E36-Arturo
ojj, tas ir zaļots darīšu gan, ka pats visu vācu servisos +- cena ir 40 euro stundā noīrēt telpu ar pacēlāju +-15euro stundāZzevsS rakstīja:Cik Vācu serviss prasa par tā visa sataisīšanu?
Sveiciens no kaimin pilsetas.Pato naudu kas tev bus jasamaksa remonta,var citu masinu nopirkt.
Bet lai veicas to visu labot.
Ja gribi lai apdrosinasana butu letaka pasuti no Lv apdrosinasanas vesturi un tad tev bus letak jamakasa.
Ja gribi lai apdrosinasana butu letaka pasuti no Lv apdrosinasanas vesturi un tad tev bus letak jamakasa.
arī to esmu dzirdējis, bet esot sarežģītāk, ja tā apdrošināšana ir dažādās firmās vismaz cik tantes stāsta.gincha rakstīja:Sveiciens no kaimin pilsetas.Pato naudu kas tev bus jasamaksa remonta,var citu masinu nopirkt.
kur var dabūt to vēsturi? tu domā to m,0,s, sf1, sf2, utt?
LtAb var dabut to un ja tev vina ir tad tu vari dabut zemaku riska kLasi.bet par cik tev ir Bmw un Vel coupe tad ipasi atlaide nebus,bet tapat ir labak,un vajag izveleties letako un netik popularu apdrosinasanas kompaniju.
tad jau tas veel normaali 40 eiro stundaaArturo rakstīja:ojj, tas ir zaļots darīšu gan, ka pats visu vācu servisos +- cena ir 40 euro stundā noīrēt telpu ar pacēlāju +-15euro stundāZzevsS rakstīja:Cik Vācu serviss prasa par tā visa sataisīšanu?
pie mums te Irijaa ir 100 eiro stundaa + detalas utt + nodoklis
cik nez tiek darbiniekiemnorth69 rakstīja:tad jau tas veel normaali 40 eiro stundaaArturo rakstīja:ojj, tas ir zaļots darīšu gan, ka pats visu vācu servisos +- cena ir 40 euro stundā noīrēt telpu ar pacēlāju +-15euro stundāZzevsS rakstīja:Cik Vācu serviss prasa par tā visa sataisīšanu?
pie mums te Irijaa ir 100 eiro stundaa + detalas utt + nodoklis
Tā nu ko, ir izieta skate, kas man prasīja samērā lielas piepūles
pārlasīta piekare, nomainīju vārsta vāka blīvi, pārmetināta aizmugure( pie akumulātora bija neliels caurums)
bukses liktas standarta, jo esot problēmas ar TA ( izejot TA uzjautāju kā īsti ir ar tām buksēm, darbinieki paskaidroja, ka tās ir paša šofera izvēle, sporta, vai oriģinālas) uzmanību pievērš sporta amartizātoriem, kuriem ir jābūt sertifikāts no ražotāja.
te sajutos kā ziemassvētkos poli buksīši(cietākās, ko ražotājs piedāvāja) standarta darba placis izskatījās, ka bremzes nebija mainītas no ražošanas datuma nākotnes plāni, lai rati izgriestos tik daudz jaunam var mierīgi uzmest šaibas demontējam bukses ar skrūvpistoli, gumijas āmuru un meiseli tā neko mana prese mainam blīves tādu vāku vēl nebiju redzējis pārbaudīta kvalitāte
un te braukšanas laikā tagat ir vācu nr. un skate uz diviem gadiem
patinot laiku atpakaļ, auto nepirktu
kopā auto ieguldīts +- 1000euro + 305euro servisa metināšanas darbi, kļūdu noņemšana, riepu montāža un TA izdevumi
bet labākais ir apdrošināšana uz gadu 1600euro( ar latvijas apdrošināšanas vēsturi)
kā teikt d.... bet nu
pārlasīta piekare, nomainīju vārsta vāka blīvi, pārmetināta aizmugure( pie akumulātora bija neliels caurums)
bukses liktas standarta, jo esot problēmas ar TA ( izejot TA uzjautāju kā īsti ir ar tām buksēm, darbinieki paskaidroja, ka tās ir paša šofera izvēle, sporta, vai oriģinālas) uzmanību pievērš sporta amartizātoriem, kuriem ir jābūt sertifikāts no ražotāja.
te sajutos kā ziemassvētkos poli buksīši(cietākās, ko ražotājs piedāvāja) standarta darba placis izskatījās, ka bremzes nebija mainītas no ražošanas datuma nākotnes plāni, lai rati izgriestos tik daudz jaunam var mierīgi uzmest šaibas demontējam bukses ar skrūvpistoli, gumijas āmuru un meiseli tā neko mana prese mainam blīves tādu vāku vēl nebiju redzējis pārbaudīta kvalitāte
un te braukšanas laikā tagat ir vācu nr. un skate uz diviem gadiem
patinot laiku atpakaļ, auto nepirktu
kopā auto ieguldīts +- 1000euro + 305euro servisa metināšanas darbi, kļūdu noņemšana, riepu montāža un TA izdevumi
bet labākais ir apdrošināšana uz gadu 1600euro( ar latvijas apdrošināšanas vēsturi)
kā teikt d.... bet nu
ČOTKA
Centoselksnis rakstīja:ČOTKA
paaldiesYoungbloodz rakstīja:skaists auto
Pasakiet man, kas tirgo m62 motora kronšteinus( lai instalētu iekš e36)
un varbūt kāds var izklāstīt, kas tur ir ar to karteri, ir jāpārmetina?
un varbūt kāds var izklāstīt, kas tur ir ar to karteri, ir jāpārmetina?
vajg vajg, labāk jau s62, bet tas saldam ēdienamcipruss18 rakstīja:tev to nevajag
viens no diviem man būs, ka es te sēžu
cerams līdz pavasarim viss ok
Pa ilgiem laikiem normāli lasāms un skatāms topiks, veiksmi darbos
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
pāldieskompots rakstīja:Pa ilgiem laikiem normāli lasāms un skatāms topiks, veiksmi darbos
Tiešām sakarīgs izskatās!
Ja tas ir Calypso sarkanais, tad es laikam esmu redzējis tikai pabalējušus variantus, jo šis tonis izskatās labi!
Salona krāsai nav ne vainas, ja saved kārtībā durvju apšuvumus un sakopj benķus, es tik drošvien liktu melno paklāju, jo kož acīs drusku tas sarkanais man!
Veiksmi!
Ja tas ir Calypso sarkanais, tad es laikam esmu redzējis tikai pabalējušus variantus, jo šis tonis izskatās labi!
Salona krāsai nav ne vainas, ja saved kārtībā durvju apšuvumus un sakopj benķus, es tik drošvien liktu melno paklāju, jo kož acīs drusku tas sarkanais man!
Veiksmi!
Paldieskjmelnis rakstīja:Tiešām sakarīgs izskatās!
Veiksmi!
ir ir calypso, tikai iskatās, ka ir bijis pārkrāsots, jo pārāk svaiga krāsa
tā nu ko, gada pēdējās dienās tika iepirkti jauni kaziņi apnika slidināties ar slikiem
arī pie mums uzsniga sniegs( 25cm) paši vācieši šokā
te borbet diski ar visām riepām 140 eiriņi ar 6-7mm good year riepām uz 205 50 r16 patrāpījās labs turks
un te nedaudz paslidinājamies, apakšā ledus, bet tā kustas
arī pie mums uzsniga sniegs( 25cm) paši vācieši šokā
te borbet diski ar visām riepām 140 eiriņi ar 6-7mm good year riepām uz 205 50 r16 patrāpījās labs turks
un te nedaudz paslidinājamies, apakšā ledus, bet tā kustas
Man liekas ka tu esi vienigais sajaa foruma kuram ir labs fotoaparaats