E36-Bogdans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right
Sakrāso bamperus, sliekšņus, nosēdini mazliet un style 32 r17 ar 8j un 9j, un kopumā izskatīsies labi. Nesapis visu ar hrenonu, labāk to naudu tad iztērēt vizītē pie acu ārsta.
velviens aksts,kas doma ka xenons visu sapis
pat cilvekam isti pamatojuma nav un kko njaud un smird
ar kompatu pa brugji
Viss ir apmēram tā padomā, par diskiem vel redzēs, varbūt ac type 2GatisB. rakstīja:Sakrāso bamperus, sliekšņus, nosēdini mazliet un style 32 r17 ar 8j un 9j, un kopumā izskatīsies labi. Nesapis visu ar hrenonu, labāk to naudu tad iztērēt vizītē pie acu ārsta.
man personiski patīk xenons, ielikt sakarīgu xenonu un viss būs labi.cipruss18 rakstīja:velviens aksts,kas doma ka xenons visu sapis
Jo man tā dzeltenīga krāsa riebjas lampās
Ja riebjas tikai krāsa, tad ieliec normālu spūldzīti, pats rimi nopirku 2x H1 pa 20€, un dzeltenuma nav, krāsa kā xenonam un uzreiz mazāk problēmu ar TA utt..Booogdans rakstīja:man personiski patīk xenons, ielikt sakarīgu xenonu un viss būs labi.cipruss18 rakstīja:velviens aksts,kas doma ka xenons visu sapis
Tad jau redzēs, bet arī bija doma sākumā ar spuldzēm pameiģinātbyrbyr rakstīja:Ja riebjas tikai krāsa, tad ieliec normālu spūldzīti, pats rimi nopirku 2x H1 pa 20€, un dzeltenuma nav, krāsa kā xenonam un uzreiz mazāk problēmu ar TA utt..Booogdans rakstīja:man personiski patīk xenons, ielikt sakarīgu xenonu un viss būs labi.cipruss18 rakstīja:velviens aksts,kas doma ka xenons visu sapis
Netērē laiku un naudu uz tām spuldzēm, cik esmu mēģinājis likt, pat visdārgākās parastās spuldzes nedos tādu gaismu kā hrenons. Man personīgi arī patīk hrenons un cik tur laika vajag uz apskati, lai spuldzi nomainītu, 2min?
Galvenais, lai ir lēcu lukturi un augstums pareizi noregulēts un tad arī pretīm braucošie netik žilbināti.
Galvenais, lai ir lēcu lukturi un augstums pareizi noregulēts un tad arī pretīm braucošie netik žilbināti.
Paldies par info, tiks darīts.Archizlv rakstīja:Netērē laiku un naudu uz tām spuldzēm, cik esmu mēģinājis likt, pat visdārgākās parastās spuldzes nedos tādu gaismu kā hrenons. Man personīgi arī patīk hrenons un cik tur laika vajag uz apskati, lai spuldzi nomainītu, 2min?
Tik vien, ka šeit tie ir 18'', bet imho izskatās ļoti labi!Booogdans rakstīja:Viss ir apmēram tā padomā, par diskiem vel redzēs, varbūt ac type 2GatisB. rakstīja:Sakrāso bamperus, sliekšņus, nosēdini mazliet un style 32 r17 ar 8j un 9j, un kopumā izskatīsies labi. Nesapis visu ar hrenonu, labāk to naudu tad iztērēt vizītē pie acu ārsta.
R17 būs in right way to go.
Daudz darbu priekšā, vairāk jau viss līdzekļos, bet būs ok :)
Daudz darbu priekšā, vairāk jau viss līdzekļos, bet būs ok :)
Neapšaubu, ka xenons veic labāku redzamību uz ceļa, bet cik saprotu viņam vajag tikai, lai dzeltenā krāsa pazūd, kas ir pavisam viegli izdarāms ar parastajām H1 spūldzēm, bet nu ja vajag arī efektu kā xenonam uz ceļa, tad jā, tas paliek viņa ziņa, bet domāju, ja neesi kurmis, tad derēs arī spūldze.Archizlv rakstīja:Netērē laiku un naudu uz tām spuldzēm, cik esmu mēģinājis likt, pat visdārgākās parastās spuldzes nedos tādu gaismu kā hrenons. Man personīgi arī patīk hrenons un cik tur laika vajag uz apskati, lai spuldzi nomainītu, 2min?
Tavs xenons var atdurties pret šādu skatu:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Mēģināsim ar spuldzēm, ja nebūs, tad xenon.
Gribas eņģeļus bet tie ir ļoti apšaubāmi
Gribas eņģeļus bet tie ir ļoti apšaubāmi
Dj Plosky rakstīja:
Zem mašīnas no štrāfes slēpies?!
Šis ir tikai jums Latvijā iespējamssandzhus rakstīja:Tavs xenons var atdurties pret šādu skatu:
sasmējos par bildi
Bildei ilustratīva nozīme, bet uzņemta bija nesen.
Nevarēju nesaglabāt kad tīklā to atradu
Policijai tagad jauni pienākumi un tā..
Nevarēju nesaglabāt kad tīklā to atradu
Policijai tagad jauni pienākumi un tā..
Vismaz Policija atdzīvojās pēc pāris gadiem
Labi labi. Nav Policijas topiks, Spam off.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 9
- chevron_right