aarchija avusblau tourings
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
tik labu eļļu, laikam, tas m43 savā dzīvē vēl nebija ēdis.
Nezinu, tikai zinu to ka eļļa ir mainīta 3k miles/2 gadus atpakaļ, vēl jau eļļa nav nomainīta, bet līdz ko sākšu braukt tad tiks mainīta
Negribās neko sliktu liet jo dzinējs ir ļoti labā stāvoklī.
Negribās neko sliktu liet jo dzinējs ir ļoti labā stāvoklī.
Bardahl way to go!
Pats sev leju tikai Bardahl
Starp citu cik izmaksāja?
Pats sev leju tikai Bardahl
Starp citu cik izmaksāja?
Paņēmu pa £31, nezinu cik LV maksā, bet tas bija lētākais piedāvājums
Neko sev, man sanāca €86 ar atlaidi...aarchijs rakstīja:Paņēmu pa £31, nezinu cik LV maksā, bet tas bija lētākais piedāvājums
Tākā neatradu kur pajautāt, tad jautāšu savā topikā:
Pēc touringa kuram priekšā ir normālas alpine tumbas un aizmugurē ielikts subis, skaņas kvalitāte ir normāla, bet tagad kabrim ir diezgan pašvaki - gribu upgreidot tumbas un ielikt subīti.
Vai kāds ir mainījis tumbas kabrim un kādas var ieteikt un arī subi kurš ieiet tajā caurumā aizmugurē (tumbām ar subi varētu atvēlēt līdz kādiem 300€, cerams kad kas daudz maz sakarīgs var sanākt)
Pēc touringa kuram priekšā ir normālas alpine tumbas un aizmugurē ielikts subis, skaņas kvalitāte ir normāla, bet tagad kabrim ir diezgan pašvaki - gribu upgreidot tumbas un ielikt subīti.
Vai kāds ir mainījis tumbas kabrim un kādas var ieteikt un arī subi kurš ieiet tajā caurumā aizmugurē (tumbām ar subi varētu atvēlēt līdz kādiem 300€, cerams kad kas daudz maz sakarīgs var sanākt)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sagādā man arī uz ziemassvētkiem tik lēti!aarchijs rakstīja:Paņēmu pa £31, nezinu cik LV maksā, bet tas bija lētākais piedāvājums
Man jau ar gribētos ja tik ar Colu nešķaidītuNixon rakstīja:Sagādā man arī uz ziemassvētkiem tik lēti!aarchijs rakstīja:Paņēmu pa £31, nezinu cik LV maksā, bet tas bija lētākais piedāvājums
Izskatās ka ilgi tāda cena nebūs, jo nopirku pēdējo kas pārdevejam bija pieejams un tagad lētākais ir £6.89/l(un arī nav daudz palicis, varbūt būs vēl jāuzsūta kamēr vēl ir pieejams pa lētu cenu)
Sākts lietot cabrio.
Itkā atgaisota sistēma radiatorā(nezinu vai ir atgaisojies, jo vairs nepārbaudīju vai ir kādas skaņas)
Nomazgāts pēc 2x mēnešu stāvēšanas
Un vēl kaut kādi sīkumi.
Sarakstā ko izdarīt pagaidām:
Nopirkt jaunas riepas un nomainīt
Nomainīt miglinieku rāmīšus(viena migla izkrita braucot, bet labi ka palika karājoties )
Savilkt temperatūras devēju un citus vadus priekš obc
Saskrūvēt pasažier puses paspārni jo kaut kas atnācis vaļā un dažreiz beržasnkad izgriezsta stūre
Iespējams gultnis viens jāmaina(bet varbūt skaņa ir dēļ riepas, zināšu kad nomainīs riepas)
Jānomaina eļļa ar filtru
Un droši ka vēl visādas lietas ko darīt atradīsies, jo pagaidām tikai kādas 3x dienas ar viņu braukts.
Vēl joprojām gaidu ieteikumus ar tumbām. Man sanāk ka visas ir aftermarket iekšā ieliktas: priekšā pioneer un aizmugurē savādākas
Itkā atgaisota sistēma radiatorā(nezinu vai ir atgaisojies, jo vairs nepārbaudīju vai ir kādas skaņas)
Nomazgāts pēc 2x mēnešu stāvēšanas
Un vēl kaut kādi sīkumi.
Sarakstā ko izdarīt pagaidām:
Nopirkt jaunas riepas un nomainīt
Nomainīt miglinieku rāmīšus(viena migla izkrita braucot, bet labi ka palika karājoties )
Savilkt temperatūras devēju un citus vadus priekš obc
Saskrūvēt pasažier puses paspārni jo kaut kas atnācis vaļā un dažreiz beržasnkad izgriezsta stūre
Iespējams gultnis viens jāmaina(bet varbūt skaņa ir dēļ riepas, zināšu kad nomainīs riepas)
Jānomaina eļļa ar filtru
Un droši ka vēl visādas lietas ko darīt atradīsies, jo pagaidām tikai kādas 3x dienas ar viņu braukts.
Vēl joprojām gaidu ieteikumus ar tumbām. Man sanāk ka visas ir aftermarket iekšā ieliktas: priekšā pioneer un aizmugurē savādākas
Nekas īpašs nav izdarīts.
Nomainīts lielāks logu sķidruma bačoks uz 5l
Mazliet piekrāsots bagāžnieka vāks un apakšas līstīte kur rūsa bija
Ielikts cup holderis
Nomainīti miglas rāmīši(savādāk braucu ar vienu miglu tikai)
Ieliktas jaunas alpine tumbas aizmugurē
Ielikts alpine maģis no touringa(tagad nedaudz labāk skan)
Nomainīts cits ātrum kloķis, bet laikam jau būs jāliek izgaismotais no touringa.
Un vēl daži sīkumi.
Kad nākošnedēļas beigās sarunāts uz eļļas maiņu(varbūt arī tosolu nomainīs)
Nākošnedēļ braukšu riepas mainīt jo tika uzsūtītas(gribēju atrast citus diksus, bet nekā laba piedāvājumā nebija)
Nomainīts lielāks logu sķidruma bačoks uz 5l
Mazliet piekrāsots bagāžnieka vāks un apakšas līstīte kur rūsa bija
Ielikts cup holderis
Nomainīti miglas rāmīši(savādāk braucu ar vienu miglu tikai)
Ieliktas jaunas alpine tumbas aizmugurē
Ielikts alpine maģis no touringa(tagad nedaudz labāk skan)
Nomainīts cits ātrum kloķis, bet laikam jau būs jāliek izgaismotais no touringa.
Un vēl daži sīkumi.
Kad nākošnedēļas beigās sarunāts uz eļļas maiņu(varbūt arī tosolu nomainīs)
Nākošnedēļ braukšu riepas mainīt jo tika uzsūtītas(gribēju atrast citus diksus, bet nekā laba piedāvājumā nebija)
Gaidu uz dažām detaļām kas uzsūtītas un jāsaņem urbis lai varētu izurbt caurumus bamperī priekš parking sensoriem.
Kā uztaisīt USA gabarītus? Lampiņas man ir uzsūtītas, bet priekš gabarītiem man ir 3x vadi un nezinu kjrj vadu man vajaga pievienot.
Kā uztaisīt USA gabarītus? Lampiņas man ir uzsūtītas, bet priekš gabarītiem man ir 3x vadi un nezinu kjrj vadu man vajaga pievienot.
Nomainīta stūre, uzlikts koka bardačoka līste, nomainīta aizmugures lampa un vēl visādi sīkumi un vēl daudzi sīkumi tiks izdarīti vēlāk
Panjem masu un plusu no gabarit lampinjam tiem US gabariitiem
ar kompatu pa brugji
Nokrāsota centra konsole
Nomainīts termostats
Uzlikts OEM izgaismotais ātrum kloķis
Nopirkti oem sunflowers dažādu platumu, tikai jānopērk būs priekšai jaunas riepas
Vēl gaidu uz dažiem sīkumiem un tad jāpabeidz ievilkt parkingi
Jānomaina priekšas bremžu diksi ar klučiem kas ir nopirkti(brembo)
Nomainīts termostats
Uzlikts OEM izgaismotais ātrum kloķis
Nopirkti oem sunflowers dažādu platumu, tikai jānopērk būs priekšai jaunas riepas
Vēl gaidu uz dažiem sīkumiem un tad jāpabeidz ievilkt parkingi
Jānomaina priekšas bremžu diksi ar klučiem kas ir nopirkti(brembo)
Smuka tev konsole...būs man ar tāda jāuztaisa kamēr nav katram otrajam
BMW_The Ultimate Repair Bill
Ja atceros pareizi tad tev jau tāda ir. Vienkārši nevarēju atrast koka konsoli, tāpēc nokrāsoju, tikai diezgan daudz laiku aizņēma slīpēšana.Ramyrez rakstīja:Smuka tev konsole...būs man ar tāda jāuztaisa kamēr nav katram otrajam
Tas gan, jo man nebija vietas kur krāsot un nav ideāli, varbūt pēc laika pārkrāsošu
Konsoli vienkàr§i nokràsoji melnu un pàri laku?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right