E36 328 Harijs Vorza-Dārgais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 16
- chevron_right
Es tevi šodien redzēju braucot uz puvciema pusi tas es tev mirgoju ar melno e36 sedanu
jā jā būvē šeit par e36.lv var saskaitīt daudz topikus ar napaleona plāniem, bet cik tādi pabeigtiPjērs rakstīja:Citi sapņus būvē, citi vienkārši nopērk
es uzskatu ja ir nauda labāk paņemt šitādu jau diezgan ahujenu mašinu un piečinīt kko savām vēlmēm un vajadzībām.
labākais interneta warriors
Koks ar diviem galiem - citam kaifu sagādā tieši būvēšanas un detaļu pirkšanas process, citam atkal tas, ka nav jāfisās ar skrūvēšanu. Ja man būtu piķis un varētu nopirkt gatavu, es to nedarītu.
Par tēmu - lai veicas ar plāniem! Autiņš labs.
Es gluži pretēji - pirktu pilnīgi gatavu :)Nixon rakstīja:Koks ar diviem galiem - citam kaifu sagādā tieši būvēšanas un detaļu pirkšanas process, citam atkal tas, ka nav jāfisās ar skrūvēšanu. Ja man būtu piķis un varētu nopirkt gatavu, es to nedarītu.
Heh , palasi HAPO topikuHarijs Vorza-Dārgais rakstīja: Jaa citi sapnjus buuvee citi nopeerk- es nopirku vienu no skaistaakajiem bmw e36 jo vajadzeeja otru masiinu! Ja iet runa pa buuveeshanu- jaa labpraat buuveetu- bet tad man buutu jaabrauc ar pirkstu pa karti to laiku kameer buuveejas! Neaizskarsim so tematu vairaak- mees seit esam lai viens otram paliidzeetu un pilnveidotu savus e36.
Bet auto sakaists , apsveicu ar iegaadi!
Skaists auto! man tik ir viena nesaprasana... kapec japarlime diezgan svaigi parkrasots auto? Krasa vinam loti smuka un individuala!
Jaa redzeeju!! No saakuma automaatiski skatiijos vai man gaismas iesleegtas- tad redzeeju e36 un sapratu- braaliiba! :)Laurikbmw rakstīja:Es tevi šodien redzēju braucot uz puvciema pusi tas es tev mirgoju ar melno e36 sedanu
Palasiiju HAPO topiku- katram ir sava dziive! Katrs taisa savu auto kaa veelas! Cilveeki kas kko nodirsh ir moraalie kroplji kam nekaa vairaak nav palicis kaa uzrakstiit jeeliibas seezot pie datoora! :) nekaa persooniiga! Tomeer seit ir apvienojusies vienas markas piekriteeji- neteikshu ka mums ir jaasadodaas rokaas un jaadzied Kumbaya my lord kopaa bet iztiksim bez debiilas nodirshanas un atcereesimies par ieteikumiem! Driiz buus sezoona un taas atklaashana! Cerams ieradiisimies ar labaam domaam un kaadu viskija glaazi nevis beisbola nuujaam un golfa nuujaam ( man starpcitu golfa nuuja staav masiinaa) visiem jauku vakaru! :)nokolats rakstīja:Heh , palasi HAPO topikuHarijs Vorza-Dārgais rakstīja: Jaa citi sapnjus buuvee citi nopeerk- es nopirku vienu no skaistaakajiem bmw e36 jo vajadzeeja otru masiinu! Ja iet runa pa buuveeshanu- jaa labpraat buuveetu- bet tad man buutu jaabrauc ar pirkstu pa karti to laiku kameer buuveejas! Neaizskarsim so tematu vairaak- mees seit esam lai viens otram paliidzeetu un pilnveidotu savus e36.
Auto tiešām smuks viss patīk,bet tas spoileris Kapēc?
Ar spoileru ir doma paspeeleeties saakumaa- nepatiks nemshu nost! Nesaku ka buus uzliime un taa- bet ideja shaada kaa bildee!!! :)AA777 rakstīja:Auto tiešām smuks viss patīk,bet tas spoileris Kapēc?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
+328Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Palasiiju HAPO topiku- katram ir sava dziive! Katrs taisa savu auto kaa veelas! Cilveeki kas kko nodirsh ir moraalie kroplji kam nekaa vairaak nav palicis kaa uzrakstiit jeeliibas seezot pie datoora! :) nekaa persooniiga! Tomeer seit ir apvienojusies vienas markas piekriteeji- neteikshu ka mums ir jaasadodaas rokaas un jaadzied Kumbaya my lord kopaa bet iztiksim bez debiilas nodirshanas un atcereesimies par ieteikumiem! Driiz buus sezoona un taas atklaashana! Cerams ieradiisimies ar labaam domaam un kaadu viskija glaazi nevis beisbola nuujaam un golfa nuujaam ( man starpcitu golfa nuuja staav masiinaa) visiem jauku vakaru! :)nokolats rakstīja:Heh , palasi HAPO topikuHarijs Vorza-Dārgais rakstīja: Jaa citi sapnjus buuvee citi nopeerk- es nopirku vienu no skaistaakajiem bmw e36 jo vajadzeeja otru masiinu! Ja iet runa pa buuveeshanu- jaa labpraat buuveetu- bet tad man buutu jaabrauc ar pirkstu pa karti to laiku kameer buuveejas! Neaizskarsim so tematu vairaak- mees seit esam lai viens otram paliidzeetu un pilnveidotu savus e36.
Es domāju ,ka arī šī kupeja var pretendēt uz Exoticu15''
Slidinoties sapratu ka nevaru izgroziit Mtech 3 stuuri- kkas bija jaadara! Shodien nomainiiju uz kko sportiskaaku! Tikko izmeeginaaju- mazliet jaapierod- bet juutami labaak!!
Ar šitādu stūri 100 punkti!Pauwer rakstīja:Es domāju ,ka arī šī kupeja var pretendēt uz Exoticu15''
d[-_-]b
nu protams one love one familyHarijs Vorza-Dārgais rakstīja:Jaa redzeeju!! No saakuma automaatiski skatiijos vai man gaismas iesleegtas- tad redzeeju e36 un sapratu- braaliiba! :)Laurikbmw rakstīja:Es tevi šodien redzēju braucot uz puvciema pusi tas es tev mirgoju ar melno e36 sedanu
Nepretendeeju uz exotiku! Uzliku lai vieglaak izgroziit! Kad mashiina tiks savesta tehniski un vizuaali kaartiibaa tiks mainiita uz orginaalo sparco vai OMP stuuri.Dj Plosky rakstīja:Ar šitādu stūri 100 punkti!Pauwer rakstīja:Es domāju ,ka arī šī kupeja var pretendēt uz Exoticu15''
Nopērc vēl speiceri, būs vēl ērtāka stūrēšana
http://adparts.eu/lv/auto/steering-whee ... ories.html
ā un stūrei noņem nost to sūdu/rinķi kas ir pa virsu skrūvēm, viņš nav vajadzīgs, nesmuki izskatās un tas ir pirmais pēc kā jau pa gabalu var pateikt ka tā ir omp padjopka
http://adparts.eu/lv/auto/steering-whee ... ories.html
ā un stūrei noņem nost to sūdu/rinķi kas ir pa virsu skrūvēm, viņš nav vajadzīgs, nesmuki izskatās un tas ir pirmais pēc kā jau pa gabalu var pateikt ka tā ir omp padjopka
Nonemts rinkis ap skruuvem- skruuves melnas! Un jaa shaadi ir labaak! :)
Nav jau tas spoileris tik drausmīgi milzīgs un uzkrītošs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 16
- chevron_right