AC S50B30 Sportish sedans
slikti meklee, vai ari macins pa planu viss ir atrodams, normala m3 dineja dzena ir ap 3k eiro, vai ari toko parlasitu var dabut pa 6k eiofunkyasshit rakstīja:No kurienes jūs tos S50 motorus izrokat? Cik esmu meklējis, neko neesmu atradis.
...
S50b30 saakot ar 3k euro????????juus ko? man tiko piedavaja S62 pa 3300eur
BMW_The Ultimate Repair Bill
rudenī kad biju Autoverā S50B30 viņi kā sugu neskatās, jo arī nosmīnēja pasakot : " tas jau nav labs M3"
s50b32 no 1700-2500e
s54b32 no 2200-3000e
s85 bija pa 3700e pārdevuši
s50b32 no 1700-2500e
s54b32 no 2200-3000e
Kas tas pa Autover?-AF- rakstīja:rudenī kad biju Autoverā S50B30 viņi kā sugu neskatās, jo arī nosmīnēja pasakot : " tas jau nav labs M3"
s50b32 no 1700-2500e
s54b32 no 2200-3000e
Visskrutakais srots baltija autovera.lt
Nu vot-taatadas cenas jau tuvaakas realitaatei:D a to pa gandriiz M motoru 3k prasiit tas it kosmoss:D
Mans m62 ari no autoveras naak:))crnas daargaakas kaa cotur bet vismaz prieks iepirkties;))
Mans m62 ari no autoveras naak:))crnas daargaakas kaa cotur bet vismaz prieks iepirkties;))
BMW_The Ultimate Repair Bill
Cenas tur gan nav dārgas tur ir cenas motoriem atbilstoši nobraukumam
izskatas ka es driz saakssu sutit m3 motorus no LV uz IRL-AF- rakstīja:rudenī kad biju Autoverā S50B30 viņi kā sugu neskatās, jo arī nosmīnēja pasakot : " tas jau nav labs M3"
s50b32 no 1700-2500e
s54b32 no 2200-3000e
jums tur vinji pa leeto iet
es tikko pedejo s50b32 ar carbon air box pardevu pa 6000e
Instagram INDIGAIS
Jaunu S50B32 bez apkares no ETK pa ~12k var ieķert, ja nu kas.
Ja godīgi nezinu kur jūs tādas cenas izrāvāt motoriem. USa iet līdzīgos ciparos. Šis pats motors tika iegādāts no Aivja un cipars man jau liekas reāli limonāde ņemot vērā stāvokli. S50b32 pa 1700 var nopirkt noteikti ar izdilušu bloku, izgrebtām šālēm un leišu variantā metinātu galvu
Protams var visādi gadīties un var uzpeldēt kaut kas par limonādi bet būsim reāli uz USA Eur m3 iet par kosmosu!
Šis sedans ir tas ko meklēju pirms iegādājos bezjumtnieku. Ceru ka mums ir daudz labu dienu priekšā
Protams var visādi gadīties un var uzpeldēt kaut kas par limonādi bet būsim reāli uz USA Eur m3 iet par kosmosu!
Šis sedans ir tas ko meklēju pirms iegādājos bezjumtnieku. Ceru ka mums ir daudz labu dienu priekšā
Domāju ka trasē satiksimiespuisietis rakstīja:Super!
Man identisks sedana projekts tik koilas BCracing.
Daudzi vel sauc cenas kuras bija apmeram 1,5-2 gadi atpakalj tagad viss ir ljoti krasi mainijies un cenas dubultojusas
Jaa si sedana motors toreiz trapijas par labu ciparu un no manas puses nebija nekads uzcenojums
Un man prieks ka tas motors vel jo projam kalpo godam
Jaa si sedana motors toreiz trapijas par labu ciparu un no manas puses nebija nekads uzcenojums
Un man prieks ka tas motors vel jo projam kalpo godam
Instagram INDIGAIS
Mēnesi atpakal to pašu lielo b25 iepludes kolektoru meklēju LV, deficits un cena jau ap 100 eur bij.
3B Motorsport
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Ļoti interesants auto ar tikpat interesantu vēsturi forumā.
Prieks, ka var turpināt sekot līdzi tam, kas ar auto notiek. Lai viss iecerētais izdodas!
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Prieks, ka var turpināt sekot līdzi tam, kas ar auto notiek. Lai viss iecerētais izdodas!
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Tiesham lielisks sniegums tev shodien.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Aizm. style 12?
Aizmugurē ir mani baltie alumīnija bleķinieki
Nu tie ir style 12 aka super duper vieglie performance diski lai vieglāk uztītedzis rakstīja:Aizmugurē ir mani baltie alumīnija bleķinieki
Jasna, nezināju, ka bleķiem ir stylekars rakstīja:Nu tie ir style 12 aka super duper vieglie performance diski lai vieglāk uztītedzis rakstīja:Aizmugurē ir mani baltie alumīnija bleķinieki