E36-TurboYoda
kādēļ pārdot,ja var nepārdot? :)TurboYoda rakstīja:ja piedāvās labu ciparu tad kāpēc gan neMakleins rakstīja:Pēc gada atkal jāpārdod.
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Bez šaubām smuks auto.
Varēji gan iziet Nissanam skati un gāzt pa sniegotajiem ceļiem, pavasarī būtu nopircis bembi, nevis tagad, lai turētu garāžā un gruzītos par to kā Lietuvietis tagad izklaidējas
Varēji gan iziet Nissanam skati un gāzt pa sniegotajiem ceļiem, pavasarī būtu nopircis bembi, nevis tagad, lai turētu garāžā un gruzītos par to kā Lietuvietis tagad izklaidējas
4.5k ss.lv vai 4.8k. Kkas āp şo summu.cipruss18 rakstīja:kads bija cipars ja nav noslepums?
Nissans bija diezgan monstruāls,un es domāju,ka nav ko nožēlot kā ir tā jādzīvo,ja labs piedāvājums,tad kādēļ nepārdot? Un ja pagadījās šis e36 par labu cenu,tad kādēļ gan neņemt?Agris36 rakstīja:Bez šaubām smuks auto.
Jo dzīvē redzēts,un šis vairāk kā zolīds kaplis! būtu iespējas,labprāt pats tādu iegādātos,bet nu laikam man primārākais ir gāzt cauru gadu!
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Jā lietuviešiem labi 2 gadi skate. Mūs te latvijā slauc kā govis.Agris36 rakstīja:Bez šaubām smuks auto.
ElvijsR rakstīja:4.5k ss.lv vai 4.8k. Kkas āp şo summu.cipruss18 rakstīja:kads bija cipars ja nav noslepums?
Bija akcijaElvijsR rakstīja:4.5k ss.lv vai 4.8k. Kkas āp şo summu.cipruss18 rakstīja:kads bija cipars ja nav noslepums?
laicaans rakstīja:kādēļ pārdot,ja var nepārdot? :)TurboYoda rakstīja:ja piedāvās labu ciparu tad kāpēc gan neMakleins rakstīja:Pēc gada atkal jāpārdod.
bija bišk lētāk nekā tur bija pieminētsZzevsS rakstīja:ElvijsR rakstīja:4.5k ss.lv vai 4.8k. Kkas āp şo summu.cipruss18 rakstīja:kads bija cipars ja nav noslepums?
Mašīna ir to vērta, naw man bildes no salona. tad saprastuElvijsR rakstīja:4.5k ss.lv vai 4.8k. Kkas āp şo summu.cipruss18 rakstīja:kads bija cipars ja nav noslepums?
Skatos, ka tavs auto pat ir apskatāms kā e36.lv banerisTurboYoda rakstīja:Mašīna ir to vērta, naw man bildes no salona. tad saprastuElvijsR rakstīja:4.5k ss.lv vai 4.8k. Kkas āp şo summu.cipruss18 rakstīja:kads bija cipars ja nav noslepums?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jā, pats biju šokā kad pirmo reizi apmeklēju šo forumu
Kas tur ir tajā salonā?TurboYoda rakstīja:Mašīna ir to vērta, naw man bildes no salona. tad saprastuElvijsR rakstīja:4.5k ss.lv vai 4.8k. Kkas āp şo summu.cipruss18 rakstīja:kads bija cipars ja nav noslepums?
eh.. nostalģija.. noteikti sekošu topikam,
Ceru,ka auto nonacis labas rokas
Neuztraucies, nekas traks ar viņu nenotiksgan4a rakstīja:eh.. nostalģija.. noteikti sekošu topikam,
APSVEICU AR PIRKUMU :)
Tā kā ilgāku laiku nēsmu neko jaunu licis , šeit būs kas jauns.
Esmu iegādājies kruīzkontroli savam e36. jau vissu sagatavojis atliek tik sagaidīt siltāku laiku un jāiet savienot un pievienot
[img] [/img]
Esmu iegādājies kruīzkontroli savam e36. jau vissu sagatavojis atliek tik sagaidīt siltāku laiku un jāiet savienot un pievienot
[img] [/img]
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ka iet ar upgreidiem? Laiks jau atvert sezonu...