E36 330 (ex 320) || jaaniskal
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 23
- chevron_right
Kad skruvesi nost nolociito stieni, sagatavojies tam, ka sagazuma regulesanas skruve var noluzt un var nakties meklst vai taisiit citu (specifiska) Lielai dalai e36 vinas ir ta sarusejusas, ka atskruvet nav iespejams.
Ja nedos skrūvēt lisam orangutānam,tad viss atskrūvēsies
Izskatās, ka Tu pēc intīmā kontakta ar borģūru vēl esi varējis pabraukt, tad jau nebij tik traki!
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Tā ne pārāk. Varbūt dažus metrus tikai. Pēc tam mani aizvilkaKikaps rakstīja:Izskatās, ka Tu pēc intīmā kontakta ar borģūru vēl esi varējis pabraukt, tad jau nebij tik traki!
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
es laikam sapratu kurs tas ir ja tas pats kurs mak tikai stiklus izsit tad viss ok da labi joksĢirts rakstīja:Ja nedos skrūvēt lisam orangutānam,tad viss atskrūvēsies
neka sarezgita uztaisit tadu skruvi nav,
Jopcik, vakar normāla 8h darba dieniņa sanāca pa garāžu. Vismaz visu izdarīju, lai var atkal kustēt. Tikai vakar es biju tik ļoti jau noguris, ka ar savējo tāpat vēl nebraucu
Re kur bilde no visa procesa: Un te jau mazliet nolocītā pusass un tas stienis, ar ko... regulē savērsumu? Tas stienis gan mazliet jau iztaisnots ar āmura palīdzību - gandrīz kā jauns
Re kur bilde no visa procesa: Un te jau mazliet nolocītā pusass un tas stienis, ar ko... regulē savērsumu? Tas stienis gan mazliet jau iztaisnots ar āmura palīdzību - gandrīz kā jauns
Ar to stieni regule sagazumu.
Kas tev ir ar tām bordām!? Tev tā žurka pievelk viņas!
Redzot bildi dienas snapos uzreiz ienāca prātā vai tik šis nav tas pats, kurš šķiļas pret borģurkām!? Un ir ar!
Redzot bildi dienas snapos uzreiz ienāca prātā vai tik šis nav tas pats, kurš šķiļas pret borģurkām!? Un ir ar!
Beautiful Mechanical Wonder
Te rodas jautājums vai maz tiesības ir? Lai gan tās mūsdienās dala pa labi, pa kreisi
Šeit toč sāk izskatīties, ka čalis braukt īsti nemāk.
Tikko izdomāju, ka jāpaceļ savs topiks augstāk, un jāiespamo, ko esmu atkal labu izdarījis, uzlabojis. Bet te nu re - borģūru karalis nav tālu jāmeklē
Bet runājot par tiesībām vai braukšanas prasmēm... Interesants jautājums. Tiesības nokārtoju šī gada sākumā - janvārī. Nav jau diez ko ilgs laiks, bet pietiekami, lai pierastu kā ir braukt "dzīvē", nevis autoskolā. Un ar to es domāju, nevis braukt kā loham, bet braukt kā normālam cilvēkam, lieki nekavējot/netraucējot citus satiksmes dalībniekus.
Un vispār es bordu esmu tikai 1x mūžā paķēris - kad biju nolocījis pusasi. Šī pēdējā bilde ir vienkārši pārāk tuvu piebraukts - kāds sakars ar braukšanas prasmēm?
Bet runājot par tiesībām vai braukšanas prasmēm... Interesants jautājums. Tiesības nokārtoju šī gada sākumā - janvārī. Nav jau diez ko ilgs laiks, bet pietiekami, lai pierastu kā ir braukt "dzīvē", nevis autoskolā. Un ar to es domāju, nevis braukt kā loham, bet braukt kā normālam cilvēkam, lieki nekavējot/netraucējot citus satiksmes dalībniekus.
Un vispār es bordu esmu tikai 1x mūžā paķēris - kad biju nolocījis pusasi. Šī pēdējā bilde ir vienkārši pārāk tuvu piebraukts - kāds sakars ar braukšanas prasmēm?
Vistiešākais!jaaniskal rakstīja:Šī pēdējā bilde ir vienkārši pārāk tuvu piebraukts - kāds sakars ar braukšanas prasmēm?
tiesi sitos sauc par lohiem kas baksta apmales,
eee umņiki varat krāmēt uz poweru un lječīt tur.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Ir cilvēki, kas kaut ko dara, cenšas, bet nesanāk. Un tad ir cilvēki, kas visus apdirš
maziņajām zem bildēm tekstus salasijies? kur palika variants - cenšas, dara un viss sanāk?jaaniskal rakstīja:Ir cilvēki, kas kaut ko dara, cenšas, bet nesanāk. Un tad ir cilvēki, kas visus apdirš
@instagram - anrijs.v
Neviens nepiedzimst par profesionāli :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …