E36-Lapsene
Salons ir 100% orģinālais, auduma beņķi ar gaišo jumtu un aprīkojumā ar nekas nav mainīts.aarchijs rakstīja:Man jau tie diski kaut kā piesaista, vismaz no bildēm. Auto arī tagad izskatās labi.
Ieliec kādu salona bildi.
Bet tas ir projektā! Sēdekļus gribētos apvilkt ar ādu un krāsu kādu netipisku, bet neesmu to vēl nosapņojusi.
Es jau domāju ka labāk būtu atrast labu oem ādas salonu nevis ko pāršūt, tad jau labāk nopirkto ādas salonu atjaunot/pārkrāsot savā vēlamajā krāsā.
Auto izskatās diezgan labi. Es personīgi nevaru ciest rižos pagriezienus, bet šinī gadijumā es izņemtu NLO tipa priekšējos pagriezienus un to pašu ar aizmugurējām lampām un ieliktu atpakaļ rižikus un skats uzreiz būtu labāks. Šie pagriezieni un aizmugurējie lukturi tik bojā auto skatu, šis jau sen nav ''Fast and Furious'' auto, bet varbūt šadas lietas ir jāizslimo un ar laiku sapratīs ka ir garām un jāliek iekšā OEM.
Par gaumi nestrīdās utt, bet man nepatīk lampas. Priekšējās vēl tā, bet aizmugurējās, manuprāt, pamatīgi bojā skatu.
cIk sapratu! Auto ir pilnā pokraska izstaisīta?
Cik izmaksāja? Tā jau spīd jauki!
Spīd gan! samaksāju 450Euro, tur bija vēl daudz DAUDZ papildus darbu!markskise rakstīja:cIk sapratu! Auto ir pilnā pokraska izstaisīta?
Visas instalācijas, metināšanas darbi un montēšana.
Es gan nezinu, cik viņš prasītu citiem, jo esmu viņa priekšniece un mašīnu krāsošana ir brīvā laika piepelnīšanās.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu nezinu, man jau patīk tās priekšējās lampas, vismaz ir kaut kas atšķirīgs un nav jau viņas nemaz tik briesmīgas, kā te daudzi runā,bet aizm gan ne visai.
Bet tā kopsummā glīts auto, parasti sievietes jau nekopj auto, bet šis izskatās
Veiksmi :)
Bet tā kopsummā glīts auto, parasti sievietes jau nekopj auto, bet šis izskatās
Veiksmi :)
Pašiem priekšējiem lukturiem nav ne vainas, tie pagriezieni un aizmugurējie lukturi tik bojā skatu, bet tā
Autiņš būtu super, ja aizmugurē būtu parastās lampas ar baltajiem pavarotiem, un kuzovs būtu nedaudz tuvāk zemei!
Lai labi ripo!
Lai labi ripo!
Sveicinaata klubinjaa!
Pievienojos paareejiem, par pagriezieniem un un aizmugureejaam lampaam, jo izskataas tieshaam kaa kosmosa kugjim...
Ja Tu saki ka izteereeji kaudzi naudas par shitaam lampaam, tad es godiigi nevaru iedomaaties cik vinjas maksaa, jo parastos pagriezienus var nopirkt par 12 eiro max, un aizmugureejaas arii par 40 eiro max...
Visaadi citaadi, atgaadina ljoti manu pirmo E36, un iegrimu nelielaa nostaljgjijaa...
Pievienojos paareejiem, par pagriezieniem un un aizmugureejaam lampaam, jo izskataas tieshaam kaa kosmosa kugjim...
Ja Tu saki ka izteereeji kaudzi naudas par shitaam lampaam, tad es godiigi nevaru iedomaaties cik vinjas maksaa, jo parastos pagriezienus var nopirkt par 12 eiro max, un aizmugureejaas arii par 40 eiro max...
Visaadi citaadi, atgaadina ljoti manu pirmo E36, un iegrimu nelielaa nostaljgjijaa...
viewtopic.php?f=18&t=4173
Es sapratu vienu "vesels kapitāls" šajā forumā ir aizliegtais vārds Jūs tik daudzi pie tā piesienaties!EBagatskis rakstīja:Sveicinaata klubinjaa!
Un iespējams mana kaudze naudas arī ir 52 euro
Bet, ja nopietni, tad es nerakstīju, ka veselu kapitālu iztērēju par pagriezieniem un aizmugures lampām, es rakstīju, ka par lampām. Un priekšējās bija salīdzinoši dārgas, bet tas viss aiz mana slinkuma!
nu tad vēlreiz mans kosmosa kuģis
paldies, par viedokli!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Īpašnieces foto studijā!
Te kads iepazišanas portals,visi pargribejusies stolji?
Patsa auto liekas ne visai...skunings un diski neiet kopa,lidz ar to skats,ka kkadai D-pils zurkai..
Patsa auto liekas ne visai...skunings un diski neiet kopa,lidz ar to skats,ka kkadai D-pils zurkai..
Vo vo, jebkurš čalis kas ar tādām lampām forumā parādās tiek ar dakšām un lāpām aiztriekts uz stabo.lv
\
\
Izskatās, ka nav īstā vieta kur rādīt e36 ar pilno ķīnas lampu setu (pat miglas).
Ja tiktu galā ar lampām un diskiem, tad būtu diezgan solīds sedans
Ja tiktu galā ar lampām un diskiem, tad būtu diezgan solīds sedans
Mineji aprakstā,ka iepirki M bamperus. Aizmugurējais jau nu nav gan M
ei..tas jau sāk palikt ļauni!
un ja reiz šī nav īstā vieta, tad..lai administrators mani izdzēš!
jau sākumā vajadzēja likt bildi kur pupus izgāzusi pozē pie šitā kapļa, tad neviens nepiesietos pa ķīnas farām, nu vienīgi peģiki tiem jau po pa pupiem
labākais interneta warriors
tak relax te dirēju pilns mani ieskaitot, nav ko ņemt vērā, neteikšu ka man patīk tās faras, bet po, jo katrs taisa savu mašinu kā grib, galvenais ka vispār kko taisa, nevis kā šeit lielākā daļa ar puvekļiem brauc un gudri dirš pa OEM lietāmLapsene rakstīja:ei..tas jau sāk palikt ļauni!
labākais interneta warriors
diskus atstāj tos pašus,bet tās lampas aizmugurējās un pavorotus gan neieteiktu atstāt,tad būs viens no smukākajiem sedaniem lvLapsene rakstīja:ei..tas jau sāk palikt ļauni!