Ziggy's e36 avusblau kupeja
Vnk CEKC
'Vairāk bildes būs rītdien
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es te biju
Čau! Pāris jaunumi manā garāžā.
Sadomāju, ka vēlos citu līstīti virs bardačoka. Koka negāja pie sirds, sadomāju pats kaut ko sameisterot.
Šeit pirmā kārta. Pa virsu bija pāris kārtas ar laku, vēlāk papulēju, sanāca prakstiski bez apelsīna
Gala iznākums patīk, bet prasās to augšas konsuli pie avārijas gaismām tādu pašu. Tuvākajās dienās paeksperementēšu, tad jau redzēsim iznākumu
Un šeit jau panelī iekšā.
Sadomāju, ka vēlos citu līstīti virs bardačoka. Koka negāja pie sirds, sadomāju pats kaut ko sameisterot.
Šeit pirmā kārta. Pa virsu bija pāris kārtas ar laku, vēlāk papulēju, sanāca prakstiski bez apelsīna
Gala iznākums patīk, bet prasās to augšas konsuli pie avārijas gaismām tādu pašu. Tuvākajās dienās paeksperementēšu, tad jau redzēsim iznākumu
Un šeit jau panelī iekšā.
Pēdējais labojis Ziggy - 13 Sep 2016, 22:06, kopā labots 2 reizes.
Es te biju
Man ir tada krasota vidoskonsole tik vajadzetu samateet un parkrasot. Ja kas pm.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Zigi, kas jauns? Iemet kādu bildi
Čau, čau!
Ir pāris jaunumi, kas notikuši pa šo laiku. Automašīnas stilu mēģinu pieturēt pie orģinālā oem (bez gatera šuvumiem, krāsainiem elementiem, kā saka, clean look, jo e36 ir jau klasikas statusā)
Šis tas izdarīts:
*Samainīta termomufte, jo vecā bija savu nokalpojusi
*Pabūts pie šuvēja, pāršūta stūre ar ādu un m krāsas diegiem, ātrumkloķis, rokasbremzes rokturis un āda. Principā viss salons ir tāds, kādu vēlējos, vēl palicis tikai paklājiņi jauni, smuki ar m/// simboliku.
*Nomainīta eļļa un filtri
*Iepirkts Oem motora pārsegs ļoti labā stāvoklī
*Sapirkti dažādi sīkumi, kas trūkst (klipši, plastmasiņas)
*Samainīts Valsts reģistrācijas numurs uz ZS-91, kas ir mani iniciāļi, tā kā ja redzat, droši sveicinat. Diemžēl uzlīmes nav, bet esmu šejienietis
*Iepirkti no Karrlo Oem aizmugurējie lukturi ar oranžo pagriezienu, jāsaka, ka man ļoti patīk, kā izskatās.
*Iepirkts elektrisko, aizmugurejo logu komplekts, tā kā, kad auto tiks jaukts pa reizinātājiem, viss tiks ievilkts vados, kā orģināli.
*Style 32 r17 8j diski, tos uzmetīšu skatam, ja iepatiksies atstāšu, ja nē, tad likšu bbs r17 virsū, droši vien gunmetal, vai blaaaaack krāsā.
Tālāk lai runā bildes
Ir pāris jaunumi, kas notikuši pa šo laiku. Automašīnas stilu mēģinu pieturēt pie orģinālā oem (bez gatera šuvumiem, krāsainiem elementiem, kā saka, clean look, jo e36 ir jau klasikas statusā)
Šis tas izdarīts:
*Samainīta termomufte, jo vecā bija savu nokalpojusi
*Pabūts pie šuvēja, pāršūta stūre ar ādu un m krāsas diegiem, ātrumkloķis, rokasbremzes rokturis un āda. Principā viss salons ir tāds, kādu vēlējos, vēl palicis tikai paklājiņi jauni, smuki ar m/// simboliku.
*Nomainīta eļļa un filtri
*Iepirkts Oem motora pārsegs ļoti labā stāvoklī
*Sapirkti dažādi sīkumi, kas trūkst (klipši, plastmasiņas)
*Samainīts Valsts reģistrācijas numurs uz ZS-91, kas ir mani iniciāļi, tā kā ja redzat, droši sveicinat. Diemžēl uzlīmes nav, bet esmu šejienietis
*Iepirkti no Karrlo Oem aizmugurējie lukturi ar oranžo pagriezienu, jāsaka, ka man ļoti patīk, kā izskatās.
*Iepirkts elektrisko, aizmugurejo logu komplekts, tā kā, kad auto tiks jaukts pa reizinātājiem, viss tiks ievilkts vados, kā orģināli.
*Style 32 r17 8j diski, tos uzmetīšu skatam, ja iepatiksies atstāšu, ja nē, tad likšu bbs r17 virsū, droši vien gunmetal, vai blaaaaack krāsā.
Tālāk lai runā bildes
Es te biju
Viss jau baigi forši, tikai stūres airbags baigi izceļās.. Kapēc airbagu arī nepāršuvi?
Paldies! Par to vēl ilgi domāju, izlēmu nepāršūt. Mēģināšu nomatēt to spīdīgumu, lai tik ļoti neizceļās. Ja neizdosies, kā saka, vienmēr var paspēt pāršūt
Kā lai bildes pagriež????
Kā lai bildes pagriež????
Es te biju
Nav slikti, kolēģi, nav slikti. Šeit viss notiek pareizajā virzienā