dravchiks 323i
Nez kā sedanam, bet kupejai viss stikls jāņem laukā
ma nar bij WTF, bet paklusēju. Izrādās tomēr ir kondiškaDuuj rakstīja:Mana kļūda. Nemaz nezināju ko tādu.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Haha [emoji1] jā kondiška ir, bet jāpilda.
Tagad primārais ir saprast uz cik augstas apmales varu uzbraukt [emoji1] jo baidos kaut ko aplauzt, patīk ka mašīnai viss ir kartiba un parasti ari piekari saudzēju.
Jasamaina druvju rokturis/sledzene.
Jasakraso bamperis aizmugure un jaliek bloķis.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tagad primārais ir saprast uz cik augstas apmales varu uzbraukt [emoji1] jo baidos kaut ko aplauzt, patīk ka mašīnai viss ir kartiba un parasti ari piekari saudzēju.
Jasamaina druvju rokturis/sledzene.
Jasakraso bamperis aizmugure un jaliek bloķis.
Nu krasava, sveicināts bariņā!
Pirmo reizi redzu tādu kondišku
Pirmo reizi redzu tādu kondišku
Draugs liekot klat ksnenon blokus pacentas un abam pusem pazuda tuvo gaismu +
Kur būtu meklējama vaina?
drosinatajus apskatidravchiks rakstīja:Draugs liekot klat ksnenon blokus pacentas un abam pusem pazuda tuvo gaismu +
http://www.bimmerwerkz.com/forum/attach ... iagram.jpg
Paldies par shemu! [emoji6]Lācis rakstīja:drosinatajus apskatidravchiks rakstīja:Draugs liekot klat ksnenon blokus pacentas un abam pusem pazuda tuvo gaismu +
http://www.bimmerwerkz.com/forum/attach ... iagram.jpg
Zināms auto, "crash" šim bijis interesants
šito gan nekad nesapratīšu -kā var e36 karteri pārsist pa kādiem laukakmeņiem ir jābrauc? reāli karterim priekšā ir vēl pusrāmis un ir fckn jāuzlec uz kaut kā lai pārsistu pietam vēl šis auto jau nu nav tas zemākais
+1gleizds rakstīja:[...] pietam vēl šis auto jau nu nav tas zemākais
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
es arī nesaprotu kā, ir uzlekts ar abiem riteņiem uz apmalītēm, guļošos esmu nepamanijis, bedres, pat vienreiz slīdot apli esmu parāvis bruģakmeni un dabujis zem auto, nekad nav izdevies.
Šauj tik ārā ko ziniBUHARDI rakstīja:Zināms auto, "crash" šim bijis interesants
Jāpiekrīt visiem pārējiem nesapratējiem... Kā?
Tik daudz reizes ir licies - viss nu gan šis ir miris, bet beigās palienot apakšā vien nedaudz apskrāpēts.
Tik daudz reizes ir licies - viss nu gan šis ir miris, bet beigās palienot apakšā vien nedaudz apskrāpēts.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Šis uz Brīvības ielas visu laiku stāvēja, pretī Lažopai. Cik no malas, tad tīri labi izskatījies eksemplārs
Nein, nomainīju kupejai bez stikla izņemšanasTomSkarsts rakstīja:Nez kā sedanam, bet kupejai viss stikls jāņem laukā
ma nar bij WTF, bet paklusēju. Izrādās tomēr ir kondiškaDuuj rakstīja:Mana kļūda. Nemaz nezināju ko tādu.
Sedanam vieglāk, ir darīts.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
maartyd rakstīja:Nein, nomainīju kupejai bez stikla izņemšanas
Kods: Izvēlēties visus
The Bentley manual says to remove the window outright, but you can save yourself a little trouble by just unclipping it and positioning it out of the way.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Aa šito visu laiku redzu uz murjāńu ielas, es veldres ielas galā dzīvoju
Manīts juglā netālu no skolas. Dzīvo tur? Izskatās
Kur redzi tur redzēsi ilgi-AF- rakstīja:Aa šito visu laiku redzu uz murjāńu ielas, es veldres ielas galā dzīvoju
Jap dzīvoju turK.F. rakstīja:Manīts juglā netālu no skolas. Dzīvo tur? Izskatās