Alpha Sedans

Profila bilde
AlphaSef
Ziņojumi: 219
Pievienojies: 26 Feb 2016, 14:45
Braucu ar: Padauzu
Atrašanās vieta: Dobeles

11 Apr 2016, 11:32

haha rakstīja:bamperi vajadzētu nokrāsot mašīnas krāsā, un cik no malas redzēts, strādā uz kādiem 3 cilindriem un neiet ni*uja
Tas nu lūk ir tikai un vienīgi tavs viedoklis kam kā būtu jābūt :hahaha:
Ni*uja? 0_o Dīvaini jo neko tamlīdzīgu nēsu manijis + neatminos ka butu skrējies ar tevi :D
Profila bilde
haha
Ziņojumi: 189
Pievienojies: 30 Mar 2011, 16:55
Braucu ar: E36,E39

11 Apr 2016, 11:34

AlphaSef rakstīja:
haha rakstīja:bamperi vajadzētu nokrāsot mašīnas krāsā, un cik no malas redzēts, strādā uz kādiem 3 cilindriem un neiet ni*uja
Ni*uja? 0_o Dīvaini jo neko tamlīdzīgu nēsu manijis + neatminos ka butu skrējies ar tevi :D
skrējies nēsi, bet ja pa slapju gurst 2.0 tas jau nav normāli + vēl cilindri neiet, nezinu varbūt tagat jau ir sataisīts, lai veicas :sarunats:
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas
Reputācija: 5

11 Apr 2016, 11:34

Aprakstu par auto + kaut kādas auto bildes pirmajā postā saliec. Palasi noteikumus, sapratīsi, kas un kā.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Profila bilde
AlphaSef

11 Apr 2016, 11:48

haha rakstīja:
AlphaSef rakstīja:
skrējies nēsi, bet ja pa slapju gurst 2.0 tas jau nav normāli + vēl cilindri neiet, nezinu varbūt tagat jau ir sataisīts, lai veicas :sarunats:
Nez varbūt redzēji kad biju tiko dabūjis viņu, bet nu tagad iet labi + nesen pec servisa, var jau kkad saskrieties un izskriet tik atsperes sakumā jaiemauc. :drink:
Profila bilde
haha

11 Apr 2016, 11:52

AlphaSef rakstīja: Nez varbūt redzēji kad biju tiko dabūjis viņu, bet nu tagad iet labi + nesen pec servisa, var jau kkad saskrieties un izskriet tik atsperes sakumā jaiemauc. :drink:
nu kādas 2, 3 nedēļas atpakaļ, aizmugurējās atsperes 5 min ko ielikt pašam, liec uzreiz sēdinātās labāk!
Profila bilde
AlphaSef

11 Apr 2016, 12:04

haha rakstīja:
AlphaSef rakstīja: Nez varbūt redzēji kad biju tiko dabūjis viņu, bet nu tagad iet labi + nesen pec servisa, var jau kkad saskrieties un izskriet tik atsperes sakumā jaiemauc. :drink:
nu kādas 2, 3 nedēļas atpakaļ, aizmugurējās atsperes 5 min ko ielikt pašam, liec uzreiz sēdinātās labāk!
Yeah tad man vins vel bij kā bij jo nebij naudas servisam un veselu nedelu servisā nodzīvoja jo daudz bij darāmā.
Man tās kas virsū ir grieztas un kad vakar uzliku lietos diskus pamanīju ka viena arka strīķē gumiju tāpēc bez variantiem paņēmu citas, ieliktu tagad un tulīt ja butu normāls hiro pacēlājs + kā jau rakstīju sliekšņi tadi nedaudz kraukšķīgi ka beigas kautkas neielūzt :D
Sēdinātas neiznāk mazliet pasālīti?
Profila bilde
Edža
Ziņojumi: 342
Pievienojies: 14 Mar 2014, 17:05
Braucu ar: Silber 98'
Reputācija: 2

11 Apr 2016, 12:08

AlphaSef rakstīja:
haha rakstīja:
Yeah tad man vins vel bij kā bij jo nebij naudas servisam un veselu nedelu servisā nodzīvoja jo daudz bij darāmā.
Man tās kas virsū ir grieztas un kad vakar uzliku lietos diskus pamanīju ka viena arka strīķē gumiju tāpēc bez variantiem paņēmu citas, ieliktu tagad un tulīt ja butu normāls hiro pacēlājs + kā jau rakstīju sliekšņi tadi nedaudz kraukšķīgi ka beigas kautkas neielūzt :D
Profila bilde
AlphaSef

11 Apr 2016, 12:29

For Fun kadri :D
Profila bilde
haha

11 Apr 2016, 12:30

AlphaSef rakstīja:
haha rakstīja:
strīķējas arkās jo tev riepas nepareiza izmēra, un ar jebkuru parasto domkratu droši vari celt, tikai drošības pēc kautko paliec apakšā, 1 skrūve amītim un atspere ārā, nekas traks nav ja grieztas, diezgan daudzi ar tādām braukā :lol: jaunas kādi 70eur visas 4, lietotas arī var atrast
Profila bilde
AlphaSef

11 Apr 2016, 12:34

Tad toc būs vien jasazīme :lol:
Vakar kad celu ar sūd*gu hidro pacelaju un dēlīti likas ka cauri grīdai izgaja bet tikai dēlis palobijās bet nu tads šaubīgs pasākums. Jāskatas mby te DObelē vinus kautkur sakarīgus var nopirkt :super:
Profila bilde
AlphaSef

11 Apr 2016, 14:46

Bik apstrādāju un rīt maucu virsū :super:
IMG_0951.JPG
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
sputniks
Ziņojumi: 260
Pievienojies: 19 Jūn 2014, 11:08
Braucu ar: e36 coupe
Atrašanās vieta: Talsi

11 Apr 2016, 16:41

Man šķiet ka tas dzinējs kkā nevienmērīgi skan! Un dziesma pie lieliem apgriezieniem arī kkāda aizdomīga liekas!
Profila bilde
Aģis
Ziņojumi: 150
Pievienojies: 09 Mai 2014, 09:16
Braucu ar: e36/e46
Atrašanās vieta: Tukums

11 Apr 2016, 16:58

Uzliec sēdinātās atsperes un 195/55 gumiju un nekas nestrīķēsies! ;) PS lai labi diski kalpo! :hahaha:
Profila bilde
AlphaSef

11 Apr 2016, 17:07

sputniks rakstīja:Man šķiet ka tas dzinējs kkā nevienmērīgi skan! Un dziesma pie lieliem apgriezieniem arī kkāda aizdomīga liekas!
Behai ir taisnā izplūde diemzēl :D tapēc ir tads burbulīgs.
Profila bilde
AlphaSef

11 Apr 2016, 17:09

Aģis rakstīja:Uzliec sēdinātās atsperes un 195/55 gumiju un nekas nestrīķēsies! ;) PS lai labi diski kalpo! :hahaha:
Viss jau ok, rit lieku atsperes pakaļā "negrieztas" un bus labi :super:
Velreiz liels paldies par diskiem :D :drink:
Profila bilde
Aģis
Ziņojumi: 150
Pievienojies: 09 Mai 2014, 09:16
Braucu ar: e36/e46
Atrašanās vieta: Tukums

11 Apr 2016, 17:21

AlphaSef rakstīja:
Aģis rakstīja:Uzliec sēdinātās atsperes un 195/55 gumiju un nekas nestrīķēsies! ;) PS lai labi diski kalpo! :hahaha:
Viss jau ok, rit lieku atsperes pakaļā "negrieztas" un bus labi :super:
Velreiz liels paldies par diskiem :D :drink:
:drink:
Profila bilde
sputniks
Ziņojumi: 260
Pievienojies: 19 Jūn 2014, 11:08
Braucu ar: e36 coupe
Atrašanās vieta: Talsi

11 Apr 2016, 19:59

AlphaSef rakstīja:
sputniks rakstīja:Man šķiet ka tas dzinējs kkā nevienmērīgi skan! Un dziesma pie lieliem apgriezieniem arī kkāda aizdomīga liekas!
Es ne par burbuli runāju es runāju par to ka viņš čerkst un manšķiet ka tur kāds stobrs slinko!
Ieliec pliku dzinēja skaņas video!
Profila bilde
AlphaSef

11 Apr 2016, 21:00

sputniks rakstīja:
AlphaSef rakstīja:
Es ne par burbuli runāju es runāju par to ka viņš čerkst un manšķiet ka tur kāds stobrs slinko!
Sarunārs, nofilmēšu. Man jau teica ka man svečvadi vai sveces karas varetu but ka tas, pec briža nofilmēšu :super:
Profila bilde
AlphaSef

12 Apr 2016, 11:51

Jaunās spirāles virsū un viss ripo pa glauno :drink:
Bet kā jau vienmēr no vienas problēmas otrā, aķis ir atstajis mani pa visam :D Varbut kadam Dobeles rajonā ir kāds pa kapeikām ziedojams? Ja ir tad lūdzu PM vai uz WP : 20092397 :super:
IMG_0961cvn.jpg
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kaspars982
Ziņojumi: 37
Pievienojies: 07 Apr 2014, 18:59
Braucu ar: e36

12 Apr 2016, 12:05

sputniks rakstīja:
AlphaSef rakstīja:
Kad bmw bija pie Edzy, tad viņam teceja vārstu vāku blīve, teceja iekša pie svecem, tapec ari viņam ik pa laikam pazuda cilindri.