FearJr E36 2.0 Kupeja
Atmet domu par taisno jo tas ir nekam nevajadzigs pasakums - skaņa bezjedziga tik trobele pilsētu un uz priekšu tpt neiet. Labak atstaj kada ir, pieklajiga 6cly bmw skaņa tev
Kāpēc uz reiz idiots?? Vienkārši nemāki!!
Kas par skaņu aizmugurē?
Tā te pati. viewtopic.php?f=7&t=4448&p=400197#p400197
Ami gan jau sit cauri.
Nu jā, ami skatījās bija tāds dīvains, bet nebija galīgs ******, funkciju vēl pilda, pagaidām arī nav tik daudz piķis lai mainītu amīšus, pacietīšos.
aizmugures stab stienim samaini videjas bukses. tad vajadzetu pazust mistiskai skanai,
Kadu dienu kad redzi mani, pasauc, atri vien palidzesu atklat celoni.
ja tas pasas, vina var izskatities uz pacela ok bet mazliet kust un taisa brinumus, maksa paris eiro, nav daudz lai pameiginatu, pie reizes kad maini to paskruve vala apaksejas skruves amisiem un paskatieis kadi ir amisi, un vai kustinot uz augsu un uz leju ir kkada brivkustiba,
Vēl kāds vietējais vismaz.
Par diskiem.
Nepatīk ne vieni ne otri.
Gaumes lieta.
Bet tā žurciņa smuka,kopta.
Par diskiem.
Nepatīk ne vieni ne otri.
Gaumes lieta.
Bet tā žurciņa smuka,kopta.
@AndzaK_LV Jā tos amīšus tieši skatījās un bija tur kaut kas viņiem.
@Fujaks. Nu par diskiem man vienalga, nevienam jums nepatīk galvenais, ka man pašam patīk. Žuriņa foršiņa jā
@Fujaks. Nu par diskiem man vienalga, nevienam jums nepatīk galvenais, ka man pašam patīk. Žuriņa foršiņa jā
Nobanoju to kastroli, varam turpināt runāt pa ģēlu.
Runājot par to rūsu, no savas pieredzes vislabāk ir palīdzējis izslīpēt rūsu ar drāšu birsti un tad uzpūst skābo grunti. Protams pareizais veida ir smilšu strūkla un izrūsējušā gabala pārmetināšana. Bet ja nav iespējas to visu veikt, tas drāšu birste un skābā grunts tiešām labi aptur rūsu
Runājot par to rūsu, no savas pieredzes vislabāk ir palīdzējis izslīpēt rūsu ar drāšu birsti un tad uzpūst skābo grunti. Protams pareizais veida ir smilšu strūkla un izrūsējušā gabala pārmetināšana. Bet ja nav iespējas to visu veikt, tas drāšu birste un skābā grunts tiešām labi aptur rūsu
Skābā grunts ir labākais līdzeklis kas redzēts!edzis rakstīja:Nobanoju to kastroli, varam turpināt runāt pa ģēlu.
To nesaku tikai es. Strādāju ar pieredzējušiem krāsotājiem kopā un tie arī teica, ka skābā is tha shit.
piekrītu, bet pirms tās skabās grunts labāk vietu kad esi ar fleksim slīpripu notīrijis nosmerēt ar brunox, viņš kārtīgi no porām izēd to rūsu, tad bleķis paliek violets, to vietu ar šķaidītāju labi notīra un tad skābo grunti. protams tas brunox nav lēts tiko krāsotajs vēl pateica kad var dabut grunti kas toc taka no rūpnīcas nāk, 1l - 60-70e, aizmirsu nosaukumu, bet nu tas ir kārtīgs līdzeklis.māriņš rakstīja:Skābā grunts ir labākais līdzeklis kas redzēts!edzis rakstīja:Nobanoju to kastroli, varam turpināt runāt pa ģēlu.
To nesaku tikai es. Strādāju ar pieredzējušiem krāsotājiem kopā un tie arī teica, ka skābā is tha shit.
Tātad vienkārši smērējot brunox pa virsu tas būs bezjēdzīgi?