VANGALEENS_RAT BATS !
Jup sliekšņi otrādimaartyd rakstīja:+328edzis rakstīja:Pēc šādu topiku apskatīšanas sajūtas ir tādas pašas kā izkāpjot no karuseļiem - paliek slikti
P.s. ( ne edzim) Derētu iemācīties cienīt citus melnus e36 un neskatīties ar tik iebolītām acīm uz stock variantu, kurš ir smukāks, nekā sarūsējis un ar m sliekšņu uzlikām otrādi.
tas kapots tiri gaumes lieta. Izbrina ,ka nav pilns topiks ar "besi rusinata huinja" . lai tas diizels ruuc
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
Manuprāt,labs bumers. diski patīk, bet krāsu varētu citu kādu
Katrs dara kā grib!
Katrs dara kā grib!
kad būs numurs sānā un stickerbomb? Stabo sezonas atklāšana jau tuvojas, vajag pilnu komplektiņu
Pasties uz blakus stāvošo mk4 labākAgnis rakstīja:kad būs numurs sānā un stickerbomb? Stabo sezonas atklāšana jau tuvojas, vajag pilnu komplektiņu
Loud N' Proud
Nu hvz tev patiks ja tev viena acs būtu pie aus.?Agnis rakstīja:kad būs numurs sānā un stickerbomb? Stabo sezonas atklāšana jau tuvojas, vajag pilnu komplektiņu
Pohuj ka izskataas , galvenais ka iet labi , vakar mans 2.5 kompots atraava pa muguru pagaidaam vieniigais tds ko esmu redzejis ka iet shiita
Cik tur trūka un evo arī būtu dabūjis pa mugurubaumanis rakstīja:Pohuj ka izskataas , galvenais ka iet labi , vakar mans 2.5 kompots atraava pa muguru pagaidaam vieniigais tds ko esmu redzejis ka iet shiita
Labprat ar uzskrietos :) vnk gribas saprast ko spēj m54VANGALEENS rakstīja:Cik tur trūka un evo arī būtu dabūjis pa mugurubaumanis rakstīja:Pohuj ka izskataas , galvenais ka iet labi , vakar mans 2.5 kompots atraava pa muguru pagaidaam vieniigais tds ko esmu redzejis ka iet shiita
Par kādu Evo tieši iet runa?VANGALEENS rakstīja:Cik tur trūka un evo arī būtu dabūjis pa mugurubaumanis rakstīja:Pohuj ka izskataas , galvenais ka iet labi , vakar mans 2.5 kompots atraava pa muguru pagaidaam vieniigais tds ko esmu redzejis ka iet shiita
Oi neesmu spēcīgs evo lietas bet laikam 7ais evo protams starts tika dots ar rezervi laikam korpusa tiesu. Bet kurioz bi tur kad 250 m. Nekādi nevarēja tikt garām bet nu otrā trases daļa jau noķēra. Karoč vaig lielāku turbu līdz 140/150kmh rāviens ir pēc tam pūte pa mazu un evo dabon aizraut garām pedejajos metros. Netiek izslēgts fakts kad evo pie stūres kkads sīcis sēdējis kurš no papuča paņēmis drapaku psvizinaties. Tāds pats stāsts ar s3 cīkstēties pus trasē priekšā otrā pusē šis jau garāmallmotorguy rakstīja:Par kādu Evo tieši iet runa?VANGALEENS rakstīja:Cik tur trūka un evo arī būtu dabūjis pa mugurubaumanis rakstīja:Pohuj ka izskataas , galvenais ka iet labi , vakar mans 2.5 kompots atraava pa muguru pagaidaam vieniigais tds ko esmu redzejis ka iet shiita
šito vakar redzēju draģī. poh par to kā izskatās, tas katram savs, beeet nu gāja tev viņš lopā.
Kas tev ir darīts ar motoru? Pastāsti..
Šitais kādas 2-3 ned atpakaļ pa alfas daudzstāveni neslidinājās? Aiz manis vēl pakaļu izmeta 3. stāvā, biju ar violetu sedanu