Nylon 328i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Skaists!
Mazliet pieregulēt haubi + šo to piekrāsot, vispār feini!
Mazliet pieregulēt haubi + šo to piekrāsot, vispār feini!
Paldies paldies, centīšos pamazam visu sakārtot kā pienākas
nu tak koilas un aizietsandzhus rakstīja:Sēdinājums ir vietā, kad eju garām tad ar savu sēdinājumu varu teikt esmu "wannabe"
Laikam jāpaceļ topiks
Nekas kosmisks šeit nenotiek, auto tiek lietots kā ikdienas pārvietošanas līdzeklis. Ik pa laikam šis tas tiek mainīts, uzlabots.
Nobraukti daži tukstoši km, bija arī trips uz Krieviju (700km viena virzienā), kuru auto izturēja godam, neskatoties uz dažām grūtībām sedinājuma dēļ, jo ne visi ceļa posmi bija gludi. Bet pats zināju uz ko gāju
Tātad kas izdarīts :
- pakaļai izņemti regulācijas gredzeni no TA technix atsperēm, priekšu vēl mazliet var zemāk dabūt, bet lol vai sanāks pārvietotes?
- ielikta ALPINE magnitola ar AUX/USB ieejam
- ielikts Sabvuferis (visi vadi paslepti zem salona plastmasām) , vienīgi bagažniekā "+" vads uz sabvuferis vēl nav sakartots, jo vads bija domāts mašīnai, kurai aķis ir zem haubes, un vads ir garš
- ielikts 18 pogu OBC , par to paldies activity (par pašu OBC) un dogMa (par uzstadīšanu)
- nomainīti abi aizmugurējie gultņi
- pie reizes arī nomainītas bukses, kuras nāk sliekšņos. protāms, uzliktas poliuretāna. pakaļa palika jutami stingrāka (paldies liet. kaliks par uzstadīšanu)
- aizbraukts uz riteņu geometrijas regulēšanu
- uzlikts sporta izpūtējs. tiesa, gribēju mazliet citadāku, bet bija piedāvājums, kurš mani apmierināja.
pa lielam tas arī viss. no sīkumiem :
- vadītāja vietā ielikts recaro krēsls
- dabūti 2gab r15 diski, style 13, riepas virsū, bet vēl nav uz mašīnas. pirku, lai varētu mazliet paslidināties, jo r17 zemprofila diezgan padārgi ir, lai tos kupinātu
Par plāniem tagad vēl grūti kaut ko teikt, bet izskatās kad kuzava darbu vēl kādu laiku nebūs.
Priekšai prasās M bampers, ceru, ka ar laiku būs.
Kāda kopskata bilde arī ir, bet procesu, kad kaut ko taisu, kaut ka piemirsas uzbildēt
Nekas kosmisks šeit nenotiek, auto tiek lietots kā ikdienas pārvietošanas līdzeklis. Ik pa laikam šis tas tiek mainīts, uzlabots.
Nobraukti daži tukstoši km, bija arī trips uz Krieviju (700km viena virzienā), kuru auto izturēja godam, neskatoties uz dažām grūtībām sedinājuma dēļ, jo ne visi ceļa posmi bija gludi. Bet pats zināju uz ko gāju
Tātad kas izdarīts :
- pakaļai izņemti regulācijas gredzeni no TA technix atsperēm, priekšu vēl mazliet var zemāk dabūt, bet lol vai sanāks pārvietotes?
- ielikta ALPINE magnitola ar AUX/USB ieejam
- ielikts Sabvuferis (visi vadi paslepti zem salona plastmasām) , vienīgi bagažniekā "+" vads uz sabvuferis vēl nav sakartots, jo vads bija domāts mašīnai, kurai aķis ir zem haubes, un vads ir garš
- ielikts 18 pogu OBC , par to paldies activity (par pašu OBC) un dogMa (par uzstadīšanu)
- nomainīti abi aizmugurējie gultņi
- pie reizes arī nomainītas bukses, kuras nāk sliekšņos. protāms, uzliktas poliuretāna. pakaļa palika jutami stingrāka (paldies liet. kaliks par uzstadīšanu)
- aizbraukts uz riteņu geometrijas regulēšanu
- uzlikts sporta izpūtējs. tiesa, gribēju mazliet citadāku, bet bija piedāvājums, kurš mani apmierināja.
pa lielam tas arī viss. no sīkumiem :
- vadītāja vietā ielikts recaro krēsls
- dabūti 2gab r15 diski, style 13, riepas virsū, bet vēl nav uz mašīnas. pirku, lai varētu mazliet paslidināties, jo r17 zemprofila diezgan padārgi ir, lai tos kupinātu
Par plāniem tagad vēl grūti kaut ko teikt, bet izskatās kad kuzava darbu vēl kādu laiku nebūs.
Priekšai prasās M bampers, ceru, ka ar laiku būs.
Kāda kopskata bilde arī ir, bet procesu, kad kaut ko taisu, kaut ka piemirsas uzbildēt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Aizmugure par zemu vai arī disks par daudz arkā, un izpūtējs kkā nesaista, bet tā labs aparāts :)
Nezinu. Man liekas ka te viss 8/10 iet. Personīgi priekša prasītos sagāzumu vairāk.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Jā izskatās ka iekšā sēž 5 cilvēki un bagažniekā vēl 2 cementa maisi
baig labi izskatās šitam forši izskatītos priekšā rižiki ar usdm gabarītu
Pa kurieni ar tik zemu var pabraukt man ir kādu 1-2cm augstāks un daudz kur tāpat atsitos...
Izskatās Un diski Pašam bija (ir) doma pa ziemu samedīt tādus vai style 22 ar nelielu flancīti
IMHO, izpūtējs šķiet nedaudz par daudz uz āru
IMHO, izpūtējs šķiet nedaudz par daudz uz āru
man prasītos bamperu apakšu nokrāsot auto krāsā un nedaudz dirsu augstāk pacelt un būtu tiešām labi.
Bet ir smuki. :)
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
paldies par pozitīviem viedokļiem
par izpūtēju piekrītu, bet pagaidam neizdodas atrast labāko variantu. tiesa, ne īpaši arī meklēju
par bampera krāsu, protāms jādabū mašīnas krāsā, bet negribas baigi šito krāsot, labāk jau paņemt M un krāsot to
par sedinājumu, laikam rīt skrūvēšu priekšējas koilas zemāk redzēs kā būs
aizmugurē protāms derētu uzlikt kādus 1.5-2cm flančus, vai platākus diskus
par izpūtēju piekrītu, bet pagaidam neizdodas atrast labāko variantu. tiesa, ne īpaši arī meklēju
par bampera krāsu, protāms jādabū mašīnas krāsā, bet negribas baigi šito krāsot, labāk jau paņemt M un krāsot to
par sedinājumu, laikam rīt skrūvēšu priekšējas koilas zemāk redzēs kā būs
aizmugurē protāms derētu uzlikt kādus 1.5-2cm flančus, vai platākus diskus
pirms tam bija regulācijas gredzeni, likas mazliet pa augstu, izņēmu, tagad baigi negribas celt atpakaļ augšāelvis' rakstīja:man prasītos bamperu apakšu nokrāsot auto krāsā un nedaudz dirsu augstāk pacelt un būtu tiešām labi.
izpūtējs kkā nepatīk, par daudz uz āru un tie gali paši tādi jocīgi!
Var mierīgi pabraukt,bet tikai vajag plānot maršrutu,un nevar lidot pāri Vef tiltam,kas jāizslēdz no maršruta!kasp1js rakstīja:Pa kurieni ar tik zemu var pabraukt man ir kādu 1-2cm augstāks un daudz kur tāpat atsitos...
Bet sedans max cepī,un sēdzinājums+diski
SULAS PAKU PAVELNIEKS
+1 par vef tiltu, citās vietās easy var izbraukt, tikai jāpiedomā pie braukšanas manierēmlaicaans rakstīja:Var mierīgi pabraukt,bet tikai vajag plānot maršrutu,un nevar lidot pāri Vef tiltam,kas jāizslēdz no maršruta!kasp1js rakstīja:Pa kurieni ar tik zemu var pabraukt man ir kādu 1-2cm augstāks un daudz kur tāpat atsitos...
Bet sedans max cepī,un sēdzinājums+diski
Un ja ir 4 pasažieri?
Vienkārši nevajag maukt pāri slidēm tā kā ar traktoru! :) Un tur arī pazūd visa sāpe,kā arī nevajag,piemēram,braukt tieši tur kur visvairāk izjātas sliedes uz āru,bet par to pusi,kur līdzenāks!kasp1js rakstīja:Un ja ir 4 pasažieri?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Sliedes sīkums, bet kaitina ka ar tādu sēdinājumu braucot pa šķietami līdzenu ceļu nepaspēj sabremzēties pirms nelīdzenuma un tā smagi atsit karteri vai grīdu... Tas "sāp" visvairāk
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Personīgi manējam viszemākais ir tas stienis, kurš savieno abas puses tunelim, pat bišku jau ielieciesLinda rakstīja:Sliedes sīkums, bet kaitina ka ar tādu sēdinājumu braucot pa šķietami līdzenu ceļu nepaspēj sabremzēties pirms nelīdzenuma un tā smagi atsit karteri vai grīdu... Tas "sāp" visvairāk
Kā jau minēju, braucot ar prātu visus var izbraukt, arī ar 4iem pasažieriem
Ha,saprotu to struggle,īpaši patīk pie salinieka braucot uz pārdaugavas pusi pie autobusa pieturas,kur var griezt uz krastenes tas izcilnis! hahahahLinda rakstīja:Sliedes sīkums, bet kaitina ka ar tādu sēdinājumu braucot pa šķietami līdzenu ceļu nepaspēj sabremzēties pirms nelīdzenuma un tā smagi atsit karteri vai grīdu... Tas "sāp" visvairāk
Un uz krastenes pa vidējo joslu nevajag braukt,pagadījies ir arī dzirksteles noraut
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Tālēc vajag x-brace, ja man tāda nebūtu tad es 10x mainītu karteri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8