Greabit E36 325 kupeja
99% ka paklājs tā pat ir pilns ar mitrumu.
Tātad tālāk...
tiek uzstādīts m20 sparats ar divmasu sajuga disku un sachs piespiedej disks .. bildes var redzet svaru atskirību
lai nebūtu jajauc m50 starteris tika arī atrasts m20 starteris , viss smuki der
atlausos sava topika iemest bildes kur var redzēt cik atskiras 2.0 m50 ieplūdnieks no 2.5 Mainam izplūdes kolektoru blīves , jo ieprieksh bija e34 izpludes kolektori ..
Motoram un karbai protams pirms likšanas bundžā nomainīti visi blīvslēgi , ķarba nomazgāta
karbas un motora bukses jaunas , viss ta lai kādu laiku viss būtu kārtībā
Tā lūk .. Jautājums jau motors ir ielkts iekša , visa provotka salikta , bet ieslēdzot aidedzes atslēgu nedeg ellas spiediena lampa .
ar ko sākt ?
tiek uzstādīts m20 sparats ar divmasu sajuga disku un sachs piespiedej disks .. bildes var redzet svaru atskirību
lai nebūtu jajauc m50 starteris tika arī atrasts m20 starteris , viss smuki der
atlausos sava topika iemest bildes kur var redzēt cik atskiras 2.0 m50 ieplūdnieks no 2.5 Mainam izplūdes kolektoru blīves , jo ieprieksh bija e34 izpludes kolektori ..
Motoram un karbai protams pirms likšanas bundžā nomainīti visi blīvslēgi , ķarba nomazgāta
karbas un motora bukses jaunas , viss ta lai kādu laiku viss būtu kārtībā
Tā lūk .. Jautājums jau motors ir ielkts iekša , visa provotka salikta , bet ieslēdzot aidedzes atslēgu nedeg ellas spiediena lampa .
ar ko sākt ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nomainu deveju no sākuma
P.s par kolektoru atškirību šeit man liekas katra meitene zina.
Bet reāli kāda jēga no 2.5 kolektora uz 2.0 apjoma, gaisa apjoms ko iesūc motorā tāpat nemainās!? Retorisks jautājums, atbildi es jau zinu, tik cik placebo efekts.
Bet nu vismaz kaut ko dari, ieteiktu m50 koletorus nodot metālā un uzlikt kaut vai m52 kolektorus( izzplūdes) vai kādu kīnieti.
Var nočipot, maksā 50 e
Hz vairāk bez iejaukšanās iekšās nezinu kā pacelt jaudu.
Bet reāli kāda jēga no 2.5 kolektora uz 2.0 apjoma, gaisa apjoms ko iesūc motorā tāpat nemainās!? Retorisks jautājums, atbildi es jau zinu, tik cik placebo efekts.
Bet nu vismaz kaut ko dari, ieteiktu m50 koletorus nodot metālā un uzlikt kaut vai m52 kolektorus( izzplūdes) vai kādu kīnieti.
Var nočipot, maksā 50 e
ne ne iepludes kolektors nestaves uz 2.0 , tagad tika ieswapots m50b25 no e34-AF- rakstīja: ↑02 Nov 2017, 21:55 Nomainu deveju no sākuma
Var nočipot, maksā 50 e
m52 izplūdes kolektori ir ar lielākiem kanāliem ?
Tfu, es papisu bildi
M52 izplūdes kolektori labākas formas un nedaudz lielāki.
M52 izplūdes kolektori labākas formas un nedaudz lielāki.
Kāds ir detaļas kods M50B25 ieplūdes kolektoram jeb kā atšķirt ka TAS ir 2.5 kolektors?
Manāmi lielāki kanāli. Arī no ārpuses redzams. Papēti 320/325 engine bay @ google. Pamanīsi
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Ja abi ir blakus, tad skaidrs ka jebkuru kolektoru var atšķirt no 2.5, bet man interesē kā atšķirt ja uz rokas ir tikai viens kolektors! Detaļas nr.?TomSkarsts rakstīja: ↑26 Apr 2019, 09:12Manāmi lielāki kanāli. Arī no ārpuses redzams. Papēti 320/325 engine bay @ google. Pamanīsi
Pēc šī atšķirsi arī ja ir uz auto un nav blakus.Kalnz rakstīja: ↑26 Apr 2019, 09:27Ja abi ir blakus, tad skaidrs ka jebkuru kolektoru var atšķirt no 2.5, bet man interesē kā atšķirt ja uz rokas ir tikai viens kolektors! Detaļas nr.?TomSkarsts rakstīja: ↑26 Apr 2019, 09:12Manāmi lielāki kanāli. Arī no ārpuses redzams. Papēti 320/325 engine bay @ google. Pamanīsi
Being second is being the first of the losers. /Senna/
O, skaidrs! Paldies!
turpat zem droseles apaksa uz pasa koilektora jabut raxtitam 2.5 vai 2.0, ja atmina nevil..