Alpha Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Tas nu lūk ir tikai un vienīgi tavs viedoklis kam kā būtu jābūthaha rakstīja:bamperi vajadzētu nokrāsot mašīnas krāsā, un cik no malas redzēts, strādā uz kādiem 3 cilindriem un neiet ni*uja
Ni*uja? 0_o Dīvaini jo neko tamlīdzīgu nēsu manijis + neatminos ka butu skrējies ar tevi
skrējies nēsi, bet ja pa slapju gurst 2.0 tas jau nav normāli + vēl cilindri neiet, nezinu varbūt tagat jau ir sataisīts, lai veicasAlphaSef rakstīja:Tas nu lūk ir tikai un vienīgi tavs viedoklis kam kā būtu jābūthaha rakstīja:bamperi vajadzētu nokrāsot mašīnas krāsā, un cik no malas redzēts, strādā uz kādiem 3 cilindriem un neiet ni*uja
Ni*uja? 0_o Dīvaini jo neko tamlīdzīgu nēsu manijis + neatminos ka butu skrējies ar tevi
Aprakstu par auto + kaut kādas auto bildes pirmajā postā saliec. Palasi noteikumus, sapratīsi, kas un kā.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nez varbūt redzēji kad biju tiko dabūjis viņu, bet nu tagad iet labi + nesen pec servisa, var jau kkad saskrieties un izskriet tik atsperes sakumā jaiemauc.haha rakstīja:skrējies nēsi, bet ja pa slapju gurst 2.0 tas jau nav normāli + vēl cilindri neiet, nezinu varbūt tagat jau ir sataisīts, lai veicasAlphaSef rakstīja:Tas nu lūk ir tikai un vienīgi tavs viedoklis kam kā būtu jābūthaha rakstīja:bamperi vajadzētu nokrāsot mašīnas krāsā, un cik no malas redzēts, strādā uz kādiem 3 cilindriem un neiet ni*uja
nu kādas 2, 3 nedēļas atpakaļ, aizmugurējās atsperes 5 min ko ielikt pašam, liec uzreiz sēdinātās labāk!AlphaSef rakstīja: Nez varbūt redzēji kad biju tiko dabūjis viņu, bet nu tagad iet labi + nesen pec servisa, var jau kkad saskrieties un izskriet tik atsperes sakumā jaiemauc.
Yeah tad man vins vel bij kā bij jo nebij naudas servisam un veselu nedelu servisā nodzīvoja jo daudz bij darāmā.haha rakstīja:nu kādas 2, 3 nedēļas atpakaļ, aizmugurējās atsperes 5 min ko ielikt pašam, liec uzreiz sēdinātās labāk!AlphaSef rakstīja: Nez varbūt redzēji kad biju tiko dabūjis viņu, bet nu tagad iet labi + nesen pec servisa, var jau kkad saskrieties un izskriet tik atsperes sakumā jaiemauc.
Man tās kas virsū ir grieztas un kad vakar uzliku lietos diskus pamanīju ka viena arka strīķē gumiju tāpēc bez variantiem paņēmu citas, ieliktu tagad un tulīt ja butu normāls hiro pacēlājs + kā jau rakstīju sliekšņi tadi nedaudz kraukšķīgi ka beigas kautkas neielūzt
Sēdinātas neiznāk mazliet pasālīti?
NēAlphaSef rakstīja:Yeah tad man vins vel bij kā bij jo nebij naudas servisam un veselu nedelu servisā nodzīvoja jo daudz bij darāmā.haha rakstīja:nu kādas 2, 3 nedēļas atpakaļ, aizmugurējās atsperes 5 min ko ielikt pašam, liec uzreiz sēdinātās labāk!AlphaSef rakstīja: Nez varbūt redzēji kad biju tiko dabūjis viņu, bet nu tagad iet labi + nesen pec servisa, var jau kkad saskrieties un izskriet tik atsperes sakumā jaiemauc.
Man tās kas virsū ir grieztas un kad vakar uzliku lietos diskus pamanīju ka viena arka strīķē gumiju tāpēc bez variantiem paņēmu citas, ieliktu tagad un tulīt ja butu normāls hiro pacēlājs + kā jau rakstīju sliekšņi tadi nedaudz kraukšķīgi ka beigas kautkas neielūzt
For Fun kadri
strīķējas arkās jo tev riepas nepareiza izmēra, un ar jebkuru parasto domkratu droši vari celt, tikai drošības pēc kautko paliec apakšā, 1 skrūve amītim un atspere ārā, nekas traks nav ja grieztas, diezgan daudzi ar tādām braukā jaunas kādi 70eur visas 4, lietotas arī var atrastAlphaSef rakstīja:Yeah tad man vins vel bij kā bij jo nebij naudas servisam un veselu nedelu servisā nodzīvoja jo daudz bij darāmā.haha rakstīja:nu kādas 2, 3 nedēļas atpakaļ, aizmugurējās atsperes 5 min ko ielikt pašam, liec uzreiz sēdinātās labāk!AlphaSef rakstīja: Nez varbūt redzēji kad biju tiko dabūjis viņu, bet nu tagad iet labi + nesen pec servisa, var jau kkad saskrieties un izskriet tik atsperes sakumā jaiemauc.
Tad toc būs vien jasazīme
Vakar kad celu ar sūd*gu hidro pacelaju un dēlīti likas ka cauri grīdai izgaja bet tikai dēlis palobijās bet nu tads šaubīgs pasākums. Jāskatas mby te DObelē vinus kautkur sakarīgus var nopirkt
Vakar kad celu ar sūd*gu hidro pacelaju un dēlīti likas ka cauri grīdai izgaja bet tikai dēlis palobijās bet nu tads šaubīgs pasākums. Jāskatas mby te DObelē vinus kautkur sakarīgus var nopirkt
Bik apstrādāju un rīt maucu virsū
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man šķiet ka tas dzinējs kkā nevienmērīgi skan! Un dziesma pie lieliem apgriezieniem arī kkāda aizdomīga liekas!
Uzliec sēdinātās atsperes un 195/55 gumiju un nekas nestrīķēsies! PS lai labi diski kalpo!
Behai ir taisnā izplūde diemzēl tapēc ir tads burbulīgs.sputniks rakstīja:Man šķiet ka tas dzinējs kkā nevienmērīgi skan! Un dziesma pie lieliem apgriezieniem arī kkāda aizdomīga liekas!
Viss jau ok, rit lieku atsperes pakaļā "negrieztas" un bus labiAģis rakstīja:Uzliec sēdinātās atsperes un 195/55 gumiju un nekas nestrīķēsies! PS lai labi diski kalpo!
Velreiz liels paldies par diskiem
AlphaSef rakstīja:Viss jau ok, rit lieku atsperes pakaļā "negrieztas" un bus labiAģis rakstīja:Uzliec sēdinātās atsperes un 195/55 gumiju un nekas nestrīķēsies! PS lai labi diski kalpo!
Velreiz liels paldies par diskiem
Es ne par burbuli runāju es runāju par to ka viņš čerkst un manšķiet ka tur kāds stobrs slinko!AlphaSef rakstīja:Behai ir taisnā izplūde diemzēl tapēc ir tads burbulīgs.sputniks rakstīja:Man šķiet ka tas dzinējs kkā nevienmērīgi skan! Un dziesma pie lieliem apgriezieniem arī kkāda aizdomīga liekas!
Ieliec pliku dzinēja skaņas video!
Sarunārs, nofilmēšu. Man jau teica ka man svečvadi vai sveces karas varetu but ka tas, pec briža nofilmēšusputniks rakstīja:Es ne par burbuli runāju es runāju par to ka viņš čerkst un manšķiet ka tur kāds stobrs slinko!AlphaSef rakstīja:Behai ir taisnā izplūde diemzēl tapēc ir tads burbulīgs.sputniks rakstīja:Man šķiet ka tas dzinējs kkā nevienmērīgi skan! Un dziesma pie lieliem apgriezieniem arī kkāda aizdomīga liekas!
Jaunās spirāles virsū un viss ripo pa glauno
Bet kā jau vienmēr no vienas problēmas otrā, aķis ir atstajis mani pa visam Varbut kadam Dobeles rajonā ir kāds pa kapeikām ziedojams? Ja ir tad lūdzu PM vai uz WP : 20092397
Bet kā jau vienmēr no vienas problēmas otrā, aķis ir atstajis mani pa visam Varbut kadam Dobeles rajonā ir kāds pa kapeikām ziedojams? Ja ir tad lūdzu PM vai uz WP : 20092397
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kad bmw bija pie Edzy, tad viņam teceja vārstu vāku blīve, teceja iekša pie svecem, tapec ari viņam ik pa laikam pazuda cilindri.sputniks rakstīja:Es ne par burbuli runāju es runāju par to ka viņš čerkst un manšķiet ka tur kāds stobrs slinko!AlphaSef rakstīja:Behai ir taisnā izplūde diemzēl tapēc ir tads burbulīgs.sputniks rakstīja:Man šķiet ka tas dzinējs kkā nevienmērīgi skan! Un dziesma pie lieliem apgriezieniem arī kkāda aizdomīga liekas!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right