E36-Mare.
es pssss, gandrīz apmīzosRENIO rakstīja:tas ir e36?
Stulbs jautājums... Kas tad tas ir?RENIO rakstīja:tas ir e36?
a želejas zin ka žilete palielina patēriņu par vismaz 2l uz 100? vai arī aerodinamika viņiem ir sveša?
šākumā lasīju aprakstu, nebiju patinis zemaak un neredzeeju bildi, pēc apraksta likās ka būs labs, patinu uz leju un nobijos , bet ieskatoties nav nemaz tik traki, kā jau teica pārējie lampas un spoileri nost un būs
Beidzot atradiji savejo skuni ?
Es tev jau dr.lv rakstiju ka lauku tunings ir , bet tu brasi teici ka viss pa pi**atako ir.
Lukt tev ir varinats , ko ieteicu e36.lv
Tagad ceram saprati ar ko es to domaju. 2001 gads jeb 2 fast 2 furious laiki ir garam....
Es tev jau dr.lv rakstiju ka lauku tunings ir , bet tu brasi teici ka viss pa pi**atako ir.
Lukt tev ir varinats , ko ieteicu e36.lv
Tagad ceram saprati ar ko es to domaju. 2001 gads jeb 2 fast 2 furious laiki ir garam....
arī 2001. gadā nekā smuka tur nebija
priekšējam bamperim, kas tā pa lūpu? ja metiisito bamperu ārā, padod ziņu, pa cigarešu paku savākšu
Es domāju, ka šis ir Diezgan Labs šedevrs.
bet Spoilers un Lukturi, reāli Sū**
bet Spoilers un Lukturi, reāli Sū**
BMW - Best Motorsport Weapon
Kā tā plastmasa un stikla šķiedra labi degggg
btw priecīgus Ziemassvētkus un Jaunajā gadā netērē naudu pirotehnikai velti
Paldies,Tev tāpat.CCVL rakstīja:Kā tā plastmasa un stikla šķiedra labi degggg
Labi. Rīt būs bildes,kā auto izskatās tagad,šodien dabūju atpakaļ no servisa.
Tātad solītās bildes,kā autiņš izskatās tagad:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pa lielam tiešām nekā traka, noraut to žileti, fāras oriģinālās un būs viss kā vajag!
Tik es nesaprotu, kādēļ tu to vel neesi izdarijis? man ar tādu kauns būtu tankā ieripot
Tik es nesaprotu, kādēļ tu to vel neesi izdarijis? man ar tādu kauns būtu tankā ieripot
Es nezinu,neesmu vēl saņēmies.
Bet nu katrā gadījumā tuvākā laikā es to laikam izdarīšu,jo pašam ar sāk nepatikt.
Bet nu katrā gadījumā tuvākā laikā es to laikam izdarīšu,jo pašam ar sāk nepatikt.
kā tev sanāca touringa beņķus aizmugurē iestūķēt?
noravēsi visu lieko tuningu un būs ok
noravēsi visu lieko tuningu un būs ok
dirsaa mati
Brauc ciemos, bezmaksas atvēršu acis, benzīns un uguns arī vienmēr pa rokaiMare. rakstīja:Es nezinu,neesmu vēl saņēmies.
Pjērs rakstīja:dirsaa mati
+320