E36-Laurikbmw
Sveiks barinaaa
un jaā, piekrītu par to, ka vispirms tehniskais un tad lukturi hujukturi u.t.m.l
un jaā, piekrītu par to, ka vispirms tehniskais un tad lukturi hujukturi u.t.m.l
Tehniskaja ziņā man viss ok nekas nesit negaudo viss ok ir tikkai vizuālie defekti burbuļi un mazliet ruslana(
bet parejais viss ok doki))
bet parejais viss ok doki))
Saved kārtībā tehniski, noņem tās uzacis , sākumā kaut ar fleksi ieej atsperēs un sākumam būs labi un ja pirms ziemas negribi sēdināt un bail ka neizbrauksi ziemu ,ir jau iespēja PIEsēdināt , ar to skats arī savādāks uzreiz būs , bet kopumā apsveicu ar pirkumu.
Emm pagaidam nesedināšu laika nava lai iebraukt garažā. man patīk ar uzacīm. nu bet ar laiku vajadzētu drusku pielabot, tehniskais ok, ar rūsu pa druskai cīnos.
Nu vot beidzot man paradījās brīvais laiks, ieliku sev 7 pogu obc par 5 eiro jo stāvēja parastais žiguļa pulkstenis , pieslēdzu,viss ok strādā,bet kkas ne tā, laiks visu laiku deg,viņam taču jānodziest?? temperatūras datčiks arī ir? pieslēdzu,vienalga grādus nerāda, tikai -37 c moš kkads palīdzēs pieslēgt pareizi,zinu kā jocīgi skan,bet tomēt vajag normāli sataisīt netā paskatījos ka pareizi jāsavieno. un vng kkada šaize( ieliku arī ādas salonu,bildes vēlāk būs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja izslēdz aizdedzi tad viņam ir jānodzies.
Ja pagriezta aizdedze viņam visu laiku būtu jādarbojas. Vismaz man tā ir.
Varbūt temperatūras dačiks beidzies ja rāda tos -37... ja nē tad vados jāskatās.
Ja pagriezta aizdedze viņam visu laiku būtu jādarbojas. Vismaz man tā ir.
Varbūt temperatūras dačiks beidzies ja rāda tos -37... ja nē tad vados jāskatās.
atslēga izņemta vienalga deg,visu savienoju kā shēma, čalītis parādīja kā likt, es tāpat saliku. kkada šaize ir tomēr.
Kad pievieno temp. dačiku, atvieno un pievieno obc, rādīs uzreiz pareizu tempetatūru, ja, protams, devējs ir dzīvs.
Plusa vadu pareizajā vietā iespraudi?
Plusa vadu pareizajā vietā iespraudi?
Plusa vads ir pievienots uz pastavīgo plusu.a ko to temp. datčiku var pārbaudīt,ka viņš strādā vai ne?
Labi pamēģināšu izdarīt kā Dogma teica,ka man teica lietotājs AndrejCR plusa vadu vajag pievienot pie aizdedzes vada,kad ieslēdz aizdedzi, tad darbojas, kad izslēdz tad nedarbojas. a to man visu laiku deg pulkstenis baidos ka āķi noēdis. bet nakti nostāvēja,neapēda.
Man dogma lika pilno obc , pirms tam staveja tads ka tev tagad , bet man pulkstens iedegas kad pagriez aizdedzi , un vel bez atclegas ja nospied pulkstens pogu tad tas iedegas us kkadam 10sec un tad nodziest , ja puevienosi caur aizdedzi tad tev katru reizi sledzot aizdedzi - bus jauzstada pulksteni , te lidzigi ka magim , vinjam plusa vads iet caur aizdedzi , bet paraleli pienak pastavigajs pluss uz batery (tas tik manas domas ) , neesu ar tam lietam niemies , bet man liekas kko nepareizi savienoji
un vel bez atclegas ja nospied pulkstens pogu tad tas iedegas us kkadam 10sec un tad nodziest
Vot tā man jāstrāda nevis visu laiku. nezinu kko pat darīt(
Vot tā man jāstrāda nevis visu laiku. nezinu kko pat darīt(
Pulkstenim trīs vadi pienāk - masa,patstāvīgais pluss,lampočkas pluss,ieslēdzas ieslēdzot gaismas - tā pat savieno uz tā patstāvīgo plusu un lampočkas pie tā plusa,darbosies pulkstenis pie ieslēgtiem vismaz gabarītiem,bet nepazudīs laiks.ja gribi tā,kā jābūt stokā,tad būs jāpievelk vēl vadi no aizdedzes plusa.Tuvākais pie maģa laikam.
Sveiki tauta,vēlos jūsu viedokli.Kādus lukturus ielikt sarkanos ar baltiem pagriezieniem vai atstāt melnos. jo man ir tādi un tādi.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
vo vo man arī gribējas ļoti melnus tagad kkā apnika, uz melnās mašīnas ļoti iskatās, bet vēlos uzzināt forumniešu viedokli))
Ar baltajiem pagriezeniem auto uzreiz izskatās svaigāks.