E36-tumovs3
Akdies, tie mazie pastūži gan ir derīgi tikai lai mazu mazu tumbiņu darbinātu, nemaz nesākšu runāt par to, ka no minētas jaudas tur pat desmitā daļa nav
mazie pastuzi ir domati lai izvilkru aukstos tonus parastajam tumbam lai nebutu basi basi ir tikai no subja un subi var izrubit ara kad brauc kopaa ar gimeni!:D
Kādēļ to visu pirki? Varēji kādam pirms tam pavaicāt padomu.
es to nepirku to man coms no anglijas atsutija davanu!
Neesmu PRO ,bet izskatās pēc kkādām Made In China tās tumbas maģis un pastūži, tā ka tevis minētā jauda diez vai būs.
Un kvalitāte...
Bet nu ja pa brīvu čoms sūta tad jau why not kā saka
Un kvalitāte...
Bet nu ja pa brīvu čoms sūta tad jau why not kā saka
Piekritu jonijam no 2.6 kw nesmakas:)
nu tad jau rdzedzes !
ka jau saka ka kiniesiem ari gadas brakis un ustaisa kvalitativu prece nu ja bus parmaz tad jau meklesu citu pastuzi!
ka jau saka ka kiniesiem ari gadas brakis un ustaisa kvalitativu prece nu ja bus parmaz tad jau meklesu citu pastuzi!
Vēl jau variants notirgo kko no tā ķīnas varianta un nopērc kko sakarigaku ja jau neapmierinās
tak netere laiku un naudu liekot tos mazos kiniesus - vienigais kur var izmantot to kinieti ir motorollers:D noperc normalu pastiprinataju 4 kanalu un buvee tik auksaa:) tici man ar tiem mazajiem pastiprinatajiem nebus arsana bet katram jau taa auss ir savadaka citam vajag kvalitati- citam galvenais lai blauj un logi riib:) Bet nu pasekosu lidz ka tev veicas:) Veiksmi darbos
Redz kā, blondaaa taisnība, jāklausa pat tagad, ko sievišķis saka!
neklausies vinos izvilksi visu ta lai pa ausim asinis tek:D:D:D
Visu cieņu par padarīto bet iesaku labāk investēt naudu un laiku lai auto kļūtu taisnāks jo ir šķībs
Nevar tak izlasīt, ko blondā raksta, ja blakus tāda profila bilde.
kaspars26 rakstīja:RayRays rakstīja:Nevar tak izlasīt, ko blondā raksta, ja blakus tāda profila bilde. [/qTe ir topiks nu tad raksti blondajai privati vai ja nevari izlasit
neraksti
Kad saliks un palaidīs ,tad arī sapratīs kas ir kas. Pagaidām , tā pat kā ar diagnostiku internetā - viss var būt.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ja to mazo vieta jau dabulu vienu 4tru kanalu pastuzi 1k liksu to labak bet nu ja janomaina ari magis nesuda nevelk!
tumovs3 rakstīja:nu es jau audio pasaule esu jauninais, bet un skatos kas virsu rakstit! cik tam var ticet man pat nau nejausmas !Jonjis rakstīja:Kā tos kilovatus mēri?
nakts vidu mani vari piecelt un pajautat par autinu kas un ka bet audo sistema man ir jauna pasuaule!