320 Touring [MajesticIvo]
Šovakar atkal piemeklējusi ķibelīte.. Proti, atkal radiators caurs... Spiediens radiatorā korķīti atverot dodot gāzi... Varbūt nebiju līdz galam atgaisojis trubas mīkstas... Sāku apsvērt domu pārbaudīt ūdens sūkni un termostatu moš mainīt pie reizes...
First car: BMW 320 Touring
BMW — они как девушки. Их много, все они разные, все они красивые, но твоя- она такая одна.
BMW — они как девушки. Их много, все они разные, все они красивые, но твоя- она такая одна.
Šī skaitās krutākā no 4 spieķu, bet tā jā 4 spieķu ir priekš pensionāriem Man ir traka ideja dabūt kkur īso pāreju un kkādā brutālā veidā pamēgināt viņu piemontēt pie oem (365mm mtech3) stūres, protams deaktivizēt airbagu būtu pa kādiem 10-15cm tuvāk nekā stock Brutāli nofleksēt to melno sūdu nost, saurbt 6 caurumus un vnk pieskrūvet pie pārejas, šito toč vajadzētu pamēgināt iekš e30.lv viens kadrs ir iemanijies samazināt oem diametru no stock 386mm uz 360mmZzevsS rakstīja:Varu samainīt pret apbružātu 3staru stūri!mrkashell rakstīja:man arii ir shitaa tizlaa facelift stuure, nevaru sagaidiit ka vareeshu nomainiit, kaut vai uz stringu stuuriMajesticIvo rakstīja:Pāršūtā stūre.. Takšto salons tagad ir perfektā stāvoklī
Manuprāt nav tik traki un man personīgi labāk patīk ja stūrei ir 4stari. Žēl tikai ka bmw nemāk tādu normālu izdomāt.
http://www.e30.lv/showthread.php?2549-K ... 30d/page19
Laikam tā ir vecuma pazīme ka man patīk ja stūrei ir 4 stari. Man patīk garos gabalus braucot turēt roku uz 6! Kars, tevis pieminētā stūre man toc liekas pretīga!
Šodien aiz garlaicības
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nevar nepiekrist, taisnos gabalos tiešām var arī gūt kaut kripatiņu baudas no brauciena... ĒrtiZzevsS rakstīja:Laikam tā ir vecuma pazīme ka man patīk ja stūrei ir 4 stari. Man patīk garos gabalus braucot turēt roku uz 6! Kars, tevis pieminētā stūre man toc liekas pretīga!
Sveiki. Radās pāris jautājumi saistībā ar manu autiņu. Vopšem:
1. Kas tā par pogu kura atrodas starp logu pacēlājiem? No sākuma domāju, ka tā ir "zagluška" bet nē, spiežās..
2. Cik aptuveni izmaksātu pilnais OBD vai kā viņu tur sauc?
Atvainojos jau iepriekš par tik muļķīgiem jautājumiem, bet nu...
1. Kas tā par pogu kura atrodas starp logu pacēlājiem? No sākuma domāju, ka tā ir "zagluška" bet nē, spiežās..
2. Cik aptuveni izmaksātu pilnais OBD vai kā viņu tur sauc?
Atvainojos jau iepriekš par tik muļķīgiem jautājumiem, bet nu...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Poga starp logu pacēlājiem "nobloķē" aizmugurējos logus.. Nūū, aizmugurē sēdošie nevar attaisīt ar savām pogām.. Kkā tā.
Ok, paldies.Deiko rakstīja:Poga starp logu pacēlājiem "nobloķē" aizmugurējos logus.. Nūū, aizmugurē sēdošie nevar attaisīt ar savām pogām.. Kkā tā.
pilna OBC uzstadišana izmaksa kadus 30€ (sazinies ar dogMa) a izmaksa vinjsh tik pa cik atradisi pieregulet OBC attiecigajam motoram var lietotajs ivars_e36 , cenu par pieregulešanu tagad nezinu bet nu viss kopa domaju kados 60-70 € nostasies , man sanaca bisku pari 60€ kad liku
Ok, ņemšu vērā. Paldies.andrjuha37 rakstīja:pilna OBC uzstadišana izmaksa kadus 30€ (sazinies ar dogMa) a izmaksa vinjsh tik pa cik atradisi pieregulet OBC attiecigajam motoram var lietotajs ivars_e36 , cenu par pieregulešanu tagad nezinu bet nu viss kopa domaju kados 60-70 € nostasies , man sanaca bisku pari 60€ kad liku