E36-Garajs

+ Tev ziemas gāžamais auto ir labāks, nekā 70% forumiešiem ikdienas braucamieGarajs rakstīja:Lai vai kā šis auto man ir kā ziemas

Tīri kopts ziemas auto, nekas slikts, ja par auto rūpējas un Rob kāda atšķirība lamatas definīcijai, vienam tas ir sapņu auto, citam uzticams ikdienas drāžamais, citam miskaste. To nav vērts apspriest.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
protams auto nav ideāls, un ari uz tādu netiecos! primārais bija novērst un apturēt kaut uz bridi rūsu, lai tā neaizietu lielajā! šo e36 var droši pacelt aiz orģinalajam domkratvietām, ko daudziem nevar izdarīt! grīdai bija pāris vietās nosists oem grubulis, to vietu notiriju, uzgrunteju ar skabo, pectam parasto grunti un uzgrubuļoju pa jaunu! slieknim viena vieta iemetinaju jaunu gabalu, max 10x10cm, biezaku par oem sliekšņa biezumu, pectam apstrādāju tapat kā grīdu, plusā sliekšņos saleju movilu un zem uzlikam ari uzsmereju, lai kaut cik butu imunitate pret rižo ruslan'u!
protams nezinu kādi izskatas sliekšņi no iekšpuses, bet pagaidam neuzskatu ka tas butu vajadzigs!
sorry par bilžu kvalitāti! itka jaunajam telefonam skkaitijas laba fotokamera, bet tagat apskatoties caur pc pašam kauns palika, ka ieliku forumā šis bildes
auto visticamak paliks man, pa brivdienam braukšu pec 4,gen gazes iekārtas, jo ar auto sanak diez gan daudz braukt un aiziet gandriz visa alga benzinā
vel pa brivdienam vajadzetu nomainit priekša optiku un vel dažus sikumus sadarit!
p.s pēdējas dienās bija tā ka motoram kāpa temperatura, bet tiklidz iegriež vairak par 3,5k apgr ta nokritas un viss ok! domaju udenssuknis, vakar nomainiju, bet izņemot veco izradas ka tas ir kā jauns! :( pie reizes nomainiju termostatu.. itka pagaidam nekapj vairs temp, beeet vienalga liekās kaut kā divaiini... varbut kadam ta ir bijis, var padalities ar info?
protams nezinu kādi izskatas sliekšņi no iekšpuses, bet pagaidam neuzskatu ka tas butu vajadzigs!
sorry par bilžu kvalitāti! itka jaunajam telefonam skkaitijas laba fotokamera, bet tagat apskatoties caur pc pašam kauns palika, ka ieliku forumā šis bildes

auto visticamak paliks man, pa brivdienam braukšu pec 4,gen gazes iekārtas, jo ar auto sanak diez gan daudz braukt un aiziet gandriz visa alga benzinā

p.s pēdējas dienās bija tā ka motoram kāpa temperatura, bet tiklidz iegriež vairak par 3,5k apgr ta nokritas un viss ok! domaju udenssuknis, vakar nomainiju, bet izņemot veco izradas ka tas ir kā jauns! :( pie reizes nomainiju termostatu.. itka pagaidam nekapj vairs temp, beeet vienalga liekās kaut kā divaiini... varbut kadam ta ir bijis, var padalities ar info?

gandrīz gadu nekas nav ierakstīts
pat nezinu arko lai sāk! diemžēl šis tourings vairs nav manā īpašumā! tika aizmainīts pret subaru impreza 2.0 turbo, diezgan sliktā stavoklī(ar slimibas lapu), paspēju pamocīt pa sniegu, tad kaut ko pielaboju un ta ari beidzas slimibas lapa un metajas kadus 2 menešus, tad izdevās pārdot un nopirkt sen kāroto e46 02. gada 2.0d. protams bija žel atvadīties no e36, jo tourings ļoti patika bet vismaz tiku pie ikdienas eko auto. pabraucot ar e46 sapratu ka man labāk patika e36.. tānu nāca rudens un bija vel lielaka velme pec žurkas kadas
skatoties ss.lv meklēju lētako 6cyl gāzes mašinu, vienigais kas iekrita acīs bija viena kupeja no Bauskas, sazinājos ar īpašnieku, šis stāstīja ka grida bez caurumiem, domkrata vietas labas utt, nokaulēju cenu un braucu pakaļ, ieraugot dzīvē palika slikti ap dūšu, vizuāli nu baigais briesmonis, priekša uz puņķiem(bijis sists labais stūris), viss matēts, ar balonu piepūsts(mainiti spārni, ķinas), stikls sasists utt.. kr4 viss slikti, izbraucu likumu, tomer sajuta bija diezgan patīkama, tikai nepatika klakšķis motorā, čalis teica ka kompensātori bet es uzreiz sapratu ka tur ir dziļāka problēma, bet tā kā tas bija 2.0 tad tas mani nesatrauca..
čalis sadeva līdzi vel čupu ar detaļām, tad nu es priecīgs braucu majās! tanī pašā vakarā noārdīju visu priekšu un sakārtoju pa vietām, nokrāsoju melnu pagaidu variantā! skats jau uzlabojās pa 50%, nakamajā dienā sāku slipēt un pulēt.. daudz maz skats uzlabojās, bet lidz ok skatam tapat vēl tālu.. pa starpai vel nomainiju salonu, jo man ļoti patika touringa pusadas recaro, tanu dabuju ari coupei pusadas recaro! bet nelika mieru visu laiku, kas tas par klakšķi motorā... tad pēc divām nedēļām atradās vaina, otrajā cilindrā norāvās virzulis
līdzi paķera 4 vārstus.. sākumā domāju ka uzreiz jaliek 2.8, bet tani menesi tajau sanaca palielas izmaksas par iegadi utt, atliku to uz nakamo gadu.. pa kapeikām no čoma dabuju citu apakšu, domāju sakrāsot utttt bet sapratu ka manto nevajag jo tapat nakotnē gribu 2.8
tad no ValtersD dabuju vārstus, jo jaunus nekur neatradu, saslipeju, nopuceju un parliku visu uz jauno apakšu.. motors beidzot ruc smuki, tikai tukšgaita lēkā.. vel 3 dienas nevareju piešķilt, startejot šķaudīja izputejā.. domaju ka kv sensors miris, nomainiju un nekā, beigas atcerejos ka skriemeli neparskruvēju un siemens vadībai ar bosch atšķirās
šodien biju uz skati, izčakarēja par sīkumiem, kurš grib lai apskatās e-csdd..
pagaidām tas ari viss, bildes centišos salikt pēc kārtas
uzreiz atvainojos par bilžu kvalitāti..
pēc ziemas plāni lieli, smuki diski, sakrāsot raibās detaļas vai visu pārpūst, sataisīt griestus, melno tepiķi ielikt, jo šobrid ir vel pelēkais.. un tad sākt būvēt kadu strokeri vai iepirkt swapu, sliecos uz 2.8 vai ko līdzīgu..
diemžēl nav bildes no šī brīža izskata, un ari salona bilžu nav.. čomam žurka, pamēriju viņa diskus uz e46(brūnos) p.s esmu pasažierpuses melnās apšifkas meklējumos, der ari tikai lielā detaļa, bez vidiņa un kabatiņam, tas viss manai vesels! paldies liels Vitjazz par šofer apšifkas donoru!

pat nezinu arko lai sāk! diemžēl šis tourings vairs nav manā īpašumā! tika aizmainīts pret subaru impreza 2.0 turbo, diezgan sliktā stavoklī(ar slimibas lapu), paspēju pamocīt pa sniegu, tad kaut ko pielaboju un ta ari beidzas slimibas lapa un metajas kadus 2 menešus, tad izdevās pārdot un nopirkt sen kāroto e46 02. gada 2.0d. protams bija žel atvadīties no e36, jo tourings ļoti patika bet vismaz tiku pie ikdienas eko auto. pabraucot ar e46 sapratu ka man labāk patika e36.. tānu nāca rudens un bija vel lielaka velme pec žurkas kadas

šodien biju uz skati, izčakarēja par sīkumiem, kurš grib lai apskatās e-csdd..
pagaidām tas ari viss, bildes centišos salikt pēc kārtas

pēc ziemas plāni lieli, smuki diski, sakrāsot raibās detaļas vai visu pārpūst, sataisīt griestus, melno tepiķi ielikt, jo šobrid ir vel pelēkais.. un tad sākt būvēt kadu strokeri vai iepirkt swapu, sliecos uz 2.8 vai ko līdzīgu..
diemžēl nav bildes no šī brīža izskata, un ari salona bilžu nav.. čomam žurka, pamēriju viņa diskus uz e46(brūnos) p.s esmu pasažierpuses melnās apšifkas meklējumos, der ari tikai lielā detaļa, bez vidiņa un kabatiņam, tas viss manai vesels! paldies liels Vitjazz par šofer apšifkas donoru!

Nav par ko! Ņem par labu! 

PLUSS par apņēmību! 

Kaut kad jasabilde kartigas bildes, jo šajas parodijbildēs kupeja izskatas pec baigā šrota, dzīvē nav tik traki..
P.s tas bildes kaut kados mistiskos izmeros sagrozijušas.. dažas ok izmeros parejas mazas un izstieptas

P.s tas bildes kaut kados mistiskos izmeros sagrozijušas.. dažas ok izmeros parejas mazas un izstieptas

Mjā, apņēmība un gribas spēks skatos tev ir liels. Man jau likās, ka tā žurka no Bauskas ir jau viņsaulē, bet opā! izrādās, ka kāds apņēmīgs un zinošs cilvēks mašīnai ir devis otro iespēju. Veiksmi turpmākajos darbos, lai veicas ar skrūvēšanu. 

paldiesTarhuuns rakstīja:Mjā, apņēmība un gribas spēks skatos tev ir liels. Man jau likās, ka tā žurka no Bauskas ir jau viņsaulē, bet opā! izrādās, ka kāds apņēmīgs un zinošs cilvēks mašīnai ir devis otro iespēju. Veiksmi turpmākajos darbos, lai veicas ar skrūvēšanu.

vienmēr ļoti patikusi avus blau krāsa uz e36.. ko zin, varbūt pavasarī nokrāsošu, plus jaiztaisno kasjaks uz aizmugures spārna un līste aizmugurē zem lukturiem! vel ir plānā viena akrila krāsa, bet par rezultātu nezinu, jo google neatrod tādas krāsas e36.. varbūt kāds fotoshop specs var izlīdzēt?
pedējā laikā ari ir baigā iekāre uz rondell 0058 diskiem, bet biš žēl izmest naudu diskos kuri tikpat maksā cik ši kupeja

iedvesmas bilde

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.