Duuj's Brilliantrot coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
ko darīsi ar pelēko kupeju,sarkanais gandrīz izcils
Es pat nezinu. Doma ir pārdot,bet doma ir arī reaminēt. Tik tās naudas nav pagaidām. Līdz TA mizos un tad domās. Iespējams brālis cels augšā. Manā izpratnē tur ir gandrīz kapibembis e36 rakstīja:ko darīsi ar pelēko kupeju,sarkanais gandrīz izcils
Paldies
Ak tu esi tas kas pirmais vinju nopirka man coms brauca ar pakal , bet puscelas jau vairs nebija jegas ;D smuks cipars bija 1.6k Apsveicu ar pirkumu :)
uzsit pm ja izdomā tirgotDuuj rakstīja:Es pat nezinu. Doma ir pārdot,bet doma ir arī reaminēt. Tik tās naudas nav pagaidām. Līdz TA mizos un tad domās. Iespējams brālis cels augšā. Manā izpratnē tur ir gandrīz kapibembis e36 rakstīja:ko darīsi ar pelēko kupeju,sarkanais gandrīz izcils
Paldies
LAKIKS rakstīja:Ak tu esi tas kas pirmais vinju nopirka man coms brauca ar pakal , bet puscelas jau vairs nebija jegas ;D smuks cipars bija 1.6k Apsveicu ar pirkumu :)
Paldies
Sarunātsbembis e36 rakstīja:uzsit pm ja izdomā tirgot
Sakopts izskatās ļoti
Vēl pāris sīkumi un tad toč būssandzhus rakstīja:Sakopts izskatās ļoti
pašam ļoti patīk
Baigi patīk! Patīk vienkāršie disku un tas sarkanais tonis!
Būšu priecīgs redzēt atklāšanā tavu auto
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Trusis92 rakstīja:Baigi patīk! Patīk vienkāršie disku un tas sarkanais tonis!
Maz ticams,ka tikšu uz atklāšanu strādāšu pa to laiku pie fričiem
Paldies,paldies. tavu sedanu arī bieži esmu manījisSidnas rakstīja:Smuka kupeja Un numurs arī labs
ja shis bija ss.lv pa 1600 tad Tu man vinju noceli
ar kompatu pa brugji
ir,ir tas pats Izskatās,ka šeit ir bijuši daudz gribetāju uz viņucipruss18 rakstīja:ja shis bija ss.lv pa 1600 tad Tu man vinju noceli
vienigais exemplars par kuru bija jega maksat naudu mana skatijumaa krasa ir sex
ar kompatu pa brugji
Shito skatiijos ss bet nepatika gads, dazhaadi tonji detaljaam un sliekshnji taadi aizdomiigi.
Gads jau nu toč te vairs nedominē. sameklē 1998.gad iekš lv pa 1,6k euro.Viens slieksnis ir uzmetinats pa jaunam. Nekas no apakšas nav izpuvis,tpt nekas aizdomigs nav atrasts vel.Ar toņiem viss Okguzlis rakstīja:Shito skatiijos ss bet nepatika gads, dazhaadi tonji detaljaam un sliekshnji taadi aizdomiigi.
Mazliet haube gaišāka,ļoti minimali,bet parejais viss tiešām ok,salidzinot ar cenu, kadus nakas redzet.
Visi vinu ieverojasi ss.lv. Likam simpatiski ir uz izkersanu. Vinam cena bija 1700 cik es redzeju ss nevis 1600.
Par toniem var redzet ka sofera puses sparns cita toni un tam pasam sparnam arka pie briles vel tumsaka toni piekrasota.
Bet prieks taa gada labs eksemlars pa to naudu. Veiksmi auto ripinasana un planos uz vinu.
Par toniem var redzet ka sofera puses sparns cita toni un tam pasam sparnam arka pie briles vel tumsaka toni piekrasota.
Bet prieks taa gada labs eksemlars pa to naudu. Veiksmi auto ripinasana un planos uz vinu.
Jā..tur ar baloninu kads kko ir darijis. sikumi,sikumi. Galvenais,ka nekur nav rusasGunTixV rakstīja:Visi vinu ieverojasi ss.lv. Likam simpatiski ir uz izkersanu. Vinam cena bija 1700 cik es redzeju ss nevis 1600.
Plāni ir kā napaleonam. Ceru,ka viss izdosies
Paldies
Ja nemaldos arii pasazhiera durviim tas tonis bija cits. Nu sludinaajuma bildees tas viss baigi krita aciis bet nu katram savi kriteeriji taa kaa viss ok
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right