E36-mazazala
ja zinu, man jau ari seviski viegli nav, bet nu jadara un jada un vis buss ok!Finks rakstīja:Iepriekšējam (vismaz vienam no) saimniekiem ar šo auto ar viegli negāja, sīkāk vari palasīt šeit - http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=34&t=2100 .
2. Nenokrāsota moldinga daļa
3. Kāpēc tev ir miglas, un + LED bamperī ? Ir vai nu, vai nu...
4. Bundulis - nav komentāru
5. Bagāžnieka vāka bmw emblēma tak viņas neko nemaksā.
Bet krāsa ir interesanta, un diski ir okei
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
FYI touringam bagažneka emblēma ir sava (savādāka kā haubei), tpt kā kabrioletiem ir sava, un tādas atrast nav nemaz tik viegli.Pjērs rakstīja:5. Bagāžnieka vāka bmw emblēma tak viņas neko nemaksā.
Man tikai viens jautājums BMW inženieriem, huļi?Finks rakstīja:FYI touringam bagažneka emblēma ir sava (savādāka kā haubei), tpt kā kabrioletiem ir sava, un tādas atrast nav nemaz tik viegli.
Katru emblēmu cits inženieris veidoja.
Pagriezieni un izpūtējs garam manuprāt. Varētu sīkāku aprakstu un salona bildi kādu.
Pagriezieni un izpūtējs garam manuprāt. Varētu sīkāku aprakstu un salona bildi kādu.
O! Kaut kas jauns priekš manisFinks rakstīja:FYI touringam bagažneka emblēma ir sava (savādāka kā haubei), tpt kā kabrioletiem ir sava, un tādas atrast nav nemaz tik viegli.Pjērs rakstīja:5. Bagāžnieka vāka bmw emblēma tak viņas neko nemaksā.
Kam jabūt galvā,lai izpūtēju piemetinātu otrādi ?! un vispār šitie pankūku bunduļi behām nepiestāv :)
Doma gan jau bija tuvoties volvo dīzelimMlinarts rakstīja:Kam jabūt galvā,lai izpūtēju piemetinātu otrādi ?! un vispār šitie pankūku bunduļi behām nepiestāv :)
Wannabe diesel
ja nu doma tirgot salonu tad dod zinu!
Opaa mana veccā zaļā varde, prieks ka viss tip top iet, sākumā man baigās problēmas bija ar viņu, sataisīju visu un pārdevu
Salons bija super stāvoklī, bet šofera benķis pāršūts un krāsa atšķiras :(aarchijs rakstīja:ja nu doma tirgot salonu tad dod zinu!
Viena no zaļajām krāsām, kas ir Ok. Un salona krāsa, labi saskan ar auto krāsu
Instagram - Sandis_e36