E36-ifa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 16
- chevron_right
Kas tas par eksperimentu ar elkoņbalstu?
toč neticēšu.. varbūt sarkasms(?)..ifa rakstīja:neticēsi, bet arī pāris puiši tā domājuši
jumts metināts?
lai izdodas iecerētais, ar laiku stoikas, durvis un spoguļus vajag stock krāsā, pats jumts var palikt pat balts
lai izdodas iecerētais, ar laiku stoikas, durvis un spoguļus vajag stock krāsā, pats jumts var palikt pat balts
Normāls sedans, tikai papliks..
Par to balto - manuprāt, labāk būtu bijis, ja tikai jumts būtu krāsots balts, stoikas gan nevajadzēja.. BET tas ir ifas autiņš, ja pašai patīk, lai tik labi ripo!
Par to balto - manuprāt, labāk būtu bijis, ja tikai jumts būtu krāsots balts, stoikas gan nevajadzēja.. BET tas ir ifas autiņš, ja pašai patīk, lai tik labi ripo!
Rubiins rakstīja:Starp citu, mašīna anglis?
jā
sandzhus rakstīja:Kas tas par eksperimentu ar elkoņbalstu?
originālo tajā laikā nevarējām atrast, tapēc ielikām tos kas mētājās garāžā, vasarā nomainīšu
pilnīgi nopietnajā esmu iekāpusi :pkkk_24 rakstīja:toč neticēšu.. varbūt sarkasms(?)..ifa rakstīja:neticēsi, bet arī pāris puiši tā domājuši
Pirmajā momentā jā, izskatās kā HardTops. Man nepatīk tās vietas, kur krāsas savienojas, itsevišķi aizmugurē... Bet galvenais jau, ka pašai patīk.ifa rakstīja:nezinātāji domā ka baltais jums ir nońemams
Zilos gabarītus gan izrauj pēc iespējas ātrāk, tas neko labu par auto īpašnieku neliecina. Tas pats par to elkoņbalstu.
Lai veicas ar auto un plāniem! Un tētim cepuri nost.
Interesē, kā tas auto izskatījās pirmstam.
No Limbažiem? Savā laikā esmu manījis bieži viņu tur
ko diez tas liecina? :)Nixon rakstīja:Pirmajā momentā jā, izskatās kā HardTops. Man nepatīk tās vietas, kur krāsas savienojas, itsevišķi aizmugurē... Bet galvenais jau, ka pašai patīk.ifa rakstīja:nezinātāji domā ka baltais jums ir nońemams
Zilos gabarītus gan izrauj pēc iespējas ātrāk, tas neko labu par auto īpašnieku neliecina. Tas pats par to elkoņbalstu.
Lai veicas ar auto un plāniem! Un tētim cepuri nost.
Interesē, kā tas auto izskatījās pirmstam.
diemžēl nav bildes kā izskatijās pirmstam, bet nu diezgan švaki, bija łoti smagi avarējis, un visās malās sarūsējis..
nē, no Rīgas, un Limbažos ar šo auto noteikti neesmu bijusiduuj rakstīja:No Limbažiem? Savā laikā esmu manījis bieži viņu tur
Cepuri nost tētim par paveikto ,bet personīgi man tas baltais jumts neiet pie sirds un elkoņbalsts arī.!Pats galvenais kad tev pašai patīk jo galu galā tev taču ar to ir jabrauc ne mums!
To, ka cilvēks ar auto modi dzīvo 2000ajos gados. Tas stils vairs tikai laukos palicis cieņā.ifa rakstīja:ko diez tas liecina? :)
diemžēl nav bildes kā izskatijās pirmstam, bet nu diezgan švaki, bija łoti smagi avarējis, un visās malās sarūsējis..
Cik smagi bija avarējis? Jumts?
Un tiešām liekas, ka auto nācis no Anglijas, jo speedo un pulkstens par to liecina.
Heheee beidzot saņēmies, prieks ka paklausīji mani
Tad nu tu jau zini manas domas par bembi, bet kad izdarīsi ieplānoto būs oks..lai labi ripo!
P.s neņem galvā arī to ka te ir ļoti daudzi, kam patīk gudri pad****
Tad nu tu jau zini manas domas par bembi, bet kad izdarīsi ieplānoto būs oks..lai labi ripo!
90% jūzeru šeit taisa vienu un to pašu mašīnu, tikai dažādās krāsās, man galīgi nav pretenziju pret cilvēkiem, kuru mašīnas izceļas no bara
Sabinchix rakstīja:Heheee beidzot saņēmies, prieks ka paklausīji mani
jap,jap, tik pikjis jadabuu bet pavisam driiz jau vajadzes tavu padomu kur engelus likt :)
es arī nemaz neńemu galvā, jo tomër man vińa vismaz ir citādāka un mn tas patīk :))
tas limbazos ar to balto jumtu bija mans,loti lidzigs simifa rakstīja:nē, no Rīgas, un Limbažos ar šo auto noteikti neesmu bijusiduuj rakstīja:No Limbažiem? Savā laikā esmu manījis bieži viņu tur
tas tiesa, nasing speshel visas vienkrāsainās, pabrauc tādas garām un nevienam neinteresē. Man łoti patīk mans baltais jumts, un visas tā pārejas kuras ir perfekti izstrādātas un redzams ka cilvēks pacenties, lielākā dała nemaz neko tādu nemācētu uztaisīt.JorensHS rakstīja:90% jūzeru šeit taisa vienu un to pašu mašīnu, tikai dažādās krāsās, man galīgi nav pretenziju pret cilvēkiem, kuru mašīnas izceļas no bara
karoč, paldies visiem tiem kuri ir atškirīgi un saprot ka kaut kas cits arī var patstāvēt, nevins viena krāsa,viens modelis un blablablaaa...
pārējiem pīsińš :)
Pēdējais labojis ifa - 11 Feb 2015, 17:39, kopā labots 1 reizi.
aaah, arī sarkans bija? :)bembis e36 rakstīja:tas limbazos ar to balto jumtu bija mans,loti lidzigs simifa rakstīja:nē, no Rīgas, un Limbažos ar šo auto noteikti neesmu bijusiduuj rakstīja:No Limbažiem? Savā laikā esmu manījis bieži viņu tur
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 16
- chevron_right