316 Compact by Upitis
Kāds ir mēģinājis kāda kvalitāte rokubalsta apvalkam kas ir pieejami internetā?
Links
Links
Solīds eksemplārs. ķēdes dzinējs, vai zobsiksnas?
SupremeQ rakstīja:Solīds eksemplārs. ķēdes dzinējs, vai zobsiksnas?
Upitis rakstīja:Sveiki, vasaļi.
Nu jau pagājušā gada novembrī tika iepirkts sev ikdienas pakaļas vizinātājs.
BMW 316 Compact, 1999. gada, M43B19 motors, benzīns/gāze, mehānika.
Mazliet iepirkos. Roku balsts un aizmugures lukturi. Paldies El Camino un ZSparts.
Šis iet ši vietā.
Tad brīvdienās bremzējot pie dzelzceļa pārbrauktuves, kura bija ciet bremžu pedālis aizgāja grīdā. Pārplīsa metāla trubiņa pie aizmugures labā riteņa. Trubas izvalcēju jaunas, ieliku arī jaunu gumijas šlandziņu pie reizes.
Pie reizes izdomāju iekustināt suportu, lai strādā uz visiem 100%. Vēl arī paskatījos kāpēc rocene ņem ne visai, Noņēmu disku un uz kājām nokrita šitie.
Jauna bilde iekšā
Bija jau vēls vakars un zb, aiztinos mājās, citu vakaru jāizdara tas pats otrai pusei.
Šis iet ši vietā.
Tad brīvdienās bremzējot pie dzelzceļa pārbrauktuves, kura bija ciet bremžu pedālis aizgāja grīdā. Pārplīsa metāla trubiņa pie aizmugures labā riteņa. Trubas izvalcēju jaunas, ieliku arī jaunu gumijas šlandziņu pie reizes.
Pie reizes izdomāju iekustināt suportu, lai strādā uz visiem 100%. Vēl arī paskatījos kāpēc rocene ņem ne visai, Noņēmu disku un uz kājām nokrita šitie.
Jauna bilde iekšā
Bija jau vēls vakars un zb, aiztinos mājās, citu vakaru jāizdara tas pats otrai pusei.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Uzgriezās ''Latvijas laiks'' šim notikumam par godu nomainīju eļļu Mobil 5W40, filtrs Mahle, gaisa filtrs Bosch.
Kāds ir veicis šādas operācijas, lai viss smuki slēgtos? Pat vacam folksim ar iz*istu kulisi ātrumi iekrīt paši, nevis jāstumj katrā robā.
https://www.youtube.com/watch?v=vm7coapL-V4
https://www.youtube.com/watch?v=vm7coapL-V4
Iepirkti diski vasarai. 3 labi, 2 jātaisno/jāpiemetina kante. Būs ko darīt
Nomainītas sveces to kādas izrakstījis inženieris BOSCH FGR7DQP
Beidzot pačekoju kas darās ar salona filtru - kartupeļus var stādīt
Pie reizes noņēmu visus palstmasus zem logu tīrītājiem, un iesaku to izdarīt arī citiem. Nu ar drausmīgā zemes kārta pa gadiem skarājusies. Nu bet visu izpūtu un satīrīju. :)
Beidzot pačekoju kas darās ar salona filtru - kartupeļus var stādīt
Pie reizes noņēmu visus palstmasus zem logu tīrītājiem, un iesaku to izdarīt arī citiem. Nu ar drausmīgā zemes kārta pa gadiem skarājusies. Nu bet visu izpūtu un satīrīju. :)
uzreiz jūtams jaudas pieaugums?Upitis rakstīja:Nomainītas sveces to kādas izrakstījis inženieris BOSCH FGR7DQP
btw. brilli esi atradis jau?
Nestāstīšu un neteikšu ka uz pakaļu jūt atšķirību, bet vismaz es zinu ka viņas ir nomainītas un tur problēmām nevajadzētu būt.
Brilli pagaidām nosliecos uz jaunu ķīnieti, jo labu piedāvājumu par OE nav bijis. Spārnu kreiso gan vajadzētu OE - ja kas ir piedāvājiet.
Brilli pagaidām nosliecos uz jaunu ķīnieti, jo labu piedāvājumu par OE nav bijis. Spārnu kreiso gan vajadzētu OE - ja kas ir piedāvājiet.
Šovakar ņemts talkā Comma Carb Clean un iztīrīta līpošā drosele. Darbu līdzeklis paveica, dažās vietās gan vajadzēja piepalīdzēt ar avralonu vai kā jau kurš sauc (scotch brite). Secinājums ka šis nav pats stiprākais kas ir nopērkams, jo rokas ar sarkanas nepalika, kā tas dzirdēts par citiem bet nu tīra ir.
Kā arī nomainīti numura apgaismojumi, jo vecie bija riktīgi nomatējušies un vienam bonusā iekšā ''zaļais'''.
Kā arī nomainīti numura apgaismojumi, jo vecie bija riktīgi nomatējušies un vienam bonusā iekšā ''zaļais'''.
Tad nu savu kārtu pieteica dzeses radiators, tam vai nu kondiškas radiators bija piespiedies vai kaut kas pa vidu ielīdis un pārberzis. Žēl, jo tā jau OE un smuks bija. Tad nu uzsūtīju jaunu Nissens radiatoru, kvalitāte laba protams, dzeses ribas rokas negriež atšķirībā no Thermotec'a
Jaunajam radžukam saliku visas gumijas un apkarināmos, lieku atpakaļ nevaru saprast kāpēc radžuks nešēžas dziļāk. Skatos realoem un saprotu ka kāds ir uzlicis abās pusēs kreisos radiatora kronšteinus. To nomainīju un viss ok .
Tad sāka tecēt šļauka, kas nāk no termostata uz radiatoru, laikam vecā bija dikti ieņēmusi veco formu un ar jauno radiatoru negribēja draudzēties. Poļos atradu Topran aizvietotāju HP 500 447, tas uzlikts un viss ok. Vispār vajadzēja jau mainīt visus, jo rūsa ir nosēdusies.
Vēl ložņājot par realoem uzdūros sīkumam, kuru arī uzsūtīju
Ielikti jauni salona filtri.
Pamanīts ka līkroči ir otrādāk uzlikuši siju starp lanžeroniem, pie kuras stiprinās kondicioniera radiators, tāpēc tas turās tikai uz 2 skrūvēm kuras sakrīt. To tad jau kad purnu krāsos sariktēs, uzliks jaunu kondicioniera radiatoru, jo pagaidām tāds pašķībs stāv kā arī sausinātāju prasās jaunu. Bet nu kondicionieri uzpildīju, tas vēsu taisa un ir labi. :)
Jaunajam radžukam saliku visas gumijas un apkarināmos, lieku atpakaļ nevaru saprast kāpēc radžuks nešēžas dziļāk. Skatos realoem un saprotu ka kāds ir uzlicis abās pusēs kreisos radiatora kronšteinus. To nomainīju un viss ok .
Tad sāka tecēt šļauka, kas nāk no termostata uz radiatoru, laikam vecā bija dikti ieņēmusi veco formu un ar jauno radiatoru negribēja draudzēties. Poļos atradu Topran aizvietotāju HP 500 447, tas uzlikts un viss ok. Vispār vajadzēja jau mainīt visus, jo rūsa ir nosēdusies.
Vēl ložņājot par realoem uzdūros sīkumam, kuru arī uzsūtīju
Ielikti jauni salona filtri.
Pamanīts ka līkroči ir otrādāk uzlikuši siju starp lanžeroniem, pie kuras stiprinās kondicioniera radiators, tāpēc tas turās tikai uz 2 skrūvēm kuras sakrīt. To tad jau kad purnu krāsos sariktēs, uzliks jaunu kondicioniera radiatoru, jo pagaidām tāds pašķībs stāv kā arī sausinātāju prasās jaunu. Bet nu kondicionieri uzpildīju, tas vēsu taisa un ir labi. :)
Beidzot pabeidzu slīpēt, tīrīt, taisnot, gruntēt, krāsot un lakot diskus Viens disks no valcēšanas, 2 Comma grunts baloniņi, 3 krāsas un 2 lakas baloni. Šo to iemācījos, nākamreiz būs labāk :) Bet nelienot klāt izskatās labi. :)
Kā arī jaunas 205/55R16 Membat riepas virsū.
Skrūves jau ar nevarēju atstāt aprūsējušas tā ka tās satīrīju un uzpūtu krāsu atsvaidzināšanai.
No pārdotā Scirocco bija palikusi magnetola Alpine 180r, kuru arī ieliku, lai jau var paklausīties no fleshkas. Radio ar ķer dikti labāk. No ķīnas atnāca pāreja no BMW uz ISO štekeri lai nav jāgraiza vadi. Pineklis sanāca tik garš ka domāju es tur to visu nesabāzīšu, bet tomēr iemānīju Kā arī šoreiz pārliku no OE maģa aizmugures atbalstu, lai viss stingrāk turās panelī.
Nākamais gaidu, kad atnāks šis tas no hidropastiprinātāja sistēmas, lai novērstu eļļas noplūdes. :)
Kā arī jaunas 205/55R16 Membat riepas virsū.
Skrūves jau ar nevarēju atstāt aprūsējušas tā ka tās satīrīju un uzpūtu krāsu atsvaidzināšanai.
No pārdotā Scirocco bija palikusi magnetola Alpine 180r, kuru arī ieliku, lai jau var paklausīties no fleshkas. Radio ar ķer dikti labāk. No ķīnas atnāca pāreja no BMW uz ISO štekeri lai nav jāgraiza vadi. Pineklis sanāca tik garš ka domāju es tur to visu nesabāzīšu, bet tomēr iemānīju Kā arī šoreiz pārliku no OE maģa aizmugures atbalstu, lai viss stingrāk turās panelī.
Nākamais gaidu, kad atnāks šis tas no hidropastiprinātāja sistēmas, lai novērstu eļļas noplūdes. :)
Kur un kādā cenā numura apgaismojumi tika iegādāti?Upitis rakstīja:Šovakar ņemts talkā Comma Carb Clean un iztīrīta līpošā drosele. Darbu līdzeklis paveica, dažās vietās gan vajadzēja piepalīdzēt ar avralonu vai kā jau kurš sauc (scotch brite). Secinājums ka šis nav pats stiprākais kas ir nopērkams, jo rokas ar sarkanas nepalika, kā tas dzirdēts par citiem bet nu tīra ir.
Tev tiešām vieglāk bija izurbt dēlī caurumus nekā aptīt tās vītnes ar skoču vai masking tape?
- ikey07
un tad katru skrūvi turēt rokā krāsojot?ikey07 rakstīja:Tev tiešām vieglāk bija izurbt dēlī caurumus nekā aptīt tās vītnes ar skoču vai masking tape?
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Izurbt caurumus noteikti ir ātrāk un ērtākikey07 rakstīja:Tev tiešām vieglāk bija izurbt dēlī caurumus nekā aptīt tās vītnes ar skoču vai masking tape?
Piekrītu! Izskatās parocīgi!ZzevsS rakstīja:Izurbt caurumus noteikti ir ātrāk un ērtākikey07 rakstīja:Tev tiešām vieglāk bija izurbt dēlī caurumus nekā aptīt tās vītnes ar skoču vai masking tape?