E36-sandzhus-touring
Kurš ir tavs no visiem kas tur stāv?Nylon rakstīja:kaimiņš
bieži redzu šo auto pagalmā, ir labs
es parasti ielas pusē atstāju, ne tā kā tusandzhus rakstīja:Kurš ir tavs no visiem kas tur stāv?Nylon rakstīja:kaimiņš
bieži redzu šo auto pagalmā, ir labs
zils e36 ir mans, laikam citu zilu šeit nav
Viegli ietonētas lampas, manuprāt izskatās labāk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Gaidi kad kāds pakaļā ieliks - sākumā tavam autiņam pēc tam tev pašam!
d[-_-]b
Ja nav noslēpums kur laku ņēmi un cenā kādā? laikam sievas auto arī jānopūš šādas Zolīdi !
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Ja jau neielika neviens kad bija melnākas par melnu, tad ar šo tas nedraud ne tikDj Plosky rakstīja:Gaidi kad kāds pakaļā ieliks - sākumā tavam autiņam pēc tam tev pašam!
Prismā pie auto daļām - ~4,50 Eur , pieejamas vairākas krāsas, kā arī lakas noņēmējsHiperaktīvais rakstīja:Ja nav noslēpums kur laku ņēmi un cenā kādā? laikam sievas auto arī jānopūš šādas Zolīdi !
Man reiz bija melns sedans arī nopūtu lukturus, izskatījās jau baigi labi, bet ar to lukturu pūšanu labāk nevajag aizrauties jo ja brauc un no muguras spīd saule, tad aizmugurē braucošajam gandrīz neiespējami redzēt kad iedegas bremžu signāls, ja nu vienīgi tev ir papildu bremžu signāllukturis, bet ja kāds gribēs ieriebt, ieliks tev dibenā un neviens apdrošinātājs nelīdzēs, vizuāli labāk man patīk melnie, bet atstāj viegli tonētus, vai nopērc ar balto pavarotu man viedoklis.sandzhus rakstīja:Viegli ietonētas lampas, manuprāt izskatās labāk
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Paveicās... Saulainā dienā (kad vēl saule acīs spīd tam, kas brauc aiz tevis), kad vēl tie lukturi noputējuši, nifiga tur neredz... Labi ja vēl ir papildus bremžugunis atsevišķas, ja nē, tad viss ir slikti...sandzhus rakstīja:Ja jau neielika neviens kad bija melnākas par melnu, tad ar šo tas nedraud ne tikDj Plosky rakstīja:Gaidi kad kāds pakaļā ieliks - sākumā tavam autiņam pēc tam tev pašam!
P.S. Atkārtojos
d[-_-]b
Iemetīšu bildi kā izskatās ar nospiestu bremzi, lai varat gulēt naktīs
Pēdējais labojis sandzhus - 22 Feb 2015, 13:10, kopā labots 1 reizi.
skajsti dzifo skajsti bravc. Bet nē ir ok,daudz labak nekā ar rižiku.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
nav gan
Man ar laikam šoreiz rižie labāk patika.
Izskatās labi Vai šis ir visgaišākais no toņiem tai lakai un cik kārtās krāsoji? Kā arī par priekšējiem gribēju jautāt, tos Tu arī biji ar laku nopūtis?
Well, it's not going to drift itself!
Tonis lakai ir melns, cik stipri melnu gribi ir atkarīgs cik kārtās pūtīsi. Priekšā viss kā stockāPaiciits rakstīja:Izskatās labi Vai šis ir visgaišākais no toņiem tai lakai un cik kārtās krāsoji? Kā arī par priekšējiem gribēju jautāt, tos Tu arī biji ar laku nopūtis?
Priekšā pagaidām tā. Ir CCFL baltās angel eyes kuras tiks uzstādītas kādā siltākā dienā
Ko jūs teiktu par šādām kosmētiskām pārvērtībām priekšā?
Dzeltenā plēve miglās,tālajos, rižiko sānos
Rezultāts varētu būt tāds:
Dzeltenā plēve miglās,tālajos, rižiko sānos
Rezultāts varētu būt tāds:
Izskatās uz melna ļoti labi, pašam ar doma savam tādu make-up uztaisīt, bet kamēr dzīvē neredzēšu, tikmēr nelikšu, takā uz priekšu