Daavis-Jaunais verķis Coupe 323i M52B25
kada cena bija par obc ievilkshanu?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Tajau būs jāmeklē orange pavarotiElvijsR rakstīja:Ja piečurātas miglas ,tad arī vajag orange pavarotus ja nē tad nevajag čurāt Zinu , zinu, pats biju nomīzis visu auto ,bet laiks iet un cilvēki mainās
Vel esmu paķēris no JanisM stupicas lielākam leņķim, kā būs brīvāka diena jālaiž uzstādīt
Kā arī taps jaunas lampas ar dzltenām tuvajām ielīmētām un RGBEYES eņģeļiem
Kā arī taps jaunas lampas ar dzltenām tuvajām ielīmētām un RGBEYES eņģeļiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
20 eiro bet tas kopā ar to ka vel sabi ievilkabestbmw rakstīja:kada cena bija par obc ievilkshanu?
Lawwr rakstīja:Nu un kā ir ar metināto braukt ikdienā?
Kāpēc normālu bloķi neliki?
Šito es nekad nesapratīšu, čalis grib normāli likt slīpi nevis ar šaubu vai sabloķēs.
100% nav nekādas vainas, braucu visu sezonu un bez problēmām
Malacis, darbi pa skaisto iet uz priekšu
Tas biju esdavisliepins rakstīja:OBc paņēmu no foruma čaļa Inferno, bet savilka viņa draugs. Kā viņu forumā atrast nezinu bet ir numurs janukādam vajag. Savilka visu pāris stundu laikā un pa zolīdo, kā arī cena bij pa draudzīgo. Viss strādā ideāli visu kā vajag saslēdzamaartyd rakstīja:Kurš obc vilka?
Būtu atvēris manu "braucu ar:", būtu ieraudzījis to pašu kupeju
Pēdējais labojis maartyd - 08 Jūn 2016, 21:30, kopā labots 1 reizi.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Viņš man nav nekāds draugs!davisliepins rakstīja:OBc paņēmu no foruma čaļa Inferno, bet savilka viņa draugs. Kā viņu forumā atrast nezinu bet ir numurs janukādam vajag. Savilka visu pāris stundu laikā un pa zolīdo, kā arī cena bij pa draudzīgo. Viss strādā ideāli visu kā vajag saslēdzamaartyd rakstīja:Kurš obc vilka?
Jā, vienkārši lielisks cilvēksInferno rakstīja:Viņš man nav nekāds draugs!davisliepins rakstīja:OBc paņēmu no foruma čaļa Inferno, bet savilka viņa draugs. Kā viņu forumā atrast nezinu bet ir numurs janukādam vajag. Savilka visu pāris stundu laikā un pa zolīdo, kā arī cena bij pa draudzīgo. Viss strādā ideāli visu kā vajag saslēdzamaartyd rakstīja:Kurš obc vilka?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Velviens darbiņš padarīts
RGBEYES salīmētas jaunajos lukturos , atliek vien samainīt ar vecajiem.
Vecie tiek atstāti laikam kad skati būs jāiet
RGBEYES salīmētas jaunajos lukturos , atliek vien samainīt ar vecajiem.
Vecie tiek atstāti laikam kad skati būs jāiet
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Lai nu kādus... bet ne jau led... vińi pat izslēgti izskatās traki
Bet nekas , papriecājies, kad sāks viņi tev čakarëties pats rausi ārā
Jācer ka man trāpijušies tieši tādi kas nečakarējasElvijsR rakstīja:Lai nu kādus... bet ne jau led... vińi pat izslēgti izskatās traki
viens jautājums par enģeļiem :
Na%%jam?
Na%%jam?
es psss, nopietni ???????
Sapisi auto un foruma slavu!
Normālas lampas. vismaz ja nepatiks gaišās varēs arī citas ieslēgt plus vel pults ir tak ja nepatiks vispār izslēgšu ārā un miersPjērs rakstīja:es psss, nopietni ???????
Es laikam apjucis, nesaprotu, tu to nopietni domā vai prikols ?davisliepins rakstīja:Normālas lampas. vismaz ja nepatiks gaišās varēs arī citas ieslēgt
Dirsāāāāāāāā sākumā likās ka Te viss būs tip top, bet nu dari kā gribi
Es ta nopietni domāju. Es nevienam tādas nēsmu redzējis lai varētu zināt būs okey vai tomēr neies kopā un nekādu kosmosu viņas nemaksā . Nepatiks izņemšu vismaz būšu izmēginājis, nejau tagad ņemšu laukā un nelikšu jo tu saki ka nebūs okeyPjērs rakstīja:Es laikam apjucis, nesaprotu, tu to nopietni domā vai prikols ?davisliepins rakstīja:Normālas lampas. vismaz ja nepatiks gaišās varēs arī citas ieslēgt
...tas beidzās pie sarkani nokrāsota metinātā reduktora uzlikšanastataars rakstīja:Dirsāāāāāāāā sākumā likās ka Te viss būs tip top, bet nu dari kā gribi