E36-Grunte
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right
Vai tad nevienam nav iepaticies mans pažarnieks -gaidu komentārus.Šodien piektdiena-brīvdiena
tagad visiem karsts butu jamizh??
esi parliecinats ka vinjs vispar vel strada??jo ka mes zinam,shim lietam ir noilguma terminjsh bet ka dekoracija der
esi parliecinats ka vinjs vispar vel strada??jo ka mes zinam,shim lietam ir noilguma terminjsh bet ka dekoracija der
ar kompatu pa brugji
Loģiski ka pārbaudīju pa pjaņi vienā servisā ar čomiem. Strādāja pūta pulveri.Viens Džeks no pažarniekiem izstāstija ka viņus var uzpildīt un es padomāju ka jāizmēģina- jo šad tad viņus iestādēs pārbauda veco pildījumu ārā jauno iekšā un apasolīja ka man ar būs ok. Skaidrā izrādījās ka adnarazovijs nevar šito uzpildīt! org.BMW Bet tiek jau piemeklēts no Vallpor lai der org. vietā
Ja tu pats Mīz- visiem nav jāmīžcipruss18 rakstīja:tagad visiem karsts butu jamizh??
Man ir bijuši E30 -320i. 323i,324 d un ŠiS IR PIRMAIS E36 - UN PASKATIES lapas sākumā cik es ilgi jau braucu- bez abidas- zvani .... ir arī rez. daļ. no durvīm.
Aizmirsu pieminēt -arko Sencis iemācija braukt. Pirmās mašīnas Gaz-52 51 uN PĒCTAM AR 6 žiguli. Tākā esmu pieradis ar klasisko piedziņu. Un ar priekšu nejūtos omulīgi
Tas man? Tu arii shodien dzerGrunte rakstīja:Man ir bijuši E30 -320i. 323i,324 d un ŠiS IR PIRMAIS E36 - UN PASKATIES lapas sākumā cik es ilgi jau braucu- bez abidas- zvani .... ir arī rez. daļ. no durvīm.
Cabooom
Jāaaaaaaaaaaaaaa
Vienmēr laipni ja neatradīsi ceļu.tad paprasi vietējiem kurš te slimo ar BMW
Okej Hokej
pa lielam bembis izskatās OK, gribas jau vēl kādas bildes redzēt
Būss kad atskaidrošos. Bildes būs kas notiek darbībā
Tev vismaz ir ugunsdzēšamais Pusei no foruma tāda nav
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
patīk ...
izskatās normāls eksemplārs veiksmi darbos
Kā teicu 6 gadus pie manis - cenšos uzturēt-daudzko esmu darījis visu nespēšu pieminēt. Drīz arī būs bildes un mazliet padarītais. KAS novērtē tiem paldies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 7
- chevron_right