Maskera e36 sedans!

baigais stila guru esi ne?Kristapseduards rakstīja:Noņem tonejumu lukturiem ari aizmugurē.. Pie reizies izmazga motortelpu, ja ap dzineju ķimerējies
labākais interneta warriors

juu, tev ar varu dot kādu padomuwoldens rakstīja:baigais stila guru esi ne?Kristapseduards rakstīja:Noņem tonejumu lukturiem ari aizmugurē.. Pie reizies izmazga motortelpu, ja ap dzineju ķimerējies

Tika sapirktas trūkstošās daļas un var krāmēt kopā :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram-MISONAKS

Šodien gandrīz nekas nav darīts!
Motortelpa pa pusei izmazgāju bet vajag harceri!
Saskrūveju visu nepieciešamo galvai lai rīt varētu celt virsū
Motortelpa pa pusei izmazgāju bet vajag harceri!
Saskrūveju visu nepieciešamo galvai lai rīt varētu celt virsū

Instagram-MISONAKS

Šodien tika salikts viss pa smuko,bet test drive izjuka kārba vai kardānam skrūves nocirta :(
Un tagad atkal garāža kādu laiku stāvēs
Un tagad atkal garāža kādu laiku stāvēs
Instagram-MISONAKS

Nez ko visi te par to krāsu muld bet man patīk kā izskatās mašīnas vizuālais. Bet tas tikai manas domas. visu laiku ar 2.0 brauksi vai arī būs kāds 2.5?.
Sent from my D2403 using Tapatalk

Bus bus 2.5 tikai pašlaik finanses neatlaujSoulshaker rakstīja:Nez ko visi te par to krāsu muld bet man patīk kā izskatās mašīnas vizuālais. Bet tas tikai manas domas. visu laiku ar 2.0 brauksi vai arī būs kāds 2.5?.

Instagram-MISONAKS

Nu tad veiksmi darbos lai labi skruvejas. varbūt ja pa Rīgu kādreiz braukā padod ziņu ganjau var saskrietiesMaskers rakstīja:Bus bus 2.5 tikai pašlaik finanses neatlaujSoulshaker rakstīja:Nez ko visi te par to krāsu muld bet man patīk kā izskatās mašīnas vizuālais. Bet tas tikai manas domas. visu laiku ar 2.0 brauksi vai arī būs kāds 2.5?.

Paldies,ok kad busu ticis skaidriba ar visu tad gan jau bus jaizripo kads lielaks aplisSoulshaker rakstīja:Nu tad veiksmi darbos lai labi skruvejas. varbūt ja pa Rīgu kādreiz braukā padod ziņu ganjau var saskrietiesMaskers rakstīja:Bus bus 2.5 tikai pašlaik finanses neatlaujSoulshaker rakstīja:Nez ko visi te par to krāsu muld bet man patīk kā izskatās mašīnas vizuālais. Bet tas tikai manas domas. visu laiku ar 2.0 brauksi vai arī būs kāds 2.5?.

Instagram-MISONAKS

Tāds izskatījās tas novērptais kardāns
Bet kopumā sitais motors griežas ka daža laba2.5
Bet laikam šitas brīvdienas atkal tiks pavadītas garāža jo galvai tomēr bija plaisas un antifriz nonāk cilindros!Bet kopumā sitais motors griežas ka daža laba2.5

Pēdējais labojis Maskers - 09 Mar 2016, 21:46, kopā labots 1 reizi.
Instagram-MISONAKS

Vaitad kardāni nav pildīti?

With hopes and dreams.Riks* rakstīja:Vaitad kardāni nav pildīti?

Jā, jā kā labs 2.5

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Tas bija jāsaprot kā daža laba 2.5Jānis.P rakstīja:With hopes and dreams.Riks* rakstīja:Vaitad kardāni nav pildīti?
Jā, jā kā labs 2.5, neesi tad labu 2.5 redzējis/braucis.

Instagram-MISONAKS

Nu tas jau izklausās ticamāk. 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Nu es ar liet. kapteinis 2.0bezvanosu arī sadevu pa ādu vienam 2.5, nez domāju tas 2.5 vienkārši negāja
A kāpēc galvu neviens nebauda uz mirkoplaisām? 30e tāds prieks maksā, jēga iesipt 30e un pēc tam blīve vējā, galvas slīpēšana vējā, jauni vārstu saļņiki vējā, darbs vējā... īsāk sakot pirdiens sejā, nauda vējā

A kāpēc galvu neviens nebauda uz mirkoplaisām? 30e tāds prieks maksā, jēga iesipt 30e un pēc tam blīve vējā, galvas slīpēšana vējā, jauni vārstu saļņiki vējā, darbs vējā... īsāk sakot pirdiens sejā, nauda vējā

Es domāju viņš labi svērtu,ja būtu pildītsRiks* rakstīja:Vaitad kardāni nav pildīti?

Galva tika pārbaudīta zem spiediena viss bija cikinieka,veel pastāv iespēja ka defekts ir blokāseeingman rakstīja:Nu es ar liet. kapteinis 2.0bezvanosu arī sadevu pa ādu vienam 2.5, nez domāju tas 2.5 vienkārši negāja![]()

Instagram-MISONAKS

Chaaa! Tad sitas ir tas velns. Paldies par dzineeju. Nu kardaans jau super nocirsts. Cinies!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.

jautājums ir kā pārbaudīta, RAmoto arī vienam vw t5 galvu pārbaudīja, cilvēks uzlika, antifrīzs pa izpūtēju tek, atveda pie manis darbā to galvu, tur tāda plaisa pie sēžas kanālā, ka nu tikai.Maskers rakstīja:Galva tika pārbaudīta zem spiediena viss bija cikinieka,veel pastāv iespēja ka defekts ir blokāseeingman rakstīja:Nu es ar liet. kapteinis 2.0bezvanosu arī sadevu pa ādu vienam 2.5, nez domāju tas 2.5 vienkārši negāja![]()
Bet nu jā, vai var būt arī blokā, un var būt arī, ka tev tas bloks ir līks, esmu redzējis arī vairākas victor reinz blīves ar defektiem - rūpnīcā pakojot, ieskrāpēts uz cilindra blīvējošās virsmas un vairākas tādas bija, kamēr vēl atradu tādu bez defektiem... Cilvēks, kas nezin, kur skatīties varētu arī nepamanīt un likt tik virsū.

Slēpts saturs: Parādīt
Ja tā varētu būt un es tās firmas blīvi nopirku!
Ir ieteikumu kādas firmas pirkt galvas blīvi?
Instagram-MISONAKS