Motoring 320 Touring
izskatās smuks sterils auto
Es joprojām nevar pārdzīvot, pus gadu skatījos ss.lv - meklēju sirds āķīti, ieraudzīju šo, aizrakstīju saimniekam čo pa čom, a šis neatbild un pēc 2dienām tu uzcep topiku
drusku laža vecīt Tev te sanākusi ir, jo, ja tik ļoti gribēji, tad vajadzēja uzreiz zvanīt kā ieraudzīji , tāpat kā perekupi strādā, telefons rokā un šķirsta ss.lv, kā ierauga ko derīgu tā zvana nedomājot.
Es jau nebiju domājis ka šāda piekrišana būs, bet no kļūdām mācās!Ridlihs rakstīja:drusku laža vecīt Tev te sanākusi ir, jo, ja tik ļoti gribēji, tad vajadzēja uzreiz zvanīt kā ieraudzīji , tāpat kā perekupi strādā, telefons rokā un šķirsta ss.lv, kā ierauga ko derīgu tā zvana nedomājot.
Es reizes 10 refreshoju ss.lv un tiklīdz kkas parādijās - zvanīju. Kad sazvanīju - jau pēc pāris h biju uz vietas. Skatījos tumsā, bet vismaz pacēlu uz pacēlāja
Bet nu roka jau ir ļooti daudz pielikta un vēl diezgan padaudz ko darīt
Bet nu roka jau ir ļooti daudz pielikta un vēl diezgan padaudz ko darīt
Ridlihs rakstīja:drusku laža vecīt Tev te sanākusi ir, jo, ja tik ļoti gribēji, tad vajadzēja uzreiz zvanīt kā ieraudzīji , tāpat kā perekupi strādā, telefons rokā un šķirsta ss.lv, kā ierauga ko derīgu tā zvana nedomājot.
+ nauda rokā... kaulēt cenu pa epastu vai telefonu - nav tas pats kas aizbraukt ar mazaku naudas summu roka..
Lai labi kalpo
Sen neesmu bijis Mahimā, tur tiešām tādas mantas var dabūt?
Veiksmi darbos!
Veiksmi darbos!
Nez, es piemēram principa pēc neatbildu tiem, kas raksta. Ja ir nopietna interese - zvanīs. Ja tūrists, tad rakstīs.Pjērs rakstīja:Es joprojām nevar pārdzīvot, pus gadu skatījos ss.lv - meklēju sirds āķīti, ieraudzīju šo, aizrakstīju saimniekam čo pa čom, a šis neatbild un pēc 2dienām tu uzcep topiku
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Lai sajūgs neslīd un
skrūves neplīst.
Gaidu plānoto rezultātou
Veiksmi !
skrūves neplīst.
Gaidu plānoto rezultātou
Veiksmi !
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Labāk slīdētu....
Pagaidām vēl automāts :(
P.s.
Vēlos iegādāties no e36:
1. ZF ātrumkārbu + kardānu (Var būt komplektā ar sajūgu un kulisi)
2. 2.8 Motoru (bez apkarināmā ar vadības bloku un EWS komplektu)
Dzinēju vēlētos pārbaudīt pirms iegādāšanās - PM ar cenām un kur/kad var nopirkt
Pagaidām vēl automāts :(
P.s.
Vēlos iegādāties no e36:
1. ZF ātrumkārbu + kardānu (Var būt komplektā ar sajūgu un kulisi)
2. 2.8 Motoru (bez apkarināmā ar vadības bloku un EWS komplektu)
Dzinēju vēlētos pārbaudīt pirms iegādāšanās - PM ar cenām un kur/kad var nopirkt
Iesaku dzineju Dkristaps... sterili....nenodziti...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bet nu MEGA PALDiES dexter1 par paliidziibu - cilveeks zelta rokas
Apmeeram puse no izvaaktajiem liekajiem vadiem
Hell yeah... Beidzot... :)
Paldies par labiem vārdiem, bet nu.... gateris tur bija pamatīgs.
obc 18 pogu gruti iebazt? a to digitalo klimu ari gruti ielikt parastas pechkas vieta?
Obc, nav grūti, tik pinķerīgi. Klimu- ar nav baigi grūti, vienīgi baigā skrūvēšana sanāk.Laurikbmw rakstīja:obc 18 pogu gruti iebazt? a to digitalo klimu ari gruti ielikt parastas pechkas vieta?