E36-Matīss
Nu atbildot par UK ceļiem tad jau sāk visādas bedres parādīties tur kur nebija, jo kādus dažus gadus atpakaļ reti kur bija bedres, bet tagad braucot diezgan bieži redzu. Protams nav jau kā Latvijā, bet tāpat nav kā agrāk, bez bedrēm(ne jau visur, bet dažās vietās ir bedres maziņas)
Tā auto izskatās labs, tikai liekas ka to matēto krāsu ir grūti tīru uzturēt.
Pēdējais labojis aarchijs - 13 Jan 2015, 20:50, kopā labots 1 reizi.
izskatās jau labi
Salons diski un pats auto
Bet maģis, nekas tur kvalitatīvs nav
Lai veicas ar turpmākajiem darbiem un uzturēšanu
aarchijs rakstīja:Nu atbildot par UK ceļiem tad jau sāk visādas bedres parādīties tur kur nebija, jo kādus dažus gadus atpakaļ reti kur bija bedres, bet tagad braucot diezgan bieži redzu. Protams nav jau kā Latvijā, bet tāpat nav kā agrāk, bez bedrēm(ne jau visur, bet dažās vietās ir bedres maziņas)
Esmu viņu paspējis mazgāt kāds trīs reizes, sākumā gan vajadzēja lupatiņas un logu tīrāmo, jo ieprīekšējais īpašnieks bija pamanījies atstāt zem koko kur mīt baloži un nebija tīrījis viņu nu vismaz mēnesi.
Bet tā pa lieam tā pat kā ar parastu krāsu, nav īpaši vairāk jāpiepūlās ja nav kakuļu..
Laiks tev neklanās, tev jāklanās laikam.
ElvijsR rakstīja:Salons diski un pats auto
Jā par maģī piekrītu, esmu viņā bišķiņ vīlies, bet labāk ir nekā pirms tam.
Apsveicu ar pirkumu
Paldies :)RENIO rakstīja:Apsveicu ar pirkumu
Nāca bažīgi, bet sanāca šitā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šodien mans rumaks izbauda spa servisā :)
Tiek labota tosola noplūde zem galvas, un šis tas ar stūres pastiprinātāju, kā arī pie viena tiek liktas riepas ar radzēm, kas ir uz nesmukākajiem diskiem kādi mājās bija
Radzes lieku lai būtu jēga aizlaist uz kādu ezeru :)
Tosola noplūde bija arī pirms apskates, bet tecēja tikai tad ka sistēmā parādījās spiediens, tāpēc pirms devos iekšā apskatē atskrūvēju nedaudz korķi un viss ok
Tiek labota tosola noplūde zem galvas, un šis tas ar stūres pastiprinātāju, kā arī pie viena tiek liktas riepas ar radzēm, kas ir uz nesmukākajiem diskiem kādi mājās bija
Radzes lieku lai būtu jēga aizlaist uz kādu ezeru :)
Tosola noplūde bija arī pirms apskates, bet tecēja tikai tad ka sistēmā parādījās spiediens, tāpēc pirms devos iekšā apskatē atskrūvēju nedaudz korķi un viss ok
Nav kaut kāds galvas defekts? Var sanākt labs remonts :)
Galvai viss kārtībā Viena no caurulēm bija beigta.ks26 rakstīja:Nav kaut kāds galvas defekts? Var sanākt labs remonts :)
Tāds smukulis, un tāds krāms uz jumta gan jau pa šoseju braucot patēriņam ar kāds litrs klāt. Bet nu tas tā, ja jau vajag tad ko padarīsi. Es gan stūķēju visu salonā, vienreiz gultu arī izdevās aizvest
Krāsa ideāla
Krāsa ideāla
Zināma lieta, man arī vienreiz sanāca ar ex e36 sedanu vest lielo matraci iekš salona, bija ko pacīnīties.chappy rakstīja:Tāds smukulis, un tāds krāms uz jumta gan jau pa šoseju braucot patēriņam ar kāds litrs klāt. Bet nu tas tā, ja jau vajag tad ko padarīsi. Es gan stūķēju visu salonā, vienreiz gultu arī izdevās aizvest
Krāsa ideāla
Auto smuks, nav kur īsti piesieties, beņķi dārgie
Smuks, dzīvē diezgan bieži redzeets pie teikas Statoil :)
Varbūt jauc ar kādu citu, ir vēl dažiem tāda krāsa auto jau 3 mēnešus kopjās, atjaunojās un labojās.naljanke rakstīja:Smuks, dzīvē diezgan bieži redzeets pie teikas Statoil :)
Pēdējā nedēļas laikā tik esmu kādas 4 reizes patestējis vai viss strādā kā vajag :)
Drīzumā būs foto un aprakst par to kas ir izdarīts, bet līdz tam vēl jāpaciešas.
Neliels ieskats no priekšas, bet lielākās pārvērtības ir zem kapota, par tām drīzumā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Prieks kad kaut ko dari, bet man personīgi tie moldingi un pārejās violetas detaļas ne pārāk, varbūt ja būtu cits tonis tad jā, bet tas jau kā kuram, taisi jau sev auto.
Gaidam motortelpas update.
Gaidam motortelpas update.
fatal error
Kapēc?Matīss rakstīja:Neliels ieskats no priekšas, bet lielākās pārvērtības ir zem kapota, par tām drīzumā.
SAVAGES CREW