EJANSONS 328i sedans
Priekš resnākām pakaļāmikey07 rakstīja:Tie e46 krēsli ir ērtāki ?
Man personīgi e30 sportzices patika vislabāk no oem bmw benķiem, visciešāk notur
Imho viens no labākajiem performance modiem ir atbrīvoties vispār no oem benķiem, viņi ir nežēlīgi smagi un e46 benķi noteikti nav vieglāki
tiri ikdienā neteikšu ka butu daudz nekomfortablak. principa tas pats. slipejot gan bish jut starpibu, bet nekas paranormalsrvars rakstīja:vai ir kāda jūtama atšķirība?EJANSONS rakstīja:teiksu godigi, ar jaunam oe buksem ir loti pat patikami gan kramet gan braukt, poly liku otraja reize lai pameginatu ko jaunu
Smuks jau, bet pēc ss novērojumiem baigi gribi tikt vaļā..
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
es gribu nevis atbrivoties, bet dabut labu ciparu bet nu izskatas ka bus janogaida, kamer gribesu atbrivoties, jo pa tadu cenu interese maza
Vai tad 3k ir baigi lielā cena par 'gatavu' 328
Vo,vo!kars rakstīja:Vai tad 3k ir baigi lielā cena par 'gatavu' 328
Ja es jamo pirktu, es ne kapeiku nekaulētu nost!
Troika vienmēr bijusi visdārgākā ja salīdzina ar atiecīgo gadu modeļiem un 7er vislētākais tīri iegādes cena, ne uzturēšana
exemplars ir smuks,bet nekad nemaksatu tadu naudu.nav apvainjums ipashniekam
man laikam komforts manaa vecumaa ir paradijies prioritates augshgalaa un pie klientiem ar zhurku isti braukt nevaretu
man laikam komforts manaa vecumaa ir paradijies prioritates augshgalaa un pie klientiem ar zhurku isti braukt nevaretu
ar kompatu pa brugji
Manā izpratnē 3k ir griesti par 328! Piekrītu, eksemplārs smuks, bet es personīgi tādu naudu par e36 nemaksātu.kars rakstīja:Vai tad 3k ir baigi lielā cena par 'gatavu' 328
nu nu, nopirkt stock 328 pa 2k un pectam guldit ieksha ir vel dargak ka 3k. principa normals stock 328 ganjau maksa ap 2k ja ne pat dargak. es uzskatu ka 3k ir loti normala cena par masinu kurai ir atjaunoti visi mezgli kas nolietojas pa gadiem, nemaz nerunajot par papilduzlabojumiem, ka hidra, lenkis, blokis,poly, spararats ar jaunu kpl,svaiga salona salasisana utt utt. un tas ir neskaitot darbu par visu, labi, es visu daru pats, bet laiks ir atstats loti daudz. protams tas neattiecas uz cilvekiem kas maina auto 5x gadaa. ja plano braukt kaut cik ilgi, tad shadi ir daudz izdevigak. man pat bail skaitit cik ir ieguldits saja auto
un velme ir parsesties tiesi uz e38, sak gribeties parastu daily auto un e38 loti patik. protams, pectam tiktu iegadats kaujamais e36, bet tads ar ko tiesam uz maksimalu atdevi gazt, jo sito zel noskaldit
un velme ir parsesties tiesi uz e38, sak gribeties parastu daily auto un e38 loti patik. protams, pectam tiktu iegadats kaujamais e36, bet tads ar ko tiesam uz maksimalu atdevi gazt, jo sito zel noskaldit
Visi grib labus 328 pa 2k nopirkt - nu nereāli.
Pirms pāris mēnešiem šo 328 aptaustīju dzīvē, tur viss ir tiešām salikts kā vajag, iet vairāk kā labi, bloķē labi.. vienīgais par ko piepisties ir vizuālais.
Bet ja grib labu 328 priekš ielas drifta, kurš neizskatās pēc šrota un griež labi, tad 3k par šādu auto, manuprāt ir normāla cena. Ja vēlies pedantisku vizuālo UN saliktas visas lietas, kas vajadzīgas priekš drifta, tad cena noteikti varētu būt līdz pat 4k..
Tā, ka manā skatījumā cena ir ok, vnk jāgaida pircējs.
Pirms pāris mēnešiem šo 328 aptaustīju dzīvē, tur viss ir tiešām salikts kā vajag, iet vairāk kā labi, bloķē labi.. vienīgais par ko piepisties ir vizuālais.
Bet ja grib labu 328 priekš ielas drifta, kurš neizskatās pēc šrota un griež labi, tad 3k par šādu auto, manuprāt ir normāla cena. Ja vēlies pedantisku vizuālo UN saliktas visas lietas, kas vajadzīgas priekš drifta, tad cena noteikti varētu būt līdz pat 4k..
jau sen pierādijies ka pilnu, labu auto nopirkt ir letak, vismaz šis eksemplars atbilst ciparam
EJANSONS rakstīja:nu nu, nopirkt stock 328 pa 2k un pectam guldit ieksha ir vel dargak ka 3k. principa normals stock 328 ganjau maksa ap 2k ja ne pat dargak. es uzskatu ka 3k ir loti normala cena par masinu kurai ir atjaunoti visi mezgli kas nolietojas pa gadiem, nemaz nerunajot par papilduzlabojumiem, ka hidra, lenkis, blokis,poly, spararats ar jaunu kpl,svaiga salona salasisana utt utt. un tas ir neskaitot darbu par visu, labi, es visu daru pats, bet laiks ir atstats loti daudz. protams tas neattiecas uz cilvekiem kas maina auto 5x gadaa. ja plano braukt kaut cik ilgi, tad shadi ir daudz izdevigak. man pat bail skaitit cik ir ieguldits saja auto
nevaru nepiekrist par to ka gribas e36 ka lauzhamo zirgu jo e38 sanslidee gruti noturet uz r19
ar kompatu pa brugji
ss stav zils sedans, loti lidzigs pec komplektacijas manam. ta ir choma masina, tik vins pakrasoja vinu. vins ari ielika ciparu 4k.STUDENTS rakstīja:Visi grib labus 328 pa 2k nopirkt - nu nereāli.
sodien saliku pedejas lietas lai var pa ziemu normali spiest.
no ārpuses stock e36 tgd.
mazak ko sachakaret kadas kupenas gadijuma bet principa gaidu tagad puteni lai var izbaudit dzhipa prieksrocibas
Viens jautājums:
Aizmugurējā pusrāmī tās divas poly bukses ar iedobi, nevajadzēja likt otrādi ?
Jo apakšā nāk šeiba ar tādu iedobi kas smuki ieguļas poly iedobē, toties augšā, nenāk nekādas šeibas.
Jo apakšā nāk šeiba ar tādu iedobi kas smuki ieguļas poly iedobē, toties augšā, nenāk nekādas šeibas.
Kas ar priekšējiem spārniem notika?
tā iedobe ir domāta lai tās tilta skrūves kas skrūvejas kuzavā ielīstu iekša iedobē par sparniem runajot, kad uzliku lenkji, rati strikejas, uz atro ar plakjenem izlociju jo nebija spidosha stavokli un tapat bija planotas uzlikas. bet ka redzams jau kopsh aprila neesmu sanemies uzlikt uzlikasErcix rakstīja:Viens jautājums: