Duuj's Brilliantrot coupe
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right

ko darīsi ar pelēko kupeju,sarkanais gandrīz izcils 

Es pat nezinu. Doma ir pārdot,bet doma ir arī reaminēt. Tik tās naudas nav pagaidām. Līdz TA mizos un tad domās. Iespējams brālis cels augšā. Manā izpratnē tur ir gandrīz kapibembis e36 rakstīja:ko darīsi ar pelēko kupeju,sarkanais gandrīz izcils

Paldies

Ak tu esi tas kas pirmais vinju nopirka
man coms brauca ar pakal , bet puscelas jau vairs nebija jegas ;D smuks cipars bija 1.6k
Apsveicu ar pirkumu :)

uzsit pm ja izdomā tirgotDuuj rakstīja:Es pat nezinu. Doma ir pārdot,bet doma ir arī reaminēt. Tik tās naudas nav pagaidām. Līdz TA mizos un tad domās. Iespējams brālis cels augšā. Manā izpratnē tur ir gandrīz kapibembis e36 rakstīja:ko darīsi ar pelēko kupeju,sarkanais gandrīz izcils![]()
Paldies

LAKIKS rakstīja:Ak tu esi tas kas pirmais vinju nopirkaman coms brauca ar pakal , bet puscelas jau vairs nebija jegas ;D smuks cipars bija 1.6k
Apsveicu ar pirkumu :)

Paldies

Sarunātsbembis e36 rakstīja:uzsit pm ja izdomā tirgot

Sakopts izskatās ļoti

Vēl pāris sīkumi un tad toč būssandzhus rakstīja:Sakopts izskatās ļoti![]()

pašam ļoti patīk

Baigi patīk! Patīk vienkāršie disku un tas sarkanais tonis!
Būšu priecīgs redzēt atklāšanā tavu auto
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks

Trusis92 rakstīja:Baigi patīk! Patīk vienkāršie disku un tas sarkanais tonis!

Maz ticams,ka tikšu uz atklāšanu

Paldies,paldies.Sidnas rakstīja:Smuka kupejaUn numurs arī labs

ja shis bija ss.lv pa 1600 tad Tu man vinju noceli 

ar kompatu pa brugji

ir,ir tas patscipruss18 rakstīja:ja shis bija ss.lv pa 1600 tad Tu man vinju noceli

vienigais exemplars par kuru bija jega maksat naudu mana skatijumaa
krasa ir sex

ar kompatu pa brugji

Shito skatiijos ss bet nepatika gads, dazhaadi tonji detaljaam un sliekshnji taadi aizdomiigi.

Gads jau nu toč te vairs nedominē. sameklē 1998.gad iekš lv pa 1,6k euro.Viens slieksnis ir uzmetinats pa jaunam. Nekas no apakšas nav izpuvis,tpt nekas aizdomigs nav atrasts vel.Ar toņiem viss Okguzlis rakstīja:Shito skatiijos ss bet nepatika gads, dazhaadi tonji detaljaam un sliekshnji taadi aizdomiigi.
Mazliet haube gaišāka,ļoti minimali,bet parejais viss tiešām ok,salidzinot ar cenu, kadus nakas redzet.

Visi vinu ieverojasi ss.lv. Likam simpatiski ir uz izkersanu. Vinam cena bija 1700 cik es redzeju ss nevis 1600.
Par toniem var redzet ka sofera puses sparns cita toni un tam pasam sparnam arka pie briles vel tumsaka toni piekrasota.
Bet prieks taa gada labs eksemlars pa to naudu. Veiksmi auto ripinasana un planos uz vinu.
Par toniem var redzet ka sofera puses sparns cita toni un tam pasam sparnam arka pie briles vel tumsaka toni piekrasota.
Bet prieks taa gada labs eksemlars pa to naudu. Veiksmi auto ripinasana un planos uz vinu.

Jā..tur ar baloninu kads kko ir darijis.GunTixV rakstīja:Visi vinu ieverojasi ss.lv. Likam simpatiski ir uz izkersanu. Vinam cena bija 1700 cik es redzeju ss nevis 1600.

Plāni ir kā napaleonam. Ceru,ka viss izdosies

Paldies

Ja nemaldos arii pasazhiera durviim tas tonis bija cits. Nu sludinaajuma bildees tas viss baigi krita aciis bet nu katram savi kriteeriji taa kaa viss ok 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right