E36-Yro
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Kas ar vasaras tupelītēm?
Drīzumā tiks ievilkts viss šitas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ap vakardienas dienas vidū paklājs jai bija ielikts un vajadzēja pabeigt ar dažu vadu atrašanās vietu.
Tika ievilkti orginala pastiprinātāja, apsides (aizmugurējiem un priekšējiem beņķiem ), elektriskajiem logiem aizmugurejajiem un beņķu piepūšamajām mugurijam (priekšējiem beņķiem). Trīs dienu darbs. Ar visa paklāja žāvēšanu. Ap šodienas 00:45 viss salons jau bija salikts un varēja beidzot sākt svinēt Jāņus.
Tika ievilkti orginala pastiprinātāja, apsides (aizmugurējiem un priekšējiem beņķiem ), elektriskajiem logiem aizmugurejajiem un beņķu piepūšamajām mugurijam (priekšējiem beņķiem). Trīs dienu darbs. Ar visa paklāja žāvēšanu. Ap šodienas 00:45 viss salons jau bija salikts un varēja beidzot sākt svinēt Jāņus.
Aizmugurējo benķu apsilde?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
oo, mani logi, veiksmi darbos!
Žēl īstenībā bija no viņiem šķirties
Žēl īstenībā bija no viņiem šķirties
Ja aizmugurejaiem beņķiem esmu ielicis apsildes elementus.rvars rakstīja:Aizmugurējo benķu apsilde?
Paldies lietotājam "edzis" par visiu vajadzīgo elektriakajiem logiem.
Pēdējais labojis Yro - 24 Jūn 2015, 21:50, kopā labots 1 reizi.
Cool, kur novietosi pogas? Tikai apakšējai daļai, vai mugurai arī?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
augšā gan apakšā. Absifkas ir pogas iestrādātas. Muguras daļai un apakšai vadus bija perfekti kur izlaist laukā.rvars rakstīja:Cool, kur novietosi pogas? Tikai apakšējai daļai, vai mugurai arī?
iemet kādu bildi ar pogu novietujumu
Tiešām būtu interesanti redzēt to pakaļējo benķu apsildi un pogu izvietojumu!
manu viedokli par enģeļiem un miglām zini bet pārējais viss ok
Tas par tiem aizmugurējiem beņķiem reāli labs! :) Tagad vēl tik izdomāt kā piepūšamās muguriņas uztaisīt pak. beņķiem un vispār būs
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Tas jau par traku būtu.Kikaps rakstīja:Tas par tiem aizmugurējiem beņķiem reāli labs! :) Tagad vēl tik izdomāt kā piepūšamās muguriņas uztaisīt pak. beņķiem un vispār būs
Es piemēram uz abiem roku pirkstiem varu saskaitīt reizes, kad kāds man ir aizmugurē sēdējis kupjai, bet te liek siltos beņķus pakaļā.
nu žēl ka tev tā u n dzīve bez sexa, kad meiču tur kupeškā purini žopagrelka noder īpaši ja ādas beņķi
labākais interneta warriors
Nu es jau neko nesaku, bet meiču purināšana sednā būtu daudz ērtāka nekā kupejā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8