Otrais melnais E36 (Nizars)
mans vecais begimotsNizars rakstīja:Uzacis tik tiešām nav tas labākais variants.
Lampas bez enģeļiem ir iegādātas un gaida kad viņus kāds uzstādīs uz auto kā arī miglas lukturi ir tikai nav miglas rāmīši
Servisā diemžēl nevarēja to izpūtēju dziļāk ielikt. :(
Paldies
Tikts pie jauna auto jau labu laiciņu atpakaļ.
e36 1994. gada
Bija 2.0 iekšā ar vanos un simens vadību.
Tika iekrauts 2.5 non vanos
Padarīti ir gan labi gan slikti darbi ap auto
Tika saskādēts sāns (viss sāns sākot no spārna, beidzot ar aizm. arku) jo bembis nolēma ieslīdēt ziemā Q7tajā
Labie darbi- iekrautais motors, iestādītas zkw lēcu lampas, nomainītas aizm. plaukta bukses, priekšējie stūres pirksti un šarnīras. kā arī centos paslēpt ruslanu
Nākotnējie darbi ap auto; Noteikti tuvāk zemei un tālāk, tad jau redzēs ko būšu izdomājis
Bildes no ziemas :)
Tas pagaidām viss.
Salona bildes nebūs. Tur tāpat nav ko redzēt, saplēsti krēsli, netīri tepiķi un tā tālāk.
e36 1994. gada
Bija 2.0 iekšā ar vanos un simens vadību.
Tika iekrauts 2.5 non vanos
Padarīti ir gan labi gan slikti darbi ap auto
Tika saskādēts sāns (viss sāns sākot no spārna, beidzot ar aizm. arku) jo bembis nolēma ieslīdēt ziemā Q7tajā
Labie darbi- iekrautais motors, iestādītas zkw lēcu lampas, nomainītas aizm. plaukta bukses, priekšējie stūres pirksti un šarnīras. kā arī centos paslēpt ruslanu
Nākotnējie darbi ap auto; Noteikti tuvāk zemei un tālāk, tad jau redzēs ko būšu izdomājis
Bildes no ziemas :)
Tas pagaidām viss.
Salona bildes nebūs. Tur tāpat nav ko redzēt, saplēsti krēsli, netīri tepiķi un tā tālāk.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es laikam zinu,no kurienes tie saplēstie benķi bet prieks redzēt,ka autiņš dzīvs
Kūššš par salonu
pag ko, Tev tagad 2.5 ir iekšā??? .... okāaj....
Tapēc Tevi saucu uz draguRidlihs rakstīja:pag ko, Tev tagad 2.5 ir iekšā??? .... okāaj....
e60 535D ir vienīgais kuram 2x esu pakāsies, tā kā atslābsti
2.5 nonānus V.S. mans? bitch pleeeeease
Nosēdināts (nav flexis!)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Malacis, ir daudz labāk
Paliksi bez pagrieziena vienubrīd
Pjērs rakstīja:Malacis, ir daudz labāk
Jāpieķerās pie tā būskasp1js rakstīja:Paliksi bez pagrieziena vienubrīd
Archizlv rakstīja:Var jau tāpat redzēt ka zems, zārka naglas nevaidzēja fočēt!