut kas nebūtu kā nākas taisnotu un pilnībā pārkrāsotu. Jo kad viss būs salikts to nevarēs vairs izdarit.
kapeclai kuzavs butu aizgajis??
ar kompatu pa brugji
Tādēļ, ka iekšā bij pārgriezts dīzeliscipruss18 rakstīja:kapeclai kuzavs butu aizgajis??
2. Ja jau bij pliks kuzavs neredzu iemeslu to nedarīt. + kraasoshana buutu diez gan obligāta ja taisa priekš sevis uz ilgāku laiku.
manā skatījumā mēneša pārsteigums!!!
Tu runā kā perekups! man liekas to visu dara sava prieka pēc un hobija pēc, nevis lai ko nopelnītu vai atsistuRudziņš rakstīja:Nekad šito nesapratīšu, - auto ir jau 20gadus vecs, tu viņā ieliksi nenormālu darbu, pūles, laiku, līdzekļus, sviedrus un naudu. Un tāpat nepārdosi par tādu cenu ko būsi tur ielicis naudas ziņā, nemaz nerunājot par visu to ko iepriekš minēju, pārdodot un sludinājumā rakstot tas nevienam neinteresēs kad ar slapju dirsu caurām naktīm skrūvēji visu no pirmās līdz pēdējai skrūvei. Un ja uztaisīsi tikpat skaistu viņu kā pirmajā bildē, cepuri nost! Rokas no dirsas neaug un viss kārtībā, - bet es tāpat neticu ka centīsies pārdot viņu lētāk nekā marihuāns pārdeva, jo viņš vēl bija laipns un powerī arī cik atceros kkādus ciparus nometa no pilnās cenas. Un šā vai tā neviens neņēma.
Tā ir skarbā dzīves realitāte
Sho kabri noteikti vajag saglabāt. Lai veicas darbos
Gaidu ielās
pats ex ipasnieks sava topika bija teicis ka kuzavs pagajiscipruss18 rakstīja:A_C rakstīja:Nezinu vai pat apsveikt ar pirkumu. Tavā vietā sākumā kuzavu uzliktu uz stenda un pārbaudītu stāvokli + ja tur kaut kas nebūtu kā nākas taisnotu un pilnībā pārkrāsotu. Jo kad viss būs salikts to nevarēs vairs izdarit.
kapeclai kuzavs butu aizgajis??
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tādēļ, ka Marihuāns jau viņu dabūja uzšķiltu - http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=5161
Kurā reize, otrā, kad viņš tiek jaukts uz detaļām un atkal celts tā mašīna pievilina
Pie jankas tak ar vins atnaca uz jauksanu, vai suudigi atceros?
Pie jankas tak ar vins atnaca uz jauksanu, vai suudigi atceros?
Jā, tā vismaz var saprast no viņa galerijas powerā
Nu re, auto ar vēsturi.
Kā tev viņš uz šodienu izskatās? cik noprotu tās pirmās bildes ir vasarā taisītas,ja?
Pēdējais labojis ikey07 - 04 Nov 2014, 23:56, kopā labots 1 reizi.
- ikey07
Pēc manām domām tas tpt vairs nebūs tas. Iepriekš fanoju dēļ smukiem diskiem, spīduma un visvairāk par 3,0 d +chips
Bet lai veicas:super:
Bet lai veicas:super:
gaidīsim jaunumus.
Krāsojot sarkanu kapeika bija pamatīgi iepista
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5